Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτή η Γη, δεν θα ξαναγίνει ποτέ κομμάτι της δικής μας πατρίδας. εκτός αν...

Αυτό που αποτυπώνεται στην παρακάτω εικόνα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ... Είναι ένα πολύτιμο οικόπεδο που οι κυβερνήσεις των ανδρεικέλων παρέδωσαν στους Αμερικανούς, για να το μετατρέψουν σε ορμητήριο κατάληψης ολόκληρης της Ευρώπης...

μέλους της ΠΓ του "Μετώπου ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"
και της "Πανελλαδικής πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας"

Αν αυτόν τον σχεδιασμό δεν τον ανατρέψουμε τώρα... Τότε αυτή η Γη... Δεν θα ξαναγίνει ποτέ κομμάτι της δικής μας πατρίδας.

Όταν οι περισσότεροι απλώς φωνασκούσαν, εμείς τονίσαμε επίμονα πως η φετινή ΔΕΘ, δεν ήταν η κλασική φιέστα που γνωρίσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν μια εκδήλωση – παρέμβαση με αποτύπωμα πρωτίστως γεωπολιτικό.

Ήταν μια πρωτοβουλία προβολής ισχύος… Με πεδίο αναφοράς που υπερβαίνει την εθνική επικράτεια… Με βασικό διοργανωτή την κυβέρνηση των ΗΠΑ δια του Βαλκανικού τοποτηρητή της του κ. Πάιατ… Με αποδέκτες των μηνυμάτων που εξέπεμψε, τους συμπρωταγωνιστές των ΗΠΑ αλλά και τις περιφερειακές γεωπολιτικές Ιφιγένειες της ευρύτερης περιοχής… Και φυσικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο ρόλο της απαραίτητης γλάστρας, η παρουσία της οποίας κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να «κλειδώσουν», και με όρους δημοσιότητας, τα νέα επικίνδυνα τετελεσμένα που έχουν επιβληθεί στη χώρα, και τα οποία θα...
σημαδέψουν το μέλλον της σε μια κρίσιμη ιστορική εποχή.

Γι’ αυτό και τονίσαμε πως ΣΕ ΑΥΤΗΝ την ΔΕΘ... Αυτή τη φορά… Ο πρωταγωνιστής… ΔΕΝ ήταν ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, αλλά η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ… Ο διοργανωτής… ΔΕΝ ήταν η HELEXPO, αλλά η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ δια του αρμοδίου τοποτηρητή της του κ. Πάιατ… Το προβαλλόμενο πολιτικό πρόταγμα… ΔΕΝ ήταν η προσδοκώμενη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ και οι πέτσινες δεσμεύσεις ενός χάρτινου πρωθυπουργού, αλλά η ΠΕΡΙΦΟΡΑ του ΚΟΥΦΑΡΙΟΥ μιας πλήρως εξαρτημένης χώρας, που φρόντισε να έχει παραδώσει όχι μονάχα τον έλεγχο των δοτών της θεσμών σε τρίτους, αλλά την ίδια της την ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ στους Αμερικανούς.

Η κυβέρνηση θέλησε μέσα από τα ταρατατζούμ της ΔΕΘ, να πλασάρει μια ψευδή εικόνα, μιας δήθεν προσδοκώμενης αναπτυξιακής ευμάρειας, με όχημα την ενέργεια και την γεωοικονομία. Η βασική της επιδίωξη όμως ήταν να αποκρύψει ότι με τις συμφωνίες των προγενέστερων και με τις δικές της υπογραφές…
  • Η πατρίδα μας έχει διχοτομηθεί...
  • Οι αγωγοί οριοθετούν το εύρος της διχοτόμησης. (Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα κατά τρόπο απαράδεκτο στην παγκόσμια ιστορία, απεδέχθη διέλευση αγωγών από την επικράτειά της, αρνούμενη να εισπράξει έστω και συμβολικό τέλος διέλευσης που θα της επέτρεπε να στοιχειοθετήσει εθνική κυριότητα επί του εδάφους της) ...
  • Και οι Αμερικανοί έχουν αναγορευτεί σε στρατοκράτες - θεματοφύλακες της κυριότητας που τους παραχωρήσαμε και της ασφάλειας των "νέων" συνόρων τα οποία επέβαλαν, και με την παρουσία τους επισημοποιούν κοινοποιώντας και διεθνώς με τον πιο επίσημο τρόπο, το καθεστώς περιορισμένης κυριαρχίας της χώρας.
Ο "μέσα σε όλα" αμερικανός πρέσβης Τζ. Πάιατ, με την ασύδοτη δράση του... τις ηγετικές εμφανίσεις του... και το περιεχόμενο των παρεμβάσεών του, πιστοποιεί και υπενθυμίζει στους πάντες τον ηγεμονικό ρόλο των ΗΠΑ στην περιοχή, και κυρίως το ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό σ αυτή τη χώρα. Ο κ. Πάιατ συμπεριφέρεται ως πραγματικός κυβερνήτης της χώρας, και αυτό συνιστά επιβεβαίωση της ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ του Ελληνικού κράτους...

Η Αμερικανόπνευστη Ελληνοσκοπιανή συμφωνία, γνωστή και ως «έκτρωμα των Πρεσπών», υπήρξε προϊόν και επιβεβαίωση αυτής της ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ του Ελληνικού κράτουςκαι όχι αυτοτελής πράξη Εθνικής υποτέλειας από τα ανδρείκελα της Αθήνας. 

Πρόκειται με δυο λόγια για μια νέα κατάσταση, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται πως η ιδιοκτησιακή φυσιογνωμία της χώρας έχει τροποποιηθεί δραματικά, και αν δεν ανατραπεί το καθεστώς το οποίο με πρόσχημα την ενεργειακή πολιτική συναινεί στη διχοτόμηση της χώρας... 

Και αν μαζί με αυτό, δεν ανατραπεί και το «έκτρωμα των Πρεσπών» και δεν πεταχτεί όπως ακριβώς συντάχθηκε στον Καιάδα… τότε η χώρα οδηγείται στη Λιβανοποίηση και εν τέλει στον εδαφικό της διαμελισμό.

Στην εικόνα που ακολουθεί, αποτυπώνεται η πραγματική έκταση του βιασμού που έχει συντελεστεί πάνω στο κουφάρι της χώρας.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Αυτό που αποτυπώνεται σε αυτήν την εικόνα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ... Είναι ένα πολύτιμο οικόπεδο που οι κυβερνήσεις των ανδρεικέλων παρέδωσαν στους Αμερικανούς, για να το μετατρέψουν σε ορμητήριο κατάληψης ολόκληρης της Ευρώπης.

Αν αυτόν τον σχεδιασμό δεν τον ανατρέψουμε τώρα... Τότε αυτή η Γη... Δεν θα ξαναγίνει ποτέ κομμάτι της δικής μας πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: