Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Μας πάνε για επίσημη χρεοκοπία λόγω ανηθικότητος!

ΠΗΓΗ: SociologyAlert

Kι όμως, όλα τελειώνουν την επόμενη των γερμανικών εκλογών. Μόνο αιθεροβάμονες πιστεύουν πλέον πως η Ελλάδα θα ξαναδεί το χρώμα του χρήματος των δανειστών. Όπως όλα δείχνουν η χώρα των διεφθαρμένων πολιτικών, των ολιγαρχών, του κομματικού παρακράτους και των συμμοριών που υποδύονται τα πολιτικά κόμματα σβήνεται από τον παγκόσμιο χάρτη. Εκτός κι αν καταφέρει να επιβιώσει με αυτά που βγάζει - πράγμα αδύνατο.

Ο Πούτιν μας έδωσε ήδη μια γερή κλωτσιά. Η Μέρκελ λέει ότι ο Σρέντερ έκανε σχεδόν έγκλημα που επέτρεψε να μπει η Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ. Την ίδια στιγμή τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ανοιχτά για διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς και ζητούν από τους δανειστές να σταματήσουν να ξελασπώνουν τους ανήθικους.

Όποιος μετά απ΄ όλα αυτά βάζει το κεφάλι στην άμμο και δεν βλέπει την πραγματικότητα είναι καναλάρχης η πρόεδρος. (Στην Κολομβία των Βαλκανίων μπορεί να μην έχουμε βρακί να φορέσουμε αλλά είμαστε τίγκα στα κανάλια και τους καναλάρχες.)

Ας ετοιμασθοούμε -ο καθένας με τον τρόπο του- γι αυτό που μας περιμένει ως το τέλος του 2013. Ας ετοιμασθούμε να πληρώσουμε ακριβά τις επιλογές του σαπισμένου πολιτικού προσωπικού σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο επίκαιρος Τσοχατζόπουλος, ο οποίος επιχειρεί με πολύωρες ιστορικές πολιτικές αναδρομές να δικαιολογήσει τις μίζες.

Κάθε επόμενη ώρα δεν θα είναι κάτι λιγότερο από ένας άγνωστος πλανήτης.

Από στιγμή σε στιγμή μια προβοκάτσια τύπου Αλέξη Γρηγορόπουλου ή η δολοφονία ενός πολιτικού, θα μπορούσε να επιταχύνει το αιματοκύλισμα στη χώρα και να μην προλάβει η Μέρκελ να φθάσει ως τις κάλπες.

Δεν έχουν δικαίωμα -αυτή τη φορά- οι πολίτες της Ελλάδας να πουν ότι δεν γνώριζαν. Τους θυμίζουμε την δήλωση της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ στην συνέντευξή της στο  Μega (σχετικό video) «Μου διεμήνυσαν ότι θα έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013, μέχρι τις γερμανικές εκλογές. Μετά τέλος….»

Δεν υπάρχουν σχόλια: