Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Γυρίστε πίσω όσοι κάνατε το emβ@λι@ π. Ιωάννης Δρογγίτης



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΣΤΥΛ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΑΜΕ.
ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΕΚΦΡΑΣΗ: EINAI TO ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΠΟΥ;
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας που πέρασε την γέφυρα-σφράγισμα αυτή της εποχής πρέπει να γυρίσει πίσω. Τις υπόλοιπες γέφυρες που έχουν στήσει οι προηγούμενες εποχές αλλά ίσως και ο ίδιος ακόμα θα τις περπατήσει και αυτές ανάποδα; Και αλήθεια πόσες είναι αυτές; Ποιος να ξέρει άραγε. Και τότε στην θεωρητικά τελευταία γέφυρα που θα απομένει(που θα είναι πάντα θεωρητικά η πρώτη που διέβη) σε κάποιον ξεπροβάλει αναπόφευκτα το αυθόρμητο ερώτημα του Νικόδημου. Μα ποιος μπορεί να ξαναγίνει έμβρυο; Ξέρουμε την απάντηση του Κυρίου. Ξέρουμε και του Γιανναρά.
Το λέω αυτό γιατί χρησιμοποιήθηκαν σε αντιστροφή τα 8 βαπτίσματα για να πει ο ομιλητής πως το εμβόλιο είναι μια γέφυρα που θα μας φέρει πιο κοντά στο πνεύμα του αντίχριστου οπότε τι πιο φυσιολογικό να γυρίσουμε πίσω. Θεωρώ την αναλογία τουλάχιστον άτυχη. Γιατί στο βάθος κάνει τον άνθρωπο δέσμιο της Ιστορίας και την Σωτηρία ζήτημα κοινωνικής οργάνωσης και κριτικής τοποθέτησής σε αυτήν. Η πολιτική στάση του καθενός σίγουρα φανερώνει πνευματική κατάσταση αλλά μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Το Ισλάμ άλλωστε έχει λύσει ήδη τα θέματα αυτά εδώ και καιρό.
Το σίγουρο συμπέρασμα είναι για τον πάτερ πως οι εμβολιασμένοι έχουν διαπράξει αμαρτία. Δεν το λέει όμως καθαρά. Αν είναι έτσι οφείλει να το πει καθαρά. Τότε όμως θα πρέπει να πει και σε ποια συγκεκριμένη μετάνοια υποχρεώνει αυτή η αμαρτία. Κάτι τέτοιο θα ήταν όντως σημαντικό που όμως παραλείπετε. Όμως δεν το κάνει ούτε αυτό. Οπότε συμφωνώ μαζί σου. Να γυρίσουν πού; Να γυρίσουν πώς;
Ελπίζω η αποσιώπηση και παράλειψη των παραπάνω να μην έχει να κάνει με μία ψυχαναγκαστική και προσχηματική επιφύλαξη για να μην φανεί η έντονη κατάκριση για αυτούς που και καλά καλούμε να γυρίσουν πίσω. Άλλωστε το λέει απ έξω έξω ....είναι πολύ δύσκολο πιά...του τ έστιν την μαλακία παιδία την κάνετε ........και πραγματικές δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Προείχε η καλοπέραση, η άγνοια, και άντε ακόμα και η υποταγή στην βία του περιβάλλοντος. Η γκάμα του είναι σαφής αλλά και αφοριστικά απλοϊκή ταυτόχρονα.
Κάπου διάβασα το "πως το ότι ανήκουμε σε μια ορισμένη ιστορική στιγμή δεν εκφράζει και δεν περιέχει παρά το λιγότερο σημαντικό μέρος του εαυτού μας". Λέει ότι αυτή η πρόταση αποδίδετε στον Ιονέσκου χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως λέει πολλά πράγματα για το θέμα μας. Συνεχίζεται.....

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια
Δεν αρνούμαι τον δυστοπικό χαρακτήρα της τρέχουσας κατάστασης αλλά αρνούμαι την γραμμική λογική των γεφυρών και τα ιστορικά-χρονικά ορόσημα. Νομίζω δηλαδή απλά πως ο αντίλογος έτσι όπως διατυπώνεται συμβάλει στην δυστοπία γιατί προσπαθούν να την αναστρέψουν σε επίπεδο κεντρικού σχεδιασμού. Δυστυχώς είναι χαμένοι από χέρι σε επίπεδο σχεδιασμού εδώ και καιρό. Παίζουν άθελά τους στο δικό τους γήπεδο. Κάποιος να τους το πει. Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα και δύσκολη γιατί κρύβει τις αμαρτίες όλων μας.
Κανένας δεν βγήκε να πει ας πούμε κοίτα εγώ θα μεταλάβω και ας πεθάνω. Αλλά όχι, όλοι αυτοί βάλθηκαν να πείσουν άθεους και μη πως η θεία κοινωνία δεν μολύνει και πως δεν σκοτώνει. Μα ρε ηλίθιε το θέμα δεν είναι να πείσεις αν μολύνει η δεν μολύνει, αλλά ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. Αυτό είναι για μένα ένα παράδειγμα όταν λέω άλλο γήπεδο. Και το γήπεδο αυτό έχει καταντήσει χωματερή από την εγκατάλειψη. Οπότε ποιον φιλοτομαρισμό θέλουμε ακριβώς να καταδικάσουμε με τον εμβολιασμό; Αλλά όχι........και με αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Τότε αν σε εμποδίσουν σε αυτή την επιλογή σου θα είμαι απόλυτα μαζί σου. Αλλά όχι......αμάσητα τα μέτρα για τους ναούς και μετά πετάμε πέτρες από το προαύλιο. Αμαρτωλοί όσοι εμβολιαστήκατε. Γιατί αν αντιστεκόσασταν θα έπερναν τα μέτρα πίσω και όλα θα ήταν καλά, άσχετα με ποιες άλλες γέφυρες έχουμε ήδη περάσει. Και το ουσιαστικό σου χρέος ρε πάτερ απέναντι σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ποιος θα το κάνει; Αλήθεια για ποια ακριβώς αμαρτία μιλάμε; ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
Το άλλο με την βασιλεία των ανεμβολίαστων, μεταξύ μας τώρα, μην το λες και πολύ φίλε αμέθυστε γιατί θα γίνουμε μάρτυρες και άλλων εκδοχών βίας, από αυτές που ο πάτερ παρέλειψε να αναφέρει και όμως είναι παρούσες και ακμαίες ακόμα. Να δεις σε λίγο έτσι όπως το πάμε που θα υπάρχουν και σκληροπυρηνικοί που δεν θα παντρεύουν εμβολιασμένους. Και μετά θα λένε πως έρχεται η εποχή του αντίχριστου.

Ανώνυμος είπε...

Nai re file Droggiti. Osoi to kaname gyrisame piso. Den koimithikame ekei sto nosokomeio pou to kaname. Pigame spitia mas. Mono ton titlo gou video eida. Osoi kaname to emvolio einai kata tou ypoxreotikou emvoliasmou alla tha prepei o Droggitis kai oi alloi na tous plirosoun ta test. Borei kai tous misthous osoi apolythoun. Ola ta alla einai malakies. AM

amethystos είπε...

Φίλε δόθηκε η ευκαιρία σέ πολλούς μά ικανοποιήσουν τήν κενοδοξία τους. Ο π. Ευθύμιος κατόρθωσε νά ελευθερωθεί από αυτά πού περίμεναν όλοι νά ακούσουν καί είπε ότι όποιος αναγκάζεται άς τό κάνει τό εμβόλιο. Ο άνθρωπος ταύτισε τό εμβόλιο μέ τήν θυσία στήν θεότητα τού αυτοκράτορα τής πρώτης εκκλησίας. Πολλοί ευσεβείς δυστυχώς γλείφουν κόκκαλο γιά νά χορτάσουν τήν ανάγκη τους γιά αναγνώριση.

ανώνυμη είπε...

Δηλαδη θεωρειτε οτι δεν υπαρχει μολυσμος των χριστιανων απο τα εμβολια που εχουν δοκιμαστει σε εκτρωμενες σειρες εμβρυων;Γνωριζετε βεβαια την τελετουργικη εκτρωση στην "εκκλησια" των σατανιστων και οτι οσοι κανουν πειραματα με τετοιες σειρες συχνα ανηκουν στους εωσφοριστες.
Αληθεια ως χριστιανους δεν σας ενοχλει το συνθετικο dna που μεσω mrna μπαινει στο γονιδιωμα του ανθρωπου;Ουτε σας προβληματιζουν τα ελαττωματικα φαρμακευτικα πρωτοκολλα παγκοσμιως για την αντιμετωπιση σε πρωταρχικα σταδια της πνευμονιας που δημιουργει ο ιος ή η πλημμελης προληψη των θρομβωσεων ;Λες κ δεν υπαρχουν αντιβιωσεις και εισπνεομενα για πνευμονια ή αντιθρομβωτικα ή ακομα και αντιπαρασατικα οπως το scabal που φρεναρει την νοσο !Εχει αδικο ο δικαστης της Ν. Υορκης που εκρινε οτι το εμβολιο ειναι ασυμβατο με την χριστιανικη πιστη κ ηθικη (λογω των φρικτων πειραματων στα μελλοθανατα εμβρυα) και γι'αυτο δεν μπορει να γινει υποχρεωτικο ουτε στους υγειονομικους ;Το γεγονος δηλ. με το θαυμα των κολυβων του αγ. Θεοδωρου για να μην μολυνθουν οι χριστιανοι δεν εχει αναλογιες με τα συγχρονα επιστημονικα-τελετουργικα τερτιπια των επιστημονων-εωσφοριστων;

amethystos είπε...

Χρησιμοποιούνται παντού. Μήν πέφτετε από τά σύννεφα. Καί στά εμβόλια πού προφυλάσσουν τά παιδιά μας καί στά τρόφιμα.Εκτός τών εμβολίων υπάρχουν φάρμακα καί δέν τά διεκδικήσαμε. Πέσαμε μέ τά μούτρα στό ναί καί τό όχι. Ολοι οι ιερείς πού στριμώχνονται στά βίντεο επικαλούνται τήν επιστημονική τους ταυτότητα καί δυστυχώς επιδοθήκαμε στό αγαπημένο παιχνίδι τών Ελλήνων. Τόν εμφύλιο.