Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Επιστημονικές δημοσιεύσεις δείχνουν ότι Αμερικανοί δημιούργησαν τον ιό-χίμαιρα εργαστηριακά.Το κλείσιμο του Ινστιτούτου Ιατρικής Έρευνας Λοιμωδών Νόσων του στρατού των ΗΠΑ στο Maryland), σχετίζεται με την πανδημία COVID-19.

Η αληθινή πατρότητα του COVID-19, ανιχνεύεται σε 2 σημαντικά άρθρα που δημοσιεύθηκαν το Νοέμβρη του 2015 στο περίφημο αγγλοσαξωνικό περιοδικό  Nature
« Σε άρθρο στο  Nature Medicine της 9ης Νοέμβρη,επιστήμονες [12 Αμερικανοί, 2 Κινέζοι κι 1 Ελβετός ]μελέτησαν έναν ιό αποκαλούμενο SHC014, που βρίσκεται στις νυχτερίδες στην Κίνα. Οι ερευνητές δημιούργησαν έναν ιό χίμαιρα δομημένο από μια επιφανειακή πρωτείνη του SHC014 και της σπονδυλικής στήλης ενός ιού του SRAS που προσαρμόστηκε για ν΄αναπτυχθεί στα ποντίκια και ν΄αντιγράψει την ανθρώπινη ασθένεια. Τα κύτταρα των ανθρώπινων αναπνευστικών οδών μολύνθηκαν από τη χίμαιρα  ̶  κάτι που αποδεικνύει ότι η πρωτείνη επιφανείας του SHC014 διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για να συνδεθεί μ΄έναν υποδοχέα κλειδί στα κύτταρα και να τα μολύνει ».
Άλλοι επιστήμονες υψηλού επιπέδου εκτιμούσαν από την πλευρά τους ότι αυτές οι εργασίες γύρω από τη δημιουργία ενός ιού-χίμαιρα ήταν « ήταν πολύ επικίνδυνη για να συνεχιστεί » και ότι είχαν για μόνο αποτέλεσμα «τη δημιουργία εργαστηριακά ενός νέου κινδύνου μη φυσικού», προειδοποιώντας ότι αν αυτός ο ιός κατόρθωνε μια μέρα να διαφύγει « κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει την τροχιά του » ! Προφανώς ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός δεν άκουσε αυτή την προειδοποίηση , και το απότομο κλείσιμο (τον Ιούλιο του 2019) του Ινστιτούτου ιατρικής έρευνας σε λοιμώδεις νόσους του στρατού των ΗΠΑ που βρισκόταν στο Fort Detrick (στο Maryland), δεν είναι ασυσχέτιστο με την σύγχρονη παγκόσμια πανδημία του COVID-19. Πράγματι ένα άρθρο δημοσιευμένο την 05/08/2019 στο New York Times μετέφερε ότι υπήρξαν αποδεδειγμένες διαρροές παθογόνων παραγόντων εκεί τον Ιούνιο του 2019, μετά την αντικατάσταση του συστήματος απολύμανσης. Ή αυτά τα γεγονότα συνοδεύονταν άμεσα από ένα κύμα σοβαρών πνευμονικών λοιμώξεων που υποτίθεται ότι συνδέονταν με το vapotage…
Aναμφίβολα η πανδημία COVID-19 θα είναι για την αυτοκρατορία Ατλαντιστών αυτό που ήταν το Tchernobyl για τον σοβιετικό σοσιαλ-ιμπεριαλισμό δηλ. ένας παράγοντας μεγαλειώδης που συνέβαλε για να προκαλέσει την κατάρρευσή του !mondialisation 27.3.20

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και η λεγόμενη "ισπανική γρίππη" από τις ΗΠΑ ξεκίνησε. Ονομάστηκε ισπανική,
γιατί την περίοδο εκείνη, 1918, στην Ισπανία, που δεν συμμετείχε στον πόλεμο, δεν είχε επιβληθεί λογοκρίσια του τύπου. Οι ισπανικές εφημερίδες έγραφαν για τα περιστατικά που εμφανίζονταν. Και ο υπόλοιπος κόσμος νόμιζε πως η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται μόνο στην Ισπανία.
Μετά βέβαια άρχισαν να ονομάζουν διάφορες εθνικότητες την γρίππη με το όνομα της εχθρικής εθνότητας. Οι Αμερικανοί την ονόμασαν ασθένεια των καταυλισμών, αποδίδοντας την στους Ινδιάνους.
Η γρίππη ξεκίνησε από ένα Αμερικανό στρατιώτη-μάγειρα. Αυτός ήταν αγρότης και μολύνθηκε από τις κότες του. Όταν επιστρατεύτηκε δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα. Μέχρι να εκδηλωθεί η ασθένεια τελούσε χρέη μάγειρα. Η μονάδα του μεταφέρθηκε στην Ευρώπη.
(Από μνήμης, πηγές αργότερα)