Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Νέα μέτρα κατατρομοκράτησης προ των πυλών.


Ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας όπως έχει επιβληθεί στην Αλβανία. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα μετακίνησης από τις 5 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, ώρες κατά τις οποίες παραμένουν ανοιχτά σουπερμάρκετ, φαρμακεία και τράπεζες.
Δυνατότητα εξόδου για σωματική άσκηση ή σε περιορισμένη απόσταση από το σπίτι για περιορισμένο χρόνο και μόνο μία φορά την ημέρα.

 Στη Γαλλία επιτρέπεται άσκηση σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από την οικία, για έως μία ώρα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μία φορά την ημέρα όπως και στη Βρετανία. Όποιος θέλει να ασκηθεί, θα πρέπει να είναι μόνος. Στη Λομβαρδία και την Εμίλια Ρομάνα η σωματική άσκηση – ακόμη και ο περίπατος – έχει απαγορευτεί πλήρως.

Κλείσιμο επιχειρήσεων και πλήρης αναστολή κάθε μη κομβικής παραγωγικής δραστηριότητας.
Απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο. Εφαρμόζεται στην Ιταλία με εξαίρεση περιπτώσεις «απολύτου ανάγκης» και για «λόγους υγείας».
Διακοπή λειτουργίας μέσων μαζικής μεταφοράς. Εφαρμόζεται ήδη στη Σερβία, είχε εφαρμοστεί και σε κάποιες πόλεις της Κίνας.
Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας όπως συμβαίνει ήδη σε περισσότερες από 15 χώρες το κόσμου, όπως την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία, και σε τουλάχιστον 35 πόλεις της Γαλλίας.

Αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών, εκτός από τις περιοχές όπου αυτές αποτελούν τη βασική πηγή τροφοδοσίας του πληθυσμού. Αποφασίστηκε στη Γαλλία.
Κλείσιμο εκκλησιών και λοιπών θρησκευτικών τεμενών, όπως ισχύει στο Λος Άντζελες, την Κύπρο και αλλού.

 Αναστολή οικοδομικής δραστηριότητας.
Μειωμένος αριθμός πρατηρίων καυσίμων εν λειτουργία και περιορισμός του ωραρίου τους.
Προμήθεια των πολιτών με μάσκες και αντισηπτικά μόνο με συνταγή γιατρού, όπως στο Βέλγιο.

Δικαίωμα μετακίνησης μόνο για ένα μέλος της οικογένειας για εφοδιασμό. Στην Ουχάν, στην επαρχία Χουμπέι και στις υπόλοιπες περιοχές της Κίνας που είχαν τεθεί σε καραντίνα έβγαινε μόνο ένας άνθρωπος από κάθε οικογένεια, μία φορά ανά διήμερο, και αυτό μόνο για να μεταβεί στο σουπερμάρκετ. Στην είσοδο των καταστημάτων γινόταν θερμομέτρηση.

Φυλάκιση για όποιον είναι διαπιστωμένος φορέας του COVID-19 και σπάει την καραντίνα. Στην Ιταλία επιβάλλεται φυλάκιση από ένα ως πέντε χρόνια.

Τσουχτερά πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Αυτή τη στιγμή στη Γαλλία το πρόστιμο είναι 135 ευρώ και 1.500 ευρώ για κατ’ επανάληψη παραβάτες, με σκέψεις να αυξηθεί περαιτέρω, ενώ η Ιταλία εξετάζει το ενδεχόμενο να διαμορφώσει το πρόστιμο στα 3.000 ευρώ.
Αναστολή όλων των αεροπορικών πτήσεων από το εξωτερικό προς την Ελλάδα και αντίστροφα. Σε κάποιες χώρες όπου δεν διεκόπη πλήρως η αεροπορική τους διασύνδεση  εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα ελέγχου όσων εισέρχονται στη χώρα, όπως το βραχιολάκι παρακολούθησης που φορούν υποχρεωτικά, ώστε να ελέγχονται σε πραγματικό χρόνο όσοι φτάνουν στο Χονγκ Κονγκ.

Επιτήρηση της εφαρμογής των μέτρων από ένοπλους στρατιώτες, όπως συμβαίνει ήδη στη Γαλλία και στην Ισπανία. 
Κατερίνα Ροββά ΤΑ ΝΕΑ


ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ.

3 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ ανήγγειλε τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, και τα Δίκτυα 5G μέχρι το τέλος του 2020.
https://www.youtube.com/watch?v=RQ_vb9GTPzc

Υπενθυμίζουμε ότι αυτά τα δίκτυα είναι πολύ επικίνδυνα, ρίχνουν το ανοσοποιητικό και στις περιοχές που βρίσκονται η θνησιμότητα τα τελευταία χρόνια είναι αφύσικα αυξημένη. https://www.newsbreak.gr/ellada/65630/akros-epikindyno-to-diktyo-5g-ypsili-pithanotita-karkinogenesis-mechri-kai-alloiosis-dna/

Στην Λομβαρδία ας πούμε είχαμε πενταπλάσιους θανάτους από επιπλοκές από γρίπη τα τελευταία 2 χρόνια.
Οι ιοί της γρίπης Η1Ν1 ΚΑΙ Η3Ν2, που μας βασανίζουν τα τελευταία 3-4 χρόνια, δεν έχουν καμία σχέση με παλαιότερους τύπους γρίπης, και γενικά με τις κλασσικές ιώσεις που γνωρίζαμε στην ζωή μας από παιδιά, που κρατούσαν 2-3 μέρες.
Τώρα αρρωσταίνουμε γύρω στις 10 μέρες ίσως και 15, και μάλιστα 2-3 φορές από Νοέμβριο μέχρι Μάρτη. Τα αντιγριπικά εμβόλια βοηθούν πολύ τους ηλικιωμένους, γιατί όσοι πεθαίνουν συνήθως δεν έχουν κάνει.
Υπάρχουν λοιπόν από την μία πολύ ισχυροί ιοί, και από την άλλη ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, λόγω και της υποβολής όλων μας στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία της νέας τεχνολογίας, αλλά και για άλλους λόγους.
Οι ετήσιοι θάνατοι από γρίπη στην Ευρώπη είναι περίπου 60.000.
Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο πριν τον πανικό του κορονοϊού, όταν ακόμα ο ΠΟΥ συνέστηνε «ψυχραιμία» και έλεγε ότι είναι παράλογος ο χαρακτηρισμός «πανδημία» (20 Φεβρουαρίου).
https://www.in.gr/2020/02/26/world/pou-stous-60-000-oi-thanatoi-etisios-apo-tin-epoxiki-gripi-oxi-panikos-gia-ton-koronaio/

Τους ίδιους θανάτους αναφέρει και ο Φαίδων Βόβολης:
έως 25.000 στην Ιταλία ετησίως (σε επιδημία)
60.000 στην Ευρώπη ετησίως
Και επιπλέον ο Βόβολης αναρωτιέται γιατί ο Τσιόρδας έλεγε να μην ανησυχούμε πριν λίγο καιρό.
Προφανώς όμως τότε το έλεγε βασιζόμενος στον ΠΟΥ.
Σήμερα είμαστε μπροστά σε μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αρνηθούμε.Αυτή τη στιγμή κοντεύουμε τους 30.000 θανάτους από κορονοϊό σε 2-3 εβδομάδες. Και μόλις ξεκίνησε.Όταν έχουμε ήδη και τους θανάτους της γρίπης.
Είναι φανερό λοιπόν ότι δεν πρέπει να συγχέουμε τα πράγματα.
Τα ετήσια νούμερα των θανάτων φέτος (από γρίπη και κορονοϊό), δεν θα έχουν καμία σχέση με καμιάς άλλης χρονιάς. Με πρωταγωνιστή φυσικά τον κορονοϊό.
Όμως αυτό, όχι μόνο δεν μπορεί να δικαιολογήσει την αστυνομοκρατία που εξαπέλυσε ο Μητσοτάκης, και κυρίως το κλείσιμο των Εκκλησιών, αλλά δείχνει ακριβώς την νοοτροπία του, και την νεοταξική ιδεολογία που είναι άλλωστε γνωστή από όλα τα αντιχριστιανικά Νομοσχέδια που ψήφισε.
Άνθρωποι εκτός Εκκλησίας, άρχισαν να τον κατηγορούν με όσα κάνει με το κλείσιμο των Εκκλησιών, τον εγκλεισμό και την αστυνομοκρατία. Και λένε μάλιστα ότι ο εγκλεισμός έχει ως σκοπό αφενός να μην αποκαλυφθεί η γύμνια του συστήματος Υγείας, και αφετέρου έναν εθισμό στον ολοκληρωτισμό με βάση όσα έρχονται.
Ακούστε π.χ. εδώ τον Δ.Καζάκη τι λέει για το κλείσιμο των Ναών, από το 2ο λεπτό https://www.youtube.com/watch?v=bq7bq2dJelk

Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι 28 «πόλεις αλλοδαπών» που θα φτιάξει στους περισσότερους
από τους 52 Νομούς της Ελλάδας!
Κάποιοι νόμισαν ότι το κλείσιμο του Έβρου ήταν δική του βούληση.Μα πριν απ΄αυτό είχαμε τα επεισόδια και την καταστολή των ΜΑΤ στα νησιά.Εκεί ο Μητσοτάκης είχε δώσει δείγματα γραφής. Απλά προέκυψε το θέμα του κορονοϊού, και πήρε εντολές για κλείσιμο του Έβρου απ΄τις Βρυξέλλες.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=ObtV0JOXNfw

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για την εργαστηριακή κατασκευή του κορωνοϊού
https://www.youtube.com/watch?v=ObtV0JOXNfw