Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Νέο δάνειο και νέο μνημόνιο για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΙΚΙΑ

Οι Γερμανοί θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα ένα ακόμη μνημόνιο για να διαλύσουν και να βάλουν στο «χέρι» ότι έχει απομείνει στη χώρα που επί τέσσερα χρόνια τώρα λεηλατείται. Για «κούρεμα» χρέους δεν δέχονται κουβέντα, αφού αυτό σημαίνει και απώλεια εσόδων από τα δήθεν δάνεια βοηθείας που μας έχουν χορηγήσει.
Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε ότι η Ελλάδα θα χρειασθεί νέα βοήθεια κρύβει ένα νέο μνημόνιο σαν τα τρία προηγούμενα που έχουν υπογράψει οι δανειστές με τις κυβερνήσεις-μαριονέτες, εκτελεστικά όργανα των ξένων. Μνημόνια που έχουν καταστρέψει τα πάντα στη χώρα και έχουν διαλύσει την κοινωνία.
Το τέταρτο μνημόνιο που συνεπάγεται η νέα… βοήθεια για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού ύψους 11 δις ευρώ που αφορά στην περίοδο 2014-2016 θα αποτελέσει και την χαριστική βολή.
Ύστερα, θα «εισβάλουν» τα ξένα και τα εγχώρια κοράκια και θα αρχίσουν να παίρνουν τσάμπα τα σπίτια των Ελλήνων, τις επιχειρήσεις, κρατικές και ιδιωτικές και θα έχουν σκλάβους τους Έλληνες στη δούλεψη τους. Η χώρα θα είναι και με τη βούλα αποικία. Έτσι, μας κατάντησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Τα κόμματα που προσπαθούν από το 2009 να μας σώσουν…
Για τη σύνταξη του νέου μνημονίου, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Βερολίνου φυσικά, επισκέπτεται σήμερα την Ελλάδα ο Γερμανός οικονομολόγος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γκ. Ασμουσεν.
Πρόκειται για τον εκλεκτό της Α. Μέρκελ, που τον στέλνει να συναντηθεί με Σαμαρά, Στουρνάρα και Προβόπουλο, να έχει ιδία εικόνα για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ούτως ώστε επιστρέφοντας να μπορέσει να καταρτήσει το μνημόνιο-ταφόπλακα.
Πίσω από το νέο δάνειο κρύβεται επί της ουσίας η τελευταία πράξη του δράματος για τους Έλληνες. Θα δημιουργήσει ολοκληρωτικές συνθήκες εθνικής υποδούλωσης, θα αποτελειώσει ότι έχει απομείνει από το κράτος κοινωνικής πρόνοιας και θα επιβάλει εργασιακό μεσαίωνα με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Με αυτές τις πολιτικές η ανάπτυξη για την Ελλάδα δεν πρόκειται να έρθει ποτέ και η ύφεση θα συνεχίζεται και θα βαθαίνει. Το ξέρουν αυτό όλοι πλην των κυβερνόντων που εκτελούν τις εντολές της τρόικας για τη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...