Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Την ίδια στιγμή που κρίνεται αθώος για το ξέπλυμα 15,7 εκ. ο Παπαγεωργόπουλος, ο Γολγοθάς της γιαγιάς που πούλαγε χωρίς άδεια τερλίκια συνεχίζεται.... ο απηνής διωγμός της από το κράτος δεν έχει τέλος!!!


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Όλοι και όλες να συμπαρασταθούμε στην 90χρονη που διώκεται τώρα και από την Εφορεία.

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Μεγάλη Πέμπτη κι ας αναβαπτιστούμε διαμέσου των Ευαγγελίων στους Λόγους του Ιησού Χριστού του Εσταυρωμένου Ματθ. ιθ’ 16-26: 
"23 Ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπε τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ· ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι δυσκόλως πλούσιος εἰσελεύσεται εἰς τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν. 24 πάλιν δὲ λέγω ὑμῖν, εὐκολώτερόν ἐστι κάμηλον διὰ τρυπήματος ραφίδος διελθεῖν ἢ πλούσιον εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ εἰσελθεῖν. 25 ἀκούσαντες δὲ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ ἐξεπλήσσοντο σφόδρα λέγοντες· τίς ἄρα δύναται σωθῆναι; " 


Σε μία άκρως ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ $$$ κοινωνία που όλοι νοιάζονται ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ για τα ΔΙΚΑ τους ΕΓΩ -κυρίαρχα ΘΕΛΩ! και έλάχιστοι - ελάχιστα! για τους Δίπλα τους και το Σταυρό του Μαρτυρίου που σέρνουν... 

Αθώος για το ξέπλυμα 15,7 εκ. ο Παπαγεωργόπουλος - Μείωση ποινής για την υπεξαίρεσηΑποτέλεσμα εικόνας για ΤΕΡΛΙΚΙΑ

Την ίδια στιγμή που κρίνεται αθώος για το ξέπλυμα 15,7 εκ. ο Παπαγεωργόπουλος, ο Γολγοθάς της γιαγιάς που πούλαγε χωρίς άδεια τερλίκια συνεχίζεται.... ο απηνής διωγμός της από το κράτος   δεν έχει τέλος!!!


Στο Πανηγύρι των Φαρισαίων & Υποκριτών για την <<Ανάσταση! του Θεανθρώπου>> και όχι! της Τσίκνας και της Σούβλας ας στοχαστούν τα παραπάνω λόγια του Ι.Χ. ότι δηλαδή "ευκολότερα!!! θα περάσει μία καμήλα από την τρύπα μιας βελόνας!!! απ' ότι ένας πλούσιος στη Βασιλεία του Θεού..." Κι επειδή Φαρισαίους & Υποκριτές έχουμε όχι μόνο στη Βίβλο αλλά και στις Μέρες μας που οι Διεφθαρμένοι Πολιτικοί θα τολμήσουν "πριν αλέκτωρ λαλήσοι τρις" να ζητήσουν την ψήφο σας αθώα πρόβατα συμπολίτες και φίλοι μου πλούσιοι και φτωχοί, στοχαστείτε από το αναρτώμενο δημοσίευμα για το Σύγχρονο Γολγοθά και τη Σταύρωση της 90χρονης κατωτ. και νοιώθοντας ότι "ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ 90χρονη" πράξετε κατά συνείδηση...

ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ

<< ΟΜΑΔΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ >>
Μ.Πέμπτη 25-4-2019

Υγ. Η εφορία ζητά 2.600 ευρώ από την 90χρονη που πουλούσε τερλίκια στη λαϊκή
Σαν να μην έφτανε η περιπέτειά της με την αστυνομία, μετά τη σύλληψή της επειδή πουλούσε πλεκτά παπουτσάκια (τερλίκια) κοντά σε λαϊκή αγορά στη Θεσσαλονίκη, μία 90χρονη καλείται τώρα να πληρώσει και πρόστιμα συνολικού ύψους 2.600 ευρώ.
Σύμφωνα με έγγραφο που έλαβε η 90χρονη από την εφορία Αμπελοκήπων, της επιβάλλεται πρόστιμο 2.500 ευρώ επειδή δεν τηρούσε λογιστικά βιβλία για τα τερλίκια που πουλούσε, και επιπλέον 100 ευρώ επειδή δεν είχε κάνει έναρξη επαγγέλματος.

«Πώς να πληρώσω αυτό το πρόστιμο; Ο άντρας μου άρρωστος, εγώ άρρωστη. Πού θα τα βρούμε τα λεφτά;», διερωτήθηκε η ηλικιωμένη, μιλώντας στον Alpha, και πρόσθεσε: «Δυο-τρία ευρώ πήρα από τα καλτσάκια, πώς θα πληρώσω τώρα;».
Αν και η ίδια δεν έχει κάτι στο όνομά της για να το κατασχέσει η εφορία, η ηλικιωμένη φοβάται ότι αν δεν καταφέρει να πληρώσει το πρόστιμο, τότε αυτό θα περάσει αργότερα σε ένα από τα πέντε παιδιά της.
Η ηλικιωμένη και η κόρη της απευθύνθηκαν σε δικηγόρο, ο οποίος δήλωσε σκωπτικά: «Ευχαριστούμε πολύ για το πασχαλινό δώρο… Μπορούν να κατάσχουν, επειδή δεν έχουμε τίποτα άλλο, το φέρετρό μας στην κηδεία».
«Αφήστε τη γιαγιά ήσυχη, αφήστε τη να πεθάνει εν ηρεμία. 90 χρονών είναι, σας παρακαλούμε», συμπλήρωσε.

ΣΕ ΤΙ ΑΘΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ;;;;
ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ;;;

Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤ.
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΝΩΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

Αμέθυστος


1 σχόλιο:

ελλην πολιτης είπε...

μια μεγαλη ντροπη γιαυτους που ψηφιζουν τετοιους νομους σκληρους και αδιστακτους χωρις να εξαιρουν εστω καποιες περιπτωσεις οπως η συγκεκριμενη και ενδεχομενες και αλλες ,γεγονος που σημαινει οτι οι νομοι γραφονται στο ποδι, ντροπη στις αρχες που δεν εδειξαν καποια επιεικιαη κοινωνικη ευαισθησια στην συγκεκριμενη περιπτωση η δεν εφηρμοσαν το νομο με καποα διαταλτικη ερμηνεια,,πολλα συγχαρητηρια στην γεροντισα που καταφερε χωρις να το θελει να ξεφτιλησει καθε αρμοδιο ,και βεβαια στις αρχες που ενηργησαν αστραπιαια πολλα συγχαρητηρια και ενα ερωτημα .ετσι ενεργουν και σε ολες τις αντοιστιχες περιπτωσεις που ακουμε και βλεπουμε στην tv