Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Φωτό ντοκουμέντο από τους χημικούς πυραύλους αποδεικνύουν την προβοκάτσια

ΠΗΓΗ: DefenceNet

Όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι τα βλήματα που έπληξαν χθες συνοικία της Δαμασκού προήλθαν από τους ισλαμιστές αντάρτες σε μία εγκληματική προβοκάτσια που κάνει την ρίψη του όλμου στο Σεράγεβο το 1995 και τους 38 νεκρούς, η οποία προκάλεσε την επέμβαση του ΝΑΤΟ στον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο να μοιάζει με απλό ... χαστούκι.
Ήδη η Μόσχα αναφέρει ότι υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι πρόκειται για μια ειδικά διασκευασμένη ρουκέτα με μία «δηλητηριώδη ουσία η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα», αλλά είναι «όμοια με τη ρουκέτα η οποία χρησιμοποιήθηκε από τρομοκράτες στις 19 Μαρτίου στην περιοχή της Χαν Αλ-Ασσάλ» συν το γεγονός ότι η εν λόγω ρουκέτα "εκτοξεύθηκε από θέση ελεγχόμενη από τους επαναστάτες"...
Ιδού οι φωτογραφίες ντοκουμέντο τις οποίες επικαλούνται οι Ρώσοι με δύο "υπόλοιπα" εκ των βλημάτων που έπληξαν την Δαμασκό. Είναι σαφές ότι ο συριακός Στρατός δεν χρησιμοποιεί τέτοια βλήματα τα οποία είναι αυτοσχέδιες χημικές ρουκέτες.




Επειτα έγινε γνωστό ότι έπληξε μια συνοικία της οποίας οι κάτοικοι είναι φιλοκαθεστωτικοί.
Και τρίτον, γιατί να κτυπήσει με χημικά ο Στρατός τώρα που κερδίζει σε όλες τις μάχες και μάλιστα μέσα στην πρωτεύουσα της Συρίας και με στόχο όχι μονάδες των ανταρτών, αλλά αμάχους;
Η προβοκάτσια δείχνει να είναι βέβαιη και οι στόχοι της πασιφανείς: Να προκληθεί επέμβαση των δυτικών και διάσωση των ισλαμιστών.
Εκτός αυτού η συγκεκριμένη επίθεση έγινε δύο ημέρες μετά την έναρξη της επίσκεψης επιθεωρητών του ΟΗΕ αναφορικά με τη χρήση χημικών στη σύγκρουση, αλλά και της ανακάλυψης ομαδικών τάφων δολοφονηθέντρων από ισλαμιστές αντάρτες στα αλαουτικά χωριά πλησίον της γενέτειρας των Άσαντ στη περιοχή της Λατάκειας.
Να πούμε ότι το νέο έγκλημα συντελέστηκε ενώ αποκαλύπτεται τώρα με καθυστέρηση 19 ετών ότι ο όλμος που ρίφθηκε και προκάλεσε το μακελειό αμάχων στο Σεράγεβο και έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, την εκτόξευσαν ισλαμιστές από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!
Ο Νορβηγός καθηγητή Ola Tunander από το Ινστιτούτο Έρευνας για την Ειρήνη (Όσλο) αποκάλυψε τα αποτελέσματα έρευνάς του σε συνέδριο στην Στοκχόλμη, ότι ο όλμος που έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, εκτοξευθηκε από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!
Ο καθηγητής συγκρίνοντας την προπαγάνδα πριν την εισβολή στην Λιβύη και την διαφαινόμενη επέμβαση στην Συρία, έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας προκειμένου να προωθηθούν οι στρατιωτικές επεμβάσεις, προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπάνω: “Πολλές φορές, θηριώδη εγκλήματα κατά αμάχων που προκαλούν τις επεμβάσεις, γίνονται από τις ίδιες τις πλευρές που επιδιώκουν την επέμβαση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα (όπως τόνισε), ήταν αυτό της Βοσνίας”.
Ο Νορβηγός καθηγητής που διατηρεί στενούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ, μιλώντας για την σφαγής την αγορά του Μαρκάλε, για την οποία το διεθνές δικαστήριο της Χάγης έχει ήδη καταδικάσει τον Σερβοβόσνιο στρατηγό Stanislav Galic, αποκάλυψε πως τόσο η ομάδα διαχείρισης κρίσης του ΝΑΤΟ, όσο ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της συμμαχίας Vigleik Eide αλλά και οι Νορβηγοί υπουργοί εξωτερικών και άμυνας, είχαν στα χέρια τους το πόρισμα της επίσημης έρευνας.
Το πόρισμα κατέληγε με σαφήνεια ότι την δολοφονική ενέργεια την έκαναν οι ισλαμιστές του Ιζεντμπέκοβιτς! Όλοι παραδέχθηκαν ότι η επίθεση έγινε εναντίον των συμπολιτών τους, ουδείς όμως το ανακοίνωσε. “Και αυτό δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση”, κατέληξε ο καθηγητής.
“Σε πολλές περιπτώσεις παρέμβασης που αργότερα βαπτιζόταν False Flag operation, υπήρξαν αντίστοιχες θηριωδίες για να προκληθούν αθώα θύματα δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την επέμβαση, αφού τον φόνο τον χρεωνόταν ο αντίπαλος”.
Να σημειωθεί ότι αρκετοί δημοσιογράφοι τότε είχαν υποστηρίξει ότι όντως η επίθεση έγινε από Βόσνιους ισλαμιστές, γεγονός όμως που θάφτηκε ακαριαία για να γίνει η επέμβαση… Όπως άλλωστε θάφτηκε σε μία νύχτα το ναζιστικό παρελθόν του Ιζεντμπέκοβιτς και των Βόσνιων SS.
Την ώρα που ο συριακός Στρατος εχει ανακατάλαβει τις περισσότερες περιοχες που είχαν πεσει στα χέρια των ανταρτών και την ώρα που οι άνταρτες υποχωρούν υποτίθεται ότι το καθεστώς έριξε χημικά και μάλιστα σε φιλικό προς την κυβέρνηση προαστιο της Δαμασκου!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: