Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Οι δολοφόνοι των Ελλήνων

Την ώρα που οι πολίτες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους, η ελληνική κυβέρνηση με Κοινή Υπουργική Απόφαση προχώρησε σε θεσμοθέτηση νέων και προγενέστερων δομών «φιλοξενίας» (πρακτικά 28 νέων πόλεων με σχεδόν αποκλειστικά μουσουλμάνους κατοίκους) σε όλη την επικράτεια – για την μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών. 

Ξένη Δημοσίευση

Σε μία πρωτοφανή κίνηση για μία δημοκρατική πολιτεία, στο Μαξίμου βρήκαν την ευκαιρία με τους πολίτες τρομοκρατημένους και κλειδωμένους (υποχρεωτικά) στα σπίτια τους, ενώ η επιδημία του κορωνοϊού δεν παρουσιάζει έξαρση,  να «λύσουν» με διαδικασία εξπρές το μεταναστευτικό.
Υπενθυμίζουμε πως η μεταφορά και η μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα κάτι που θα οδηγήσει σε αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας, ήταν το σχέδιο Α για την «επίλυση» του μεταναστευτικού, έως ότου ξεσηκώθηκαν οι ίδιοι οι βουλευτές της ΝΔ, μετά από πιέσεις των τοπικών κοινωνιών. Όπως όλα δείχνουν μετά το ναυάγιο (και) του σχεδίου Β για μόνιμη εγκατάσταση στα νησιά, στην κυβέρνηση επιστρέφουν στο πρωταρχικό τους πλάνο.
Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο οι δομές «φιλοξενίας» αποκτούν νομική υπόσταση σαν περιφερειακές υπηρεσίες, επιτρέποντας έτσι την μονιμοποίησή τους αλλά και την ευκολότερη χρηματοδότηση τους από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Φαίνεται πως εκτός από οικονομικά κατεστραμμένους η επόμενη ημέρα μετά τον κορωνοϊό θα βρει τους πολίτες και ισλαμοποιημένους. Ο αναλυτικός χάρτης ακολουθεί:

Η λίστα με τις δομές όπως αυτές αναγράφονται στην υπουργική απόφαση:

1. Δομή «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΤΧΜ (ΜΧ) Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ» του Δήμου Αλεξανδρείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
2. Δομή «ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», στην Τοπική Κοινότητας Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
3. Δομή «ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
4. Δομή «ΒΕΡΟΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ» του Δήμου Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
5. Δομή «ΒΟΛΟΥ», στις εγκαταστάσεις «ΜΟΖΑΣ» του Δήμου Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 
6. Δομή «ΔΟΛΙΑΝΩΝ», στην Εθνική Οδό ΚαλπακίουΣυνόρων του Δήμου Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.
7. Δομή «ΔΡΑΜΑΣ», στην Αποθήκη Νο 3 της Βιομηχανικής Περιοχής του Δήμου Δράμας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
8. Δομή «ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ», στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού του Δήμου Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής. 
9. Δομή «ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ», στην Τοπική Κοινότητα Θερμοπυλών του Δήμου Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
10. Δομή «ΘΗΒΑΣ», στη θέση «ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ» του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
11. Δομή «ΚΑΒΑΛΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» στη θέση «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ» του Δήμου Καβάλας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
12. Δομή «ΚΑΤΣΙΚΑ», στην Δημοτική Κοινότητα Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου. 
13. Δομή «ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
14. Δομή «ΚΥΛΛΗΝΗΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 
15. Δομή «ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ», στο στρατόπεδο «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ» του Δήμου Λαγκαδά της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
16. Δομή «ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ», στο στρατόπεδο «ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ» του Δήμου Λαρισαίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 
17. Δομή «ΛΑΥΡΙΟΥ», στη θέση «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.
18. Δομή «ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ», στο στρατόπεδο «ΓΕΡΑΚΙΝΗ» του Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής. 
19. Δομή «ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ», στη θέση «ΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
20. Δομή «ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ», στη θέση «ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ» του Δήμου Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
21. Δομή «ΡΙΤΣΩΝΑΣ», στην Περιφερειακή Οδό Χαλκίδας-Θηβών του Δήμου Χαλκιδέων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
22. Δομή «ΣΕΡΡΩΝ», στη θέση «ΠΡΩΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ» του Δήμου Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
23. Δομή «ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ», στη θέση «ΠΡΟΒΛΗΤΑ 4» του Δήμου Χαϊδαρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. 
24. Δομή «ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ», στο στρατόπεδο «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ» του Δήμου Ζηρού της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου. 
25. Δομή «ΓΡΕΒΕΝΩΝ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Γρεβενών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 
26. Δομή «ΠΥΡΓΟΥ», στη θέση «ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΥΡΓΟΥ» του Δήμου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 
27. Δομή «ΚΟΡΙΝΘΟΥ», στο στρατόπεδο «ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ» του Δήμου Κορινθίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
28. Δομή «ΣΙΝΤΙΚΗΣ», στη θέση «ΚΛΕΙΔΙ» του Δήμου Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ολόκληρη η υπουργική απόφαση: 

Αριθμός 1016 τεύχος β
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 2945 Σύσταση Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία.
 ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ Έχοντας υπόψη:
  1. Τις διατάξεις: α. Του ν. 4375/2016 «Οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσίας Ασύλου, Αρχής Προσφυγών, Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, σύσταση Γενικής Γραμματείας Υποδοχής, προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2013/32/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου “σχετικά με τις κοινές διαδικασίες για τη χορήγηση και ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας (αναδιατύπωση)” (L 180/29.6.2013), διατάξεις για την εργασία δικαιούχων διεθνούς προστασίας και άλλες διατάξεις» (Α΄ 51) και ιδίως τα άρθρα 8 παρ. 4-5, 10 παρ. 4-5 και 11 παρ. 5 αυτού, ως ισχύουν. β. Του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133). γ. Του ν. 4636/2019 «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες Διατάξεις» (Α΄169). δ. Του ν. 4368/2016 «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (Α΄21) και ιδίως του άρθρου 96 αυτού. ε. Του π.δ. 4/2020 «Σύσταση Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθορισμός αρμοδιοτήτων του και ανακατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄4). στ. Του π.δ. 6/2020 «Διορισμός Υπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού» (Α΄5). ζ. Του π.δ. 9/2020 «Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου» (Α΄10). η. Του π.δ. 81/2019 «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους-Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄119). θ. Του π.δ. 122/2017 «Οργανισμός Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής» (Α΄149), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. ι. Του π.δ.  83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών (Α΄121). ια. Του π.δ. 84/2019 «Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών/Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων» (Α΄123). ιβ. Της Υ2/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού «Σύσταση θέσεων Αναπληρωτή Υπουργού και Υφυπουργών» (Β΄ 2901). ιγ. Της αριθμ. 340/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη» (Β΄ 3051). ιδ. Της 16931/16-5-2016 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα «Έναρξη λειτουργίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ταυτόχρονη κατάργηση της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής» (Β΄1410).
  2. Την αριθμ. 2943/23-3-2020 αιτιολογημένη εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με την οποία προκύπτει πρόσθετη δαπάνη σε βάρος των πιστώσεων του Ε.Φ. 1055.201.0000000 «Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου» του Τακτικού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου η οποία θα καλυφθεί με σχετική ενίσχυση από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Οικονομικών,
αποφασίζουμε: Άρθρο 1: Συστήνονται σύμφωνα με τα άρθρα 8 παρ. 4-5 και 10 παρ. 4-5 του ν. 4375/2016, οι κάτωθι Δομές Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία, ως Περιφερειακές Υπηρεσίες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
(πηγή)
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν υπάρξει πλήρης κατάργηση πανευρωπαϊκά των μετρητών και επιβολή του πλαστικού χρήματος και της χρεωστικής κάρτας δήθεν ως μέτρου προστασίας από επιδημίες τότε θα γίνουν αφευκτα δύο τινά .Πρώτον θα υπάρξουν θάνατοι σταδιακά αρκετοί από πείνα όπως ακριβώς στην υποσαχάρια Αφρική . Δεύτερον θα υπάρξουν αγριοτατες συμπλοκές μεταξύ ισλαμιστών λαθρομεταναστών και εντοπίων πανευρωπαϊκά γιατί και αυτοί πλέον δεν θα μπορούν λόγω χρεωστικής κάρτας και κατάργησης των μετρητών να επιδίδονται σε παραεμποριο και λοιπές παρασιτικές δραστηριότητες από όπου βιοποριζονται και με αφορμή ότι θα έχουν κάπως μονιμοποιηθεί τα ευρωπαϊκά κράτη θα τους κόψουν το επίδομα και θα τους πουν βρείτε δουλειά και αυτοί όντες ανειδίκευτοι θα βρεθούν στο φάσμα της πείνας όπως ακριβώς και εμείς . Γιατί βέβαια η παγκόσμια υπερεξουσια δεν τους κουβάλησε κατά εκατομμύρια στην Ευρώπη για συνέχιση του διακοπεντος τζιχάντ εδώ και αιώνες .Τους κουβάλησε για πλήρη γκετοποιηση . Όσο για το πώς με το πλαστικό χρήμα μπορεί κάποιος να πεθάνει της πείνας είναι απλό . Σε αφήνουν ένα χρόνο άνεργο σταματά και το επίδομα ανεργίας και μετά μην έχοντας καμία εναλλακτική λύση που με το μετρητο μπορούσε να βρεθεί γίνεσαι η φονιάς η μακαρίτης .Πάντα εν σοφία ποιούν οι εξουσιαστές .ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ!

χαλαρωσε είπε...

https://topothoumeno.blogspot.com/2020/03/blog-post_358.html

Ο ΦΛΩΡΟΣ ο κοττακης που ενεκα της ηλιθιοτητας μας το παιζει κοκοτακης απορει.
Κοτακη ο μητσοτακης τι ακριβως κανει εκει που ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοττακης εκθειάζει και τον Τζον Λένον της εκκλησίας..!!!!ΑΠ.

Νίκος Κ. είπε...

Φίλε ΑΠ,δεν ήξερα σε ποιόν αναφερόσουν με αυτό το παρατσούκλι,το γκούγκλαρα και βρήκα έναν ύμνο του Κοττάκη στον φωτισμένο,γλυκύτατο Ελληνοκύπριο π.Βαρνάβα Γιάγκου (ο Κοττάκης τα λέει),ο οποίος λέει τα εξής:"«Ο χριστιανός δεν είναι χριστιανός όταν είναι εδώ αυτό τον καιρό» παρατήρησε αναφερόμενος στις ευπαθείς ομάδες.Μένουμε σπίτι μας για να μάθουμε και την καρδιακή προσευχή.Όπως οι ερημίτες!Μην προσκυνήσετε τις εικόνες σήμερα!Ξέρεις,δεν “κολλά” η Θεία Κοινωνία.“Κολλά” όμως ο συγχρωτισμός.“Κολλούν” εικόνες" Αυτά τα τραγικά μας λέει ο πάτερ,όταν ο άγιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός λέει:"Αν ξέρατε πόση Ευλογία έρχεται στην Θεία Λειτουργία, τότε θα μαζεύατε μέχρι και την σκόνη από το πάτωμα της Εκκλησίας για να πλύνετε με αυτή το πρόσωπό σας" και ο Όσιος Σωφρόνιος του Έσσεξ:"Ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι πολύ μεγάλος. Όλοι είναι εναντίον μας, η Επιστήμη και η Πολιτική.Δεν είμαι απαισιόδοξος αλλά νομίζω ζούμε στους τελευταίους καιρούς".
Για να γράψει στη συνέχεια ο Κοττάκης γι αυτόν:"Είναι το υπόδειγμα του «Imagine» για την Εκκλησία της Ελλάδος.Είμαι βέβαιος ότι μέσα στο πλήρωμα της Εκκλησίας μας υπάρχουν αρκετοί σαν τον πατέρα Βαρνάβα... Τους χρειαζόμαστε αυτή την εποχή.
"Κολλούν" ιό οι Άγιες Εικόνες.Τάδε έφη π.Γιάγκου! Imagine...
https://orthodoxia.info/news/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

Ανώνυμος είπε...

έχει κολλήσει και πιστοποιητικό απολύμανσης έξω από το ναο,ο φωτισμένος,έχει πει και άλλα τραγικά φίλε Νίκο,ότι και να πούμε για τον κλήρο μας έχει καλύψει νομιζω με τα σχολια του ο Αμεθυστος όλα αυτά τα χρόνια..ΑΠ.

χαλαρωσε είπε...

ο κοτακης ο χριστιανος. Ο Γιαγκου τζον Λενον, ο Λιβυος Ριγκο Σταρ και ο Κονανος Γιοκο Ονο. Ο κοττακης σε λιγο θα αυτοχειροτονηθει. Ειναι πολυ ευχαριστημενος με τον εαυτο του. Τα καταφερε.

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.blogspot.com/2020/03/12.html

Οταν θα μασ καλεσουν να βαλουμε βραχιολια, να σφραγιστουμε ως αποδειξη οτι ειμαστε γεροι, να κανουμε τα εμβολια και αλλα τοτε θα ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ Ως ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΩ ΑΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, Ως ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕς ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΕΠΙΓΟΝΑ. Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ. ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΣΧΕΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΞΕΡΑΣΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΠΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΥΣ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΤΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΙΜΙΟ.

Νίκος Κ. είπε...

Σαχλοί καὶ ἀστεῖοι, μὲ πίστη ὑπόγεια.Πίστη σέ τί;Δὲν βρίσκω λόγια.
Άρθρο του κ.Γ.Τζανάκη από το Ἀκρωτήρι Χανίων.
https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6931549_sahloi-ki-asteioi