Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Είναι λυπηρό και στεναχωριόμαστε να βλέπουμε να καίγονται τα δάση μας, όμως εις μάτην, διότι το ίδιο μας το κράτος κάνει τα στραβά μάτια υπακούοντας στις προσταγές της Νέας τάξης σχετικά με την προώθηση της κλιματικής αλλαγής.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Αυγούστου 2019


Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν εντολή να μεταδίδουν και να διαδίδουν ότι για όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη μας σήμερα η μεγαλύτερη αιτία είναι η αλλαγή του κλίματος.

Κατακαίνε οι εμπρηστές την βόρεια Εύβοια και οι δημοσιογράφοι έχοντας φορέσει το λυπητερό τους προσωπείο αναρωτιούνται αν η φωτιά προκλήθηκε από απερισκεψία κάποιου ο οποίος πέταξε το τσιγάρο του σε ξερόχορτα, η αν επειδή κάποιος ξέχασε την ψησταριά με τα κάρβουνα και κατά λάθος πήρε φωτιά .... αλλά και το πιο σημαντικό απ όλα ... ότι η αύξηση της συχνότητας και της έντασης των πυρκαγιών είναι φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής - κοροϊδεύοντας τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ ο οποίος με την άρνηση του στην θεωρία της κλιματικής αλλαγής, τους χαλάει την μαγιά.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην Εύβοια, δήλωσε την ανάγκη για πρόληψη και προετοιμασία σε τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Η χαρά του καταπατητή και του εμπρηστή όλες αυτές οι ασυναρτησίες που ακούμε από τα παπαγαλάκια του συστήματος, όπου τα λόγια των <<ειδικών του κλίματος >> ηχούν στα αυτιά τους ως <<έναυσμα>> μεταφορικά και κυριολεκτικά για να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους.

Ο εμπρηστής απολαμβάνει τα χρήματα που κέρδισε βάζοντας φωτιά, καθισμένος στην πολυθρόνα του σπιτιού του μπροστά από την τηλεόραση να παρακολουθεί από τις ειδήσεις τα κατορθώματα του.

Μετά από καιρό, αφού κοπάσει η βαβούρα των πυρκαγιών και αφού θα έχουμε ξεχάσει τις φωτιές στην Εύβοια ο καταπατητής, σύμφωνα με τους άγραφους νόμους που επικρατούν μεταξύ των καταπατητών, θα κόψει τα καμμένα δέντρα και θα φυτέψει (ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις) ελιές προκειμένου να μετατρέψει το δάσος σε δική του ιδιοκτησία για να την αξιοποιήσει όπως αυτός έχει αποφασίσει.

Επίσης, δασάρχες και δασοφύλακες θα πάρουν το ανάλογο αντίτιμο για να κάνουν τα στραβά μάτια και η δικαιοσύνη λόγω των ανύπαρκτων δασικών χαρτών θα είναι υπέρ του καταπατητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: