Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΤΩΡΑ Γερμανία Ansbach: έκρηξη σε ρεστοράν 2 νεκρoί 9 -10 τραυματίες ….


Μέσα στην πόλη της Βαυαρίας την Ansbach, σημειώθηκε σοβαρή έκρηξη μεταφέρουν διάφορα μίντια.Τουλάχιστον 2 άτομα σκοτώθηκαν.Η έκρηξη έγινε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της πόλης Ansbach. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Nordbayern. η αστυνομία αναφέρει 1 τουλάχιστον νεκρό και πολλούς σοβαρά τραυματισμένους.Επικρατεί κονφούζιο.Σύμφωνα με τις αναφορές των μίντια η έκρηξη σημειώθηκε σε ρεστοράν.
Το φεστιβάλ μουσικής στο Ansbach ακυρώθηκε μετά την έκρηξη και κατά την Süddeutsche.de ο Βαυαρός Υπ.Εσωτερικών Joachim Herrmann εγκατέλειψε ήδη το Βερολίνο εσπευσμένα.Η πυροσβεστική υπηρεσία ζήτησε ενισχύσεις από τη Nuremberg από την οποία η Ansbach απέχει 40kmστα ΝΔ.
Γίνεται λόγος για 2 νεκρούς και 9 με 10 τραυματίες.Η αστυνομία επιβεβαιώνει αλλά δεν αναφέρει τους λόγους της έκρηξης.Μπορεί να σημειώθηκε και από αέριο σύμφωνα με άλλες αναφορές ….Η αστυνομία διερευνα τις αιτίες …
Σύμφωνα με την αστυνομία 1 νεκρός και 11 τραυματίες σφοδρή έκρηξη.Η έκρηξη σημειώθηκε σε δρόμο στο κέντρο της πόλης απέναντι από ρεστοράν .Η περιοχή αποκλείστηκε.Οι λόγοι ετης έκρηξης αδιευκρίνιστοι.Ένα κονσέρτο υπάιθριο ακυρώθηκε και γύρω στους 2500 θεατές του εκκενώθηκαν.Η έκρηξη έγινε στις 10:00 h,  (20:00 GMT) .Σύμφωνα με το reuters η γερμανική τηλεόραση  NTV υποψιάζεται ότι η διαφυγή αερίου είναι η αιτία.
(Édité par Jill Serjeant espagnol)

Δεν υπάρχουν σχόλια: