Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΣΕ ΑΣΙΑ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΑΙ ΝΕΖΗΛΑΝΔΟΙ.

*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014 ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΘΙΡΟΥΒΟΝΑΘΑΠΟΥΡΑΡ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ 14 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ.,ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΚΛΠ.

*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΙΓΓΑΠΟΥΡΗ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΣΑΓΚΙ/ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΟΡΑΤ/ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΟΝΤΑΓΚΟ ΣΤΗ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΙΝΤ ΚΑΙ ΠΟΥΕΡΤΟ ΠΡΙΝΣΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ.

*ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ-ΜΑΛΔΙΒΕΣ-ΤΙΜΟΡ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΝΕΙ.

*ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ, Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚ ΧΕΙΓΚΕΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ….ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΣΦΥΞΙΑΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ!!!ΦΑΝΕΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ(ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΜ ΡΑΝΧ ), ΕΝΩ ΜΕΣΩ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΛΑΟΣ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΚΑΙ ΜΙΑΝΜΑΡ…

ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΣΕ ΑΣΙΑ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μικρή παρουσίαση σαν βίντεο για την Κοίμηση της Κεχαριτωμένης Παναγίας
http://niksothropoulos.wordpress.com/2013/08/24/a-360a/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...