Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ρωσία: "Οι ισλαμιστές εκτόξευσαν τον πύραυλο με την χημική κεφαλή"

Για προβοκάτσια ανάλογη με αυτή της Γερμανίας το 1939 που σκηνοθέτησε επίθεση δήθεν Πολωνών στρατιωτών, αλλά στην πραγματικότητα Γερμανών με πολωνικές στολές κατά γερμανικού φυλακίου με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, κατηγόρησε τους ισλαμιστές αντάρτες η Ρωσία.
Συγκεκριμένα ο επίσημος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξάντρ Λουκασέβιτς κατήγγειλε ότι "ο πύραυλος με την χημική κεφαλή που εκτοξεύτηκε κατά των ανατολικών προαστίων της Δαμασκού εκτοξεύθηκε από θέσεις κατειλημμένες από τους ισλαμιστές"!
Δηλαδή η σημερινή σφαγή κατά την Ρωσία (επικαλέστηκε στοιχεία όπως δορυφορικές φωτογραφίες και την τροχιά του βλήματος) δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αποτρόπαιη προβοκάτσια των ισλαμιστών και των δυτικών υπηρεσιών προκειμένου να προκληθεί κλίμα για επέμβαση της Δύσης στην Συρία,

«Όλα αυτά μοιάζουν πολύ με προσπάθειες να δημιουργήσουν πάση θυσία ένα πρόσχημα ώστε να προβληθούν απαιτήσεις προς το ΣΑ του ΟΗΕ να πάρει την πλευρά των αντιπάλων του καθεστώτος και με αυτό τον τρόπο να στερήσουν τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη της Γενεύης, για την προετοιμασία της οποίας στις 28 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση των Ρώσων και των Αμερικανών εμπειρογνωμόνων», είναι βέβαιος ο Λουκασέβιτς.
Eπίσης πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν "αυξημένη κίνηση αντικαθεστωτικών από τα σύνορα της Ιορδανίας προς την Συρία τις τελευταίες ημέρες".
Οι συγκεκριμένες μονάδες των ανταρτών (αντικαθεστωτικοί, αλλά όχι ισλαμιστές) επιτέθηκαν στις πόλεις Raihaniya, Breiqa και Beer Ajam οι οποίες καταλήφθηκαν.
Είναι σαφές ότι εισερχόμαστε στο τρίτο και πιο κρίσιμο στάδιο της σύγκρουσης στην Συρία, με τις ΗΠΑ απόλυτα ενεργές, πλέον, προ του κινδύνου να συντριβούν οι ισλαμιστές σύμμαχοί τους...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: