Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Οι υποστηρικτές του Γερμανικού και Σκοπιανού εθνικισμού στην Αθήνα εξαπολύουν μέσα στο διαδίκτυο, με τα μίσθαρνα τρόλ τους, προπαγάνδα για το Σκοπιανό, η οποία δυστυχώς βρίσκει ευήκοα ώτα σε γνήσιους πατριώτες, κυρίως γιατί έτσι βολεύονται στον καναπέ της απάθειάς τους.

Η προπαγάνδα αυτή έχει να κάνει με τα συλλαλητήρια που κατεβαίνουν οι Έλληνες πατριώτες δημοκράτες και κυρίως με το αίτημά τους για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και έχει τρεις μορφές:

Η πρώτη μορφή λέει ότι: “είναι παράλογο να ζητάμε δημοψήφισμα για το αυτονόητο”, δηλαδή την μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. Στο άκουσμα αυτό ο πατριώτης ησυχάζει στον βολικό καναπέ του, όμως έτσι οι υποστηρικτές του Σκοπιανού εθνικισμού μένουν ήσυχοι να ξεπουλήσουν τη χώρα.

Η δεύτερη μορφή προπαγάνδας σχετικά με το δημοψήφισμα είναι εντελώς απαίσια και βασίζεται πάνω στην εμπειρία από την παραβίαση του προηγούμενου δημοψηφίσματος, από το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Η προπαγάνδα αυτή λέει: “γιατί να κάνουμε δημοψήφισμα, αφού έτσι κι αλλιώς η κυβέρνηση θα το παραβιάσει”. Δηλαδή το ίδιο το αντιδημοκρατικό σύστημα μας σπρώχνει πίσω στον καναπέ λέγοντας ότι, δεν έχει κανένα νόημα να αγωνιστούμε, αφού στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλει το σύστημα.

Η τρίτη μορφή λέει ότι: “δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα αφού οι ίδιοι οι Σκοπιανοί δεν δέχονται”. Αυτή η προπαγάνδα έχει στόχο να ρίξει τη συμμετοχή και τον παλμό στα επερχόμενα συλλαλητήρια, με το σκεπτικό ότι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθούμε, αφού δήθεν έτσι κι αλλιώς μας γλιτώνουν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί. Μην παρασύρεστε από το πολιτικό θέατρο μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας, πάνω σε προειλημμένες μάλλον αποφάσεις. Λάθος, μέγα λάθος. Όταν όλοι θα έχουμε εφησυχάσει τότε θα έρθει ξαφνικά προς ψήφιση η προειλημμένη συμφωνία και τότε κανείς δεν θα έχει όρεξη να βγει στους δρόμους.

Λυπάμαι ειλικρινά που φλογεροί πατριώτες μέσα στο διαδίκτυο, έχουν “μασήσει” κανονικά την πιο πάνω προπαγάνδα και όχι μόνο μένουν απαθείς, αλλά αγωνίζονται οι δύστυχοι να πείσουν και άλλους ότι δεν έχει κανένα νόημα να αγωνιστούμε.

ΥΓ. Τέτοια αριστερόστροφη φασιστική προπαγάνδα θα την ζήλευαν οι Χίτλερ και Στάλιν. Ο δε Γκαίμπελς θα αυτοκτονούσε συνειδητοποιώντας την ανικανότητά του.


hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια: