Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αποκαλύπτουμε… Η κίνηση – σοκ της Κομισιόν, που θα σημάνει σοβαρές εξελίξεις!

juncker-694239
Την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί να ανοίξει την στρόφιγγα της εισροής μεταναστών στην Ευρώπη, κάποιοι φροντίζουν να καλύψουν τα νώτα τους!
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έκανε στην Ελβετία μία απρόσμενη και σοκαριστική για την πολιτική της ΕΕ, παραχώρηση, καθώς επέτρεψε στους διαπραγματευτές να εφαρμόσουν άμεση συμφωνία για τον περιορισμό της εισροής αλλοδαπών στη χώρα!
Η κίνηση έρχεται να εξομαλύνει τα πνεύματα στην Ελβετία, η οποία ήταν έτοιμη να έρθει σε ρήξη με την ΕΕ. Οι συνομιλίες είναι ζωτικής σημασίας για την Ελβετία, η οποία έχει απειλήσει να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες για τη μετανάστευση το επόμενο έτος.
Οι Ελβετοί, έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τη μετανάστευση αμέσως μετά τη βρετανική ψηφοφορία, και παρά τους φόβους που εκφράστηκαν ότι το ζήτημα θα παγώσει λόγω της ενασχόλησης της ΕΕ με το Brexit, η οριστική συμφωνία αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, δηλαδή πριν η Βρετανία ενεργοποιήσει την έναρξη των συνομιλιών εξόδου της.
Τελικά κι ο Άγιος φοβέρα θέλει…
hellasforce.

Δεν υπάρχουν σχόλια: