Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ…


mitropolitis_peiraios_serafeim
 

Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

Γράφει και καταγγέλλει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.
 

Τώρα που τελείωσε το ΘΕΑΤΡΟ των …… «αντιδράσεων» για την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό και όλοι οι «αντιδρούντες» μπήκαν στις τρύπες τους και χωρίς εμπόδια πλέον, άρχισαν οι εργασίες της ανέγερσής του με την ……… «έγκριση» του Συμβουλίου της Επικρατείας, (ΣτΕ) τώρα είναι η ώρα για να μιλήσω εγώ.

Και να σας αποκαλύψω όλη την προδοσία και την υποκρισία, όλων αυτών που ……… «και καλά»….. «εναντιώθηκαν» και …….. «αντέδρασαν» στην ανέγερσή του, με πρωτοστατούντα τον μέγα υποκριτή Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Επειδή πλέον ότι γράφω τα κοινοποιώ και στην Ελληνική ομογένεια, χρειάζεται για την καλύτερη κατανόηση της αποκάλυψης αυτής, να κάνω μία μικρή αναφορά στο Συμβούλιο της Επικρατείας. (ΣτΕ)

Το “ΣτΕ” είναι το ανώτατο ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. Δηλαδή δεν καταδικάζει ενόχους, αλλά αποφαίνεται επί της Συνταγματικής νομιμότητας των νόμων και των υπουργικών αποφάσεων. Και αν κρίνει πως έρχονται σε αντίθεση με τον υπέρτατο ΝΟΜΟ του κράτους που είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τότε απλά τους ΑΚΥΡΩΝΕΙ.

Οι Ανώτατοι δικαστές του “ΣτΕ” όπως και όλοι οι δικαστές, δεν ενεργούν αυτεπάγγελτα, ούτε εκδίδουν αποφάσεις με βάση τις δικές τους ΓΝΩΣΕΙΣ, ή τις προσωπικές τους κρίσεις. 

 Για να συγκληθεί το «ΣτΕ», κάποιος κάνει μία προσφυγή. Και για να βγάλει απόφαση το «ΣτΕ» ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. 

 Η πλευρά του πολίτη που έκανε την προσφυγή ΑΚΎΡΩΣΗΣ κατά του νόμου και η πλευρά του Δημοσίου που υπερασπίζεται τον νόμο.

Με λίγα λόγια, αν αυτός που κάνει την προσφυγή, ισχυρίζεται χαζομάρες που δεν ενδιαφέρουν το δικαστήριο, ή παρουσιάζει ΕΛΛΕΙΠΗ στοιχεία, που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ αυτά να αποδείξουν ΝΟΜΙΚΑ την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του νόμου και μπορεί εύκολα να τα ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ο δικηγόρος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, τότε η απόφαση βγαίνει ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Αυτόν τον «δόλιο» αλλά «νομικό» τρόπο, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ οι εχθροί της πατρίδος για να μετατρέψουν σε «Συνταγματικό», έναν πράγματι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ νόμο. Προσκομίζοντας δηλαδή στο δικαστήριο, ελλειπή, άσχετα και χαζά στοιχεία.

Αυτό ακριβώς συνέβη με την προσφυγή που κατέθεσαν στο “ΣτΕ” «κάποιοι» πολίτες, ζητώντας να ακυρωθεί ο νόμος της ανέγερσης του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό.
 

Αυτοί οι …. «κάποιοι» πολίτες λοιπόν που έκαναν την προσφυγή, έβαλαν και κάποιους…….. «καλούς» και ……. «πατριώτες» δικηγόρους και με ισχυρισμούς όπως …. «εμείς είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί» και στηρίζοντας την αντισυνταγματικότητα του νόμου, επάνω σε ανούσιους ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥΣ και ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥΣ κανονισμούς, (που δεν ίσχυαν σε περιπτώσεις λατρευτικών χώρων) σε πιθανές επιπτώσεις στο ……. περιβάλλον (που εύκολα κάποιος έμπειρος το αντικρούει) και προτάσσοντας την ….. «αισθητική» και την ιστορία της πόλης, (καμία σχέση με νομικά επιχειρήματα) περίμεναν με αυτά τα …. «νομικά» στοιχεία, να ….. «κερδίσουν» την δίκη.

Φυσικά ήταν αδύνατον να την κερδίσουν. Αλλά για να κοροϊδεύουν τον λαό, που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει και πιστεύει ότι ακούει, βγαίνουν και κατηγορούν το «ΣτΕ» για την απόφαση και είναι όλοι …… «εντάξει».!!!!
 

Η Αντισυνταγματικότητα όμως του νόμου, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΕ στα άρθρα 24 και 26 του Συντάγματος περί προστασίας του περιβάλλοντος που υποστήριξαν αυτοί, αλλά παραβίαζε ένα μεγάλο πλέγμα συνταγματικών διατάξεων, σε άλλα άρθρα που αφορούσαν την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου λατρευτικού χώρου άλλης θρησκείας από το Ελληνικό Δημόσιο, σε συνδυασμό με την παραχώρηση εδάφους του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, την στιγμή μάλιστα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά και έχει κηρυχθεί από διεθνείς οργανισμούς σε κατάσταση ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ και που κάτι αντίστοιχο δεν το εφαρμόζει το Ελληνικό Δημόσιο, ούτε για λατρευτικό χώρο της επίσημης Ορθοδόξου Εκκλησίας. 

Αν στήριζαν την αντισυνταγματικότητα του νόμου, επάνω σε αυτά τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ, το Ισλαμικό Τέμενος είχε γίνει …… «παρελθόν».

Και εδώ έρχεται να αποκαλυφθεί η μεγάλη προδοσία προς τον λαό, του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. 

Διότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι, θα είχατε ακούσει ή διαβάσει, πως και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, είχε προσφύγει στο «ΣτΕ», ζητώντας την ακύρωση του νόμου ως αντισυνταγματικού. (αυτό το είχαν προβάλλει όλα τα ΜΜΕ)
 

Και θα ρώταγαν κάποιοι: «Είναι ποτέ δυνατόν ο Μητροπολίτης που γνωρίζει την νομοθεσία, να κάνει προσφυγή στο «ΣτΕ» υποστηρίζοντας πως η ανέγερση του Τεμένους παραβιάζει …. «πολεοδομικούς» κανονισμούς, ….. «αισθητική» και …. ιστορία»;;;;;;
Η απάντηση είναι και βέβαια όχι.


Γι’ αυτό και ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, όταν έκανε την προσφυγή στο «ΣτΕ» στις 27/11/2011, υποστήριξε, ότι η κυβερνητική απόφαση να κατασκευαστεί με δαπάνες του Δημοσίου, ισλαμικό τέμενος στον Ελαιώνα Αττικής, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά, παραβιάζει ένα μεγάλο πλέγμα συνταγματικών διατάξεων. 


Εδώ θα δείτε την προσφυγή στο «ΣτΕ» που έκανε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ .

Η προσφυγή ακύρωσης του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ εκδικάστηκε στο «ΣτΕ» στις 6/10/2015 την ….. ίδια μέρα, με την προσφυγή που είχαν καταθέσει οι «άλλοι» κάτοικοι του Βοτανικού, που υποστήριζαν πως η ανέγερση του Τεμένους παραβιάζει …. «πολεοδομικούς» κανονισμούς, ….. «αισθητική» και …. ιστορία».!!!!

Εκείνη την ημέρα θα εκδικάζονταν και οι δύο ακυρωτικές προσφυγές. Και αυτή των κατοίκων του Βοτανικού και του Μητροπολίτη Σεραφείμ.


Κατά την συζήτηση λοιπόν της προσφυγής στο ακροατήριο, διαπιστώνεται πως από την πλευρά του Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, δεν παρευρίσκεται ούτε ο ίδιος, ούτε κανένας δικηγόρος ως νομικός εκπρόσωπος του, για να υποστηρίξει την προσφυγή με την προσκόμιση ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, με αποτέλεσμα η αίτηση ακύρωσής του ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ από το ΣτΕ ως ΑΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΗ.

Καταλάβατε τι έκανε ο Σεραφείμ των ….. Ελλήνων.!!!!!
Απουσίασε την ημέρα της εκδίκασης και δεν προσκόμισε ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που θα έκαναν το τέμενος …… «παρελθόν» και άφησε να εκδικαστεί η άλλη προσφυγή, με τις «πολεοδομικές» και «αισθητικές» …. παραβάσεις, που ήταν σίγουρο πως θα την κέρδιζε το Δημόσιο. 

Εδώ θα δείτε, πως στην εκδίκαση της προσφυγής, δεν πήγε ο Σεραφείμ:  (εδώ)

Όταν όμως βγήκε η απόφαση του «ΣτΕ», που απέρριψε ως νομικά αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς που προέβαλαν οι κάτοικοι για τις «πολεοδομικές» και «αισθητικές» παραβάσεις, τότε σαν …… «μαινόμενος ταύρος» επιτέθηκε κατά του «ΣτΕ», λέγοντας και ψέματα, ότι το «ΣτΕ» εκδίκασε την ……….. αίτησή του.!!!!!! (εδώ)

ΑΙΣΧΟΣ.!!!!!

Όταν όμως έπρεπε να είναι ΕΚΕΙ και να καταθέσει ο ίδιος αυτά τα ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που θα αποδείκνυαν την αντισυνταγματικότητα του νόμου και θα έκαναν το τέμενος…….. «παρελθόν», τότε…….. «ΖΕΥΓΗ ΒΟΩΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΟΚΙΜΗ ΑΥΤΩΝ ΕΠΟΡΡΕΥΕΤΟ».

Αυτός είναι ο … Σεραφείμ των…….(Ανθ) Ελλήνων;;;;;
Να τον χαίρεστε τον υποκριτή και τον προδότη σας.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

 Πηγή

attikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: