Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Νταβός, ορίστε οι ιχνηλάτες για το αποτύπωμα άνθρακα: η ζωή σας θα κατασκοπευθεί και θα ελέγχεται σε όλα τα μέρη της



Ομολογουμένως, το φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός επιφύλαξε μια σειρά από μαργαριτάρια στη σειρά.

Ίσως ξέρουν ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που θα το κάνουν σε αυτή τη δημόσια μορφή;

Ή μήπως απλά, μετά από δύο χρόνια πανδημίας και τον πόλεμο κατά της Ρωσίας που κηρύχθηκε τώρα, οι Νταβοσιανοί φανερώθηκαν και επομένως σας λένε τα προγράμματα δουλείας που σας επιφυλάσσουν στο πρόσωπό σας;

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο πρόεδρος του κινεζικού ομίλου (λεπτομέρεια όχι δευτερεύουσας) Alibaba Group, J. Michael Evans, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ καυχήθηκε για την ανάπτυξη ενός "ατομικού ανιχνευτή αποτυπώματος άνθρακα" για να παρακολουθεί τι κάνετε: ταξίδια, ψώνια, φαγητό, οποιαδήποτε δραστηριότητα «στην πλατφόρμα».


Η χρήση της λέξης πλατφόρμα έχει νόημα: η πραγματικότητα του πολίτη γίνεται κυβερνητική, επομένως πλήρως ελεγχόμενη, δηλαδή, ακριβώς, πλατφόρμα .

Αυτή είναι, σε τελική ανάλυση, η βούληση που κρύβεται πίσω από κάθε έξυπνο δίκτυο που μας προτείνουν: να μας παρακολουθούν, να μας ελέγχουν, να μας εμποδίζουν, σύμφωνα με έναν μηχανισμό ανταμοιβής, τη δυνατότητα χρήσης προϊόντων και υπηρεσιών - αυτό έχουμε φαίνεται με την εξέδρα.του πράσινου περάσματος.

Το Renovatio 21 έχει μιλήσει για αυτό το φαινόμενο σε διάφορες περιστάσεις. Η πλατφόρμα του πράσινου πάσου χτίστηκε σε ένα προηγούμενο σύστημα, σχεδιασμένο για το ψηφιακό ευρώ , το οποίο, όπως είπε η ίδια η ΕΚΤ , θα είναι αναπόφευκτο σε αυτό το σημείο.

Το ψηφιακό ευρώ είναι προγραμματιζόμενο χρήμα: είναι η πλατφόρμα που θα σας πει αν μπορείτε να το ξοδέψετε, πού να το ξοδέψετε, πώς να το ξοδέψετε, πόσα να το ξοδέψετε ή θα σας το αφαιρέσει αμέσως με απόφαση του οι διαχειριστές της πλατφόρμας (πολιτικοί, αστυνομικοί, δικαστές, ιδιώτες: οποιοσδήποτε έχει εξουσία στο σύστημα υπολογιστών)

Τα έξοδά μας -άρα η ζωή μας- μπορούν να ενσωματωθούν με την περιβαλλοντική μας αρετή, δηλαδή, θα είναι δυνατά με βάση αυτό που ανέφερε ο CEO του κινεζικού mega-group ( του οποίου ο ιδρυτής Jack Ma , αρχαίος επισκέπτης του Νταβός, ποιος ξέρει γιατί δεν φαίνεται πια).

Ελπίζουμε ότι ο αναγνώστης του Renovatio 21 είναι ξεκάθαρος, σε αυτό το σημείο, το θέμα της περιβαλλοντικής έκτακτης ανάγκης, των μηδενικών εκπομπών άνθρακα , της « Κλιματικής Αλλαγής »: είναι, όπως ο COVID, πολιτικο-ηθικά εργαλεία για να σας υποβάλουν, να τα εφαρμόσετε εκείνα τα συστήματα βιοολοκληρωτικού ελέγχου που ο Klaus Schwab βλέπει ως τις απαραίτητες προόδους της ανθρωπότητας - με μια λέξη davosoid, η Μεγάλη Επαναφορά .

Νταβός, εδώ είναι οι ιχνηλάτες για το αποτύπωμα άνθρακα: η ζωή σας θα κατασκοπευθεί και θα ελέγχεται σε όλα τα μέρη της - RENOVATIO 21 (www-renovatio21-com.translate.goog)

Δεν υπάρχουν σχόλια: