Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

H Συριακή τηλεόραση διέκοψε το πρόγραμμα της και πλέον μεταδίδει εμβατήρια..

ΠΗΓΗ: Eglimatikotita

- Από λεπτό σε λεπτό ο Μπάρακ Ομπάμα θα κάνει ανακοινώσεις
Όπως μεταδίδει η έγκυρη ισραηλινή ιστοσελίδα DEBKA files το υπουργείο πληροφοριών της Συρίας διέταξε την τηλεόραση της χώρας να διακόψει το πρόγραμμα της και να μπει σε κατάσταση πολέμου.

Πλέον μεταδίδονται μόνο πατριωτικά τραγούδια και εμβατήρια αναμένοντας την επίθεση της επόμενες ώρες.

Όλα δείχνουν πως η επέμβαση στη Συρία είναι θέμα χρόνου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα από λεπτό σε λεπτό θα απευθύνει νέο διάγγελμα στο οποίο αναμένεται να κάνει σχετικές ανακοινώσεις...  Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι πρόκειται για πολεμικό διάγγελμα. Ωστόσο, μια πηγή στο Λευκό Οίκο την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα ανακοινώσει νεότερα στοιχεία σχετικά με τις αποφάσεις του για το πώς θα προχωρήσει, και όχι ότι επίκειται άμεσα η έναρξη στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Ορισμένα αμερικανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι «πλησιάζει η ώρα» της επίθεσης κατά του καθεστώς της Συρίας, μετά την αποχώρηση των επιθεωρητών του ΟΗΕ και κάποια άλλα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Ομπάμα δεν έχει ακόμη αποφασίσει και με την αποψινή δήλωσή του θα γνωστοποιήσει τις επόμενες κινήσεις της Ουάσινγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: