Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Γιώργος Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα: Θέλουν να μας τσακίσουν – "Θα πάρουν σύντομα την απάντηση". Μάλλον ζητάτε επίδομα δικαστικών εξόδων απο τα θύματά σας, ε, μάγκα;

                         Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Καλαϊτζίδης
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολιάζει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, την έφεση που έκανε εισαγγελέας κατά αθωωτικής απόφασης σε σχέση με την ανάρτησή του για τον ΣΚΑΪ....
  «Μετά από έφεση εισαγγελέα, θα δικαστώ πάλι για την ανάρτηση που έκανα για τον ΣΚΑΙ. (Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης). Θέλουν να μας τσακίσουν με δεκάδες δικαστήρια και ποινές. Την απάντηση θα την πάρουν και σύντομα», έγραψε ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, εκ των ηγετικών στελεχών του Ρουβίκωνα.
skeftomasteellhnika

ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΚΟΠΑΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΠΙΆΝΟΥΝ ΤΟΠΟ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αξιοπερίεργο πως μία τόσο μικρή χώρα βγάζει τόσους ανθρωπολογικούς τύπους, όλων των ηλικιών, με τάση στην βία : από την 17 Νοέμβρη μέχρι σήμερα τα πιστόλια και τα καλάσνικοφ και οι βόμβες είναι πολλά. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι ιθύνοντες της στρατολόγησης, το θέμα είναι ότι βρίσκουν ανθρώπινο υλικό. Τελικά είμαστε...επικίνδυνος λαός.

amethystos είπε...

Είναι τό μίσος γιά τόν γείτονα. Αδιαφοροποίητα συναισθήματα σέ νηπιώδη σκέψη. Πέσαμε στόν γκρεμό.