Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Αποχώρηση από το Αβέρωφ. ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν.

Αγαπητοί αδελφοί, για λόγους που με ξεπερνούν αναγκάζομαι να αποχωρήσω από το ιστολόγιο Αβέρωφ. Συγνώμη σε όσους στενοχώρησα, συγνώμη σε όσους σκανδάλισα. Καλή συνέχεια σε όλους, εχθρούς και φίλους.
Φαίη.
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα όργανο δικό μας,των Αποτειχισμένων.Μπορεί και την Π.Α.Σ.Θ.Ε.!Μπραβο Φαίη.

amethystos είπε...

Στήν Ελλάδα υποχώρησε η ζωή, η διαιώνιση τού Γένους μας αλλά αυξάνονται καί πληθύνονται οι οργανώσεις, τά καταφύγια ιδεών, ο πνευματικός θάνατος. Ολα βυθίζονται στήν κατάθλιψη, στήν υστερία, στόν Φαρισαισμό, στήν διχόνοια. Χωρίς τό ναρκωτικό του δέν μπορεί νά ζήσει κανένας Ελληνας πλέον.

Φαίη είπε...

Κύριε Αμέθυστε είστε αδυσώπητα αληθινός στην περιγραφή της σημερινής κατάστασης στην Ελλάδα μας. Δεν μπορώ όμως να αγνοήσω το γεγονός ότι κι εσείς μιλάτε από το δικό σας «καταφύγιο» και μάλιστα με μόνο «κάτοικο» εσάς τον ίδιο. Θεωρητικώς λοιπόν τα λέτε σωστά αλλά 'κάτι' λείπει. Γι' αυτό σας παρακαλώ να αφήσετε αυτό το 'κάτι' στην άκρη μέχρι να το καταλάβετε. Καλή σας ημέρα.
Με εκτίμηση,
Φαίη.

amethystos είπε...

Oπως νομίζετε. Εμείς πιστεύουμε ότι ο εχθρός τής εκκλησίας τού Κυρίου είναι ο Ζηζιούλας. Εσείς νομίζετε ότι εχθρός σας είναι η διοίκηση καί μάλιστα ο Βαρθολομαίος. Γιά τό ποιόν τών αποτειχισμένων επιτρέψτε μου νά έχω άμεση γνώση.

Φαίη είπε...

Κύριε Αμέθυστε δεν ξέρω γιατί φέρνετε στην συζήτηση την αποτείχιση. Ή μάλλον ξέρω. Με όλον τον σεβασμό, κάνατε λάθος υποθέσεις. Να σας πω πάντως ότι δεν έχω προβατάκια αλλά μου έχουν μείνει δύο κοτούλες και ένας κόκορας, ο Ντουλάπας. Είχα και τον Μαυρολελέκο αλλά το καλοκαίρι αρρώστησε ξαφνικά και τον έχασα. Μιας και μιλήσατε όμως για αποτείχιση να πω ότι εγώ δεν θεωρώ κανέναν εχθρό μου, εχθρό της Πίστης ναι. Βέβαια το δεύτερο οδηγεί στο πρώτο. Αδυνατώ να κάνω διάκριση μεταξύ Βαρθολομαίου και Ζηζιούλα. Είναι και οι δύο επικίνδυνοι. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τους ανθρώπους που έχουν αποτειχιστεί.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία, καλή συνέχεια στο ιστολόγιό σας.
Φαίη.

amethystos είπε...

Ανέφερα τούς αποτειχισμένους λόγω τού σχολίου πού είχε προηγηθεί τού δικού σας. Καλή συνέχεια επίσης.

Ανώνυμος είπε...


Άφησε το Αβέρωφ για να αναλάβει την Π.Α.Σ.Θ.Ε.,να ενώσει τους Παλαιοημερολογίτες με τους Ορθοδόξους.Μπράβο Φαίη!

amethystos είπε...

Eμείς φίλε τήν αντιμετωπίσαμε μέ ευγένεια. Δέν εκθέσαμε τίς αντιφάσεις τών σχολίων. Καλή δουλειά ευχόμαστε, παρότι αποφεύγουν όλοι οι ψευδοχριστιανοί νά αντιμετωπίσουν τόν Ζηζιούλα.
Δέν γνωρίζουμε τά τεκταινόμενα καί δέν μάς γεννούν κάποιο ενδιαφέρον. Αφορούν τούς καρριερίστες.