Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Μην προβάρετε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ, έρχεται πόλεμος, μεγάλο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.


Φώτο newsbomb.gr  

Φήμες περί πρόωρων εκλογών και τα λαμόγια στριμώχνονται στα ραφεία για πολιτικά κοστούμια. Εις τας Ευρώπας προετοιμάζουν τον κόσμο για Παγκόσμιο Πόλεμο και στην Ελλάδα τον προπονούν για πρόωρες εκλογές.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  

Παραμονές Χριστουγέννων και μυρίζει θάνατος.  Να πως θα είναι σε λίγο στολισμένες οι φωτο λουσμένες λεωφόροι.  

Ένας σοβαρός Αρχηγός Στρατού επιβεβαιώνει δυο ΑΓΙΟΥΣ. 
Ο Αρχηγός του Βρετανικού Στρατού προειδοποιεί: Όλα θυμίζουν παραμονές του Α' Παγκοσμίου Πολέμου! Λες και ενημερώθηκε ο ίδιος για την έκτακτη εμφάνιση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στις 5 Οκτωβρίου σε προσκυνητή στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ που του ανακοίνωσε επί λέξει « έρχεται μεγάλο κακό στο κόσμο» 


«Στενοχωριέμαι για την Ευρώπη, γιατί θα καταστραφεί όπως η Καπερναούμ. Οι περήφανοι πύργοι της θα γκρεμιστούν, θα καταστραφούν και οι λεωφόροι της θα μετατραπούν σε τόπους που θα φυτρώσουν θάμνοι με αγκάθια, όπου θα κάνουν τη φωλιά τους τα φίδια. Στον τόπο που τώρα ακούγονται φωνές εναντίον του Χριστού, θα ακούγονται κραυγές από κουκουβάγιες και ουρλιαχτά από τσακάλια. Τη στιγμή που η Ευρώπη νόμισε για τον εαυτό της πώς εκπολιτίστηκε, τότε ήταν και που αγρίεψε. Τη στιγμή που νόμισε πως τα ήξερε όλα, τότε ήταν και που παραφρόνησε. Την στιγμή που νόμισε πως απέκτησε μεγάλη δύναμη, τότε ήταν και που έχασε όλη της τη δύναμη. - Η Ευρώπη είναι ο Θάνατος και ο Χριστός η ζωή.»  

Αποσπάσματα από το υπέροχο βιβλίο «Μέσα από το Παράθυρο της Φυλακής - Μηνύματα στο λαό», Αγίου Νικολάου Επισκόπου Αχρίδος. Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη», Θεσσαλονίκη 2012. 

Η «ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι» 

 «Ο σερ Νικ Κάρτερ προειδοποιεί ότι η «ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι» - Παρουσίασε συγκριτικά στοιχεία του σήμερα με το τότε και καυτηρίασε την έλλειψη γνώσης της ιστορίας που χαρακτηρίζει τη σημερινή κοινωνία - Ρωσία, Κίνα και Ιράν οι «εχθρικές» δυνάμεις. 
Με τις συνθήκες που επικρατούσαν πριν το ξέσπασμα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου συνέκρινε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη διεθνή σκηνή ο αρχηγός του βρετανικού στρατού, σερ Νικ Κάρτερ, τονίζοντας το αβέβαιο πολιτικό περιβάλλον σε πολλές χώρες και την αστάθεια που υπάρχει, με μεγάλες διαφοροποιήσεις και αλλαγές να βρίσκονται σε εξέλιξη και να εντείνονται με πολύ γοργό ρυθμό. 
Ο Σερ Νικ Κάρτερ αναφέρθηκε στο βασικό στοιχείο που χαρακτήριζε την εποχή που ξέσπασε ο Α' Παγκόσμιος, πριν από περίπου 100 χρόνια και το οποίο έχει κάνει την εμφάνισή του και σήμερα, παρουσιάζοντας ολοένα και μεγαλύτερη ένταση. Το στοιχείο αυτό δεν είναι άλλο από τη «σταθερή αντιπαράθεση» σε ένα πολύ μεγάλο φάσμα κρατών σε ολόκληρο τον κόσμο. «Η σταθερή αντιπαράθεση αποτελεί καθοριστική προϋπόθεση προκειμένου οι διαφοροποιήσεις μεταξύ των εθνών να εντείνονται πολύ γρήγορα. Η κατάσταση θυμίζει την πρώτη 10ετία του περασμένου αιώνα, όταν ο μεγάλος ανταγωνισμός ολοκληρώθηκε με το ξέσπασμα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου», δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο αρχηγός του βρετανικού στρατού. 
Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης του Προσωπικού Άμυνας (CDS) μίλησε στο Royal United Services Institute (Rusi) στο Λονδίνο λέγοντας: «Ζούμε σε έναν πολυπολικό κόσμο ανταγωνιστικών δυνάμεων, με αποκλίνουσες απόψεις για το πώς πρέπει να δουλέψει ο κόσμος, διαφορετικές αξίες, μια αίσθηση ιστορικών δικαιωμάτων». Η έλλειψη γνώσης της ιστορίας οδηγεί στον πόλεμο https://www.protothema.gr/world/article/847428/kabanaki-apo-ton-arhigo 
http://koukfamily.blogspot.com/2018/12/blog-post_148.html


Ανώνυμος είπε...


Γεωπολιτική=υποκρισία. Γεωπολιτική= ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η πορτοκαλί παράγραφος http://www.fpp.co.uk/History/General/BrueningMS.html#bottom
Τα ίδια και χειρότερα γίνονται και σήμερα. Η ''κουλτούρα της ανεκτικότητας'' η πολιτική ορθότητα, είναι παραδείγματα για τις μάζες. Οι άρχοντες του κόσμου τούτου δεν ανέχονται τίποτα και κανέναν.
Dr Heinrich Brüning's Dislike of the German Jews
Η διαφωνία τού Δρ Heinrich Brüning μέ τους Γερμανούς Εβραίους
Ένας από τους τελευταίους καγκελάριους του Ράιχ της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης προτού τεθεί στην εξουσία ο Χίτλερ, ο Δρ. Heinrich Brüning είχε τη δυνατότητα να φύγει στη Βρετανία το 1934 (αφού του είχε παραχωρηθεί άδεια από τον αναπληρωτή Führer Rudolf Hess). Από εκεί έφτασε στις ΗΠΑ και ανέλαβε θέση διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Κατ' ιδίαν διατήρησε ένα βιτριολικό μίσος για τους Γερμανούς Εβραίους, τους οποίους κατηγόρησε (σε μια ιδιωτική επιστολή του 1937 προς τον Ουίνστον Τσόρτσιλ) για την χρηματοδότηση της ανόδου του Χίτλερ στην εξουσία [βλ. BOTTOM PANEL]

Τα έγγραφα του Brüning στεγάζονται τώρα στο Πανεπιστήμιο των Συρακουσών, στο κράτος της Νέας Υόρκης, στις ΗΠΑ. Ο Βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Irving έκανε αυτές τις σημειώσεις από ένα Brüning  MS, ενώ ερεύνησε τη βιογραφία του Winston Churchill.

Το ribbon copy του MS Brüning είναι στο: Syracuse University, N.Y .: Βιβλιοθήκη George Arents Research: συλλογή Dorothy Thompson, κιβώτιο # 1, αρχείο: "Heinrich Brüning".

Μετά τον πόλεμο, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ ήθελε να παραθέσει μια επιστολή που του έγραψε ο Καγκελάριος Χέιντριχ Μπρούιν, που κατοικούσε τότε στην Οξφόρδη, Αγγλία, στις 28 Αυγούστου 1937, για τους μεγάλους βιομηχάνους που υποστήριζαν τους Ναζί πριν και μετά την ένταξή τους στην εξουσία.

Ο Brüning ήταν απρόθυμος να παράσχει οποιοδήποτε όπλο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον των συναδέλφων του Γερμανών στις "λεγόμενες δίκες εγκλημάτων πολέμου". Ένιωσε [έγραψε] ότι ο Friedrich Flick και η εταιρεία IG Farben ήταν αθώοι, καθώς αναγκάστηκαν να κάνουν τις συνεισφορές τους μετά την άφιξη των Ναζί στην εξουσία. και πρόσθεσε,

"Δεν θέλω και δεν τό θέλω ακόμη και σήμερα, για κατανοητούς λόγους,  να αποκαλύψω ότι από τον Οκτώβριο του 1928 οι δύο μεγαλύτεροι τακτικοί συνεισφέροντες στο Ναζιστικό Κόμμα ήταν οι γενικοί διευθυντές δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Βερολίνου, και της Εβραϊκής πίστης, τους ηγέτες του Σιωνισμού στη Γερμανία ".

Ο Brüning [έγραψε ότι αυτός] γνώριζε επίσης ότι οι γαλλικές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των έργων Schneider-Creusot και των δύο γαλλικών υπηρεσιών πληροφοριών, είχαν καταβάλει το ήμισυ των εσόδων του Χίτλερ από το 1921 έως το 1932. ότι η SA και η SS είχαν πριν από το 1933 εξοπλιστεί σε μεγάλο βαθμό με περίστροφα και πολυβόλα που κατασκευάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

(Πηγή: Επιστολή του Heinrich Brüning στον Daniel Longwell, Φεβρουάριος 7, 1948, συλλογή Longwell, Βιβλιοθήκη Butler, Πανεπιστήμιο Κολούμπια, Νέα Υόρκη)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεωπολιτική=υποκρισία. Γεωπολιτική= ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η πορτοκαλί παράγραφος http://www.fpp.co.uk/History/General/BrueningMS.html#bottom
Τα ίδια και χειρότερα γίνονται και σήμερα. Η ''κουλτούρα της ανεκτικότητας'' η πολιτική ορθότητα, είναι παραδείγματα για τις μάζες. Οι άρχοντες του κόσμου τούτου δεν ανέχονται τίποτα και κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι άρχισαν να χρηματοδοτούν το National Socialist German Workers' Party από το 1928 που τότε στις εκλογές πήρε μόνον 800.000 ψήφους, αν σκεφθούμε ότι το πρώτο κόμμα πήρε 9.000.000 ψήφους. https://en.wikipedia.org/wiki/1928_German_federal_election
Δεν επρόκειτο δηλαδή για συναλλαγή με την εξουσία, αλλά για την συνειδητή θέληση να οδηγήσουν την Γερμανία σε πόλεμο.