Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Σηκωθείτε από τους καναπέδες - Η προοδευτίλα σας φωνάζει!!!

Σηκωθείτε από τους καναπέδες - Η προοδευτίλα σας φωνάζει!!!
Και μέσα στη φούρια με το Σκοπιανό και τους παλιότουρκους που θέλουν να μας πάρουν καμιά 10αριά νησιά, ξεχάσαμε και το Athens Pride. Πρέπει να γράψουμε κάτι κι εμείς γιατί ξέρετε παρακολουθούνται όλα τα μέσα ενημέρωσης.
Αν δεν γράψεις κάτι για την… παρέλαση Υπερηφάνειας θα σε πουν ομοφοβικό. Αν γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει θα σου κρεμάσουν κουδούνια. Η πολιτική ορθότητα επιβάλλει μία, ενιαία γραμμή κι όχι σαν τα πολύχρωμα πανό και τις σημαίες που θα κατέβουν στους δρόμους.
Ακόμη και η ελληνική Βουλή θα ντυθεί με τα χρώματα του Gay κινήματος. Γιατί αν δεν το κάνει τότε δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα. Για σκεφτείτε το καλύτερα. Έχετε δει το κτίριο της Βουλής ντυμένο με τα χρώματα της γαλανόλευκης;
Όχι βέβαια, γιατί αν το τολμήσει κάποιος είναι ακροδεξιός, εθνικιστής, συντηρητικός, μπορεί και ναζιστής ή τουρκόφιλος. Τώρα που η Βουλή θα ντυθεί στα παρδαλά αυτό είναι προοδευτική Ελλάδα.
Μέχρι και ο πρωθυπουργός έγραψε μήνυμα στο twitter και δηλώνει παρών στη μεγάλη γιορτή της LGBTIQ+ κοινότητας ή ελληνιστί ΛΟΑΤΚΙ+. Ο Μπαμπινιώτης σηκώνει τα χέρια ψηλά με τις καινούργιες λέξεις. Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται η χρήση του ακρωνύμιου ‘LGBT’, ‘LGBTIQ’ και ‘LGBTIQ+’ για να συμπεριλάβουμε όλα τα άτομα και τις κοινότητες που προσδιορίζονται ως λεσβίες, γκέι, αμφισεξουαλικά, τρανς/διεμφυλικά, queer, ιντερσέξ αλλά και ασεξουαλικά, πανσεξουαλικά άτομα, καθώς και τις άλλες έμφυλες ταυτότητες.
Εύγε μας. Τα μάθαμε όλα αυτά, εύγε και στον πρωθυπουργό που είναι προοδευτικός και πολιτικών ορθώς. Αν τόλμαγε ας έκανε κι αλλιώς.
Διαβάζουμε από χθες σε όλα τα προοδευτικά sites ύμνους για την ελευθερία του ατόμου, τα δικαιώματά του, την προσωπική του ελευθερία και άλλα τέτοια. Διαβάζουμε άνδρες που δηλώνουν «παρούσα» όπως είναι το σύνθημα του φετινού φεστιβάλ Μεγάλη συγκίνηση μας έχει καταβάλλει. Μόνο πείτε στα παιδιά που θα παρελάσουν να είναι σε συναγερμό. Μην κάνει κανένα ντου ο Τούρκος απέναντι και χρειαστεί να γίνει επιστράτευση. Να πάρουν και τις παλάσκες μαζί γιατί θα περάσουν τα καμιόνια να τους πάρουν από το Σύνταγμα κατευθείαν για τον πόλεμο.
Τώρα αν φοράνε και κανένα φτερό παραπάνω δεν θα στεναχωρεθούμε. Μπορεί να μην τον προσέξει ο μεμέτης.
Αϊντε παιδιά. Σηκωθείτε από τους καναπέδες και τα κρεβάτια σας. Η πολιτική ορθότητα και η προοδευτίλα σας φωνάζει. Βάλτε ό,τι πιο παρδαλό υπάρχει και βγείτε στους δρόμους. Με μπροστάρη το Τζέισον – Αντιγόνη για την αναγέννηση της πατρίδας.
Τι μνημόνια, και μεσοπρόθεσμα, και Μακεδονικά και Τουρκικά. Μιλάμε για άλλα κόλπα εδώ.
antinews 09/06/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: