Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΕΣ PUSTARES ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

σκηνες
Στην “ανάγκη προστασίας των εξωτερικών συνόρων” της ΕΕ εντάσεται η μετατροπή της Ελλάδας σ’ ένα απέραντο χοτ σποπ που θα φιλοξενεί τις προσφυγικές εφεδρείες της Αμερικανευρώπης εναντίον των λαών .. Σ’ αυτό το πλαίσιο γίνεται η υποδούλωση και το Ολοκαύτωμα σύντομα των Ελλήνων σε ρόλο Ιφιγένειας για να ξεκινήσει αυτός ο εσωτερικός πόλεμος των σιωναζί τραπεζαλήτ ως συνέχεια της ύφεσης και του αναγκαστικού χρέους όλων…

“ΠΑΤΩΝΤΑΣ”ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ !

ΠΡΑΧΤΩΡΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ  ΑΝΑΓΚΗΣ

Το “ανέβασμα” του προσφυγικού στην ευρωπαϊκή ατζέντα μοιάζει να συνδυάζεται με καταστροφικές εξελίξεις στην Ελλάδα.. Ο  Τσίπρας τόνισε ό,τι δεν πρόκειται να περιοριστούν οι προσφυγικές ροές παρά την ηχηρή  απαίτηση του Βερολίνου και άλλων “συμμάχων”..  Οι υποσχέσεις της Αγκυρας στο ζήτημα αυτό δεν έχουν μεγάλη πρακτική σημασία, αφού ποτέ κανένας στην Ελλάδα δεν ρωτά τους κυβερνώντες “με ποιό δικαίωμα”, ή “ποιόν ρωτήσατε”…
Οι ευρωπαίοι πολίτες παντού έχουν την αίσθηση ό,τι οι συμφορές, σαν το προσφυγικό και την τρομοκρατία,  αλλά και τα μέτρα που περιορίζουν τα δικαιώματά τους προέρχονται από την ίδια πηγή που δεν είναι άλλη από τις προδοτικές ηγεσίες τους… Η Αμερικανευρώπη δεν παγκοσμιοσκατοποίησε με υπονόμευση και επεμβάσεις τη Μέση  Ανατολή καταστρέφοντας τη Συρία ?   Οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης δεν δημιούργησαν το Αποκεφαλιστάν του τζιχαντισμού ??
Την ανάγκη προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ,αλλά και αποκατάστασης της ζώνης Σένγκεν  επισήμαναν  η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ κατά την κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα στο Παρίσι, μετά τη συνάντηση τους.
«Δεν έχουν εξαντληθεί οι προσπάθειές μας… Καταλαβαίνω ότι και η Τουρκία περιμένει από την Ευρώπη να ανταποκριθεί» δήλωσε η Μέρκελ μετά την συνάντησή της με τον Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι, ένα «προπαρασκευαστικό» ραντεβού που πραγματοποιήθηκε ενόψει της κρίσιμης συνόδου της ΕΕ την Δευτέρα για το προσφυγικό.
tsipras merkel davoutoglu
Η Γερμανίδα καγκελάριος σημείωσε ότι είναι προς το συμφέρον της Τουρκίας να βρεθεί μια λύση στο συριακό, ώστε να μην δέχεται περισσότερους πρόσφυγες. Τελικά η Τουρκία ανακοίνωσε ό,τι δέχεται επαναπροώθηση οικονομικών μεταναστών.

Ο κατοχικός υπουργός των ΜΚΟ Μουζάλας ανέλαβε το τελευταίο διάστημα την εξοικείωσή μας με «δαίμονες» του ολοκληρωτισμού που η ελληνική κοινωνία είχε ξορκίσει από καιρό. Ήταν αυτός που πρώτος διανοήθηκε να μιλήσει για «σχέδιο έκτακτης ανάγκης», εισάγοντας σε συζήτηση για την «έκτακτη ανάγκη» – στο άρθρο 48 του ελληνικού Συντάγματος αποκαλείται « κατάσταση πολιορκίας ».
Με την ίδια ευκαιρία όμως, προανήγγειλε τα αποτελέσματα της επικείμενης ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, δηλώνοντας ότι κατά την εκτίμησή του τα βόρεια σύνορα δεν θα ανοίξουν ξανά, ότι οι πρόσφυγες θα αντιληφθούν σύντομα ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν και άρα θα εγκλωβιστούν στη χώρα, ότι στη χώρα θα εγκλωβιστούν πάνω από 100.000 πρόσφυγες».
Στο ίδιο μοτίβο, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς εκτίμησε ότι η χώρα αντέχει «περίπου 150.000 πρόσφυγες». Αν πρέπει -και οφείλουμε- να πάρουμε τοις μετρητοίς όλα αυτά, τότε οι δύο πλέον αρμόδιοι υπουργοί μάς αποκάλυψαν πολλά και σημαντικά:
Πρώτο, ότι στην επικείμενη ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, 09-10/03/2017) δεν θα βρεθεί λύση ώστε να ξανανοίξουν τα βόρεια σύνορα.
Δεύτερο, ότι επομένως θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα σίγουρα πάνω από 100.000 πρόσφυγες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τρίτο, ότι η ελληνική κυβέρνηση, παρ’ όλα αυτά, δεν θα βάλει βέτο στη Σύνοδο Κορυφής.
Τέταρτο, ότι όλα αυτά παραπέμπουν σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» με ευθεία ανάμιξη του Στρατού στη διαχείριση του προβλήματος. Ότι ο Στρατός θα φτιάξει και θα διαχειρίζεται τα hot spots, ότι υπεύθυνος της όλης επιχείρησης θα είναι ο υποστράτηγος κ. Φλώρος.
Και ήδη η κυβέρνηση έκανε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της κατάστασης «έκτακτης ανάγκης»: απαγορεύτηκε -προσωρινά- η πρόσβαση των εκπροσώπων του Τύπου στα hot spots (με τη δικαιολογία ότι το ζήτησαν οι εργαζόμενοι σε αυτά για να μείνουν απερίσπαστοι στο έργο τους).
MONIMOS KATAVLISMOS
Για όσους μας κατηγορήσουν για υπερβολική καχυποψία, θα θυμίσουμε ότι -ξανά- ο κ. Μουζάλας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του STAR στις 7 Σεπτεμβρίου 2015 είχε δεχτεί πως ανάμεσα στους πρόσφυγες και μετανάστες από την Ελλάδα περνάνε και τζιχαντιστές – και ποια καλύτερη δικαιολογία για την επιβολή κατάστασης «έκτακτης ανάγκης»;
Πάμε λοιπόν σε ντεφάκτο επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης και σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης», με ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρυχτεί η από το Σύνταγμα προβλεπόμενη «κατάσταση πολιορκίας»; Όταν το Παρίσι και η Γαλλία εξακολουθούν να ζουν σε καθεστώς «έκτακτης ανάγκης» και «επιστράτευσης» του Στρατού, όλα είναι πιθανά.
Όμως αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα για να φτάσουμε εκεί «διά της διολισθήσεως» και με τη μέθοδο του μιθριδατισμού, δηλαδή συνηθίζοντας σιγά-σιγά στο δηλητήριο… Τα ερωτήματα προς την κυβέρνηση είναι πλέον αμείλικτα: Θα αποδεχτεί μια τέτοια επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης χωρίς να αξιοποιήσει το «όπλο» του βέτο; Θα ανοίξει η κυβέρνηση της Αριστεράς την πόρτα της «κατάστασης πολιορκίας»; Θα αποδεχτεί έτσι αδιαμαρτύρητα την ανάδειξη της Ελλάδας σε ρόλο «Ιφιγένειας» της Ευρώπης, παζαρεύοντας το Ασφαλιστικό έναντι του προσφυγικού ή, ακόμη χειρότερα, έναντι της δικής της επιβίωσης;

anaktisis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: