Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΓΑ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΗΤΕ. Τι παραγγέλνει η Παναγιά για την εξάλειψη της πανδημίας covid19 σ’ όραμα-εμφάνιση της ως Γερόντισσα σε μοναχή της Μονής Παναγίας Σαιντανάγια στη Συρία….Η αγωνιώδης ικεσία της Παναγίας στο Χριστό.Το βράδυ της Κυριακής ο επίσημος λογαριασμός fb της Ελληνορθόδοξης Μονής της Παναγίας της Σαιντανάγια στην περιφέρεια Δαμασκού της Συρίας ανακοίνωσε ένα τρομερό θαύμα κι εμφάνιση της Παναγίας που σχετίζεται με την πανδημία covid19. Το όραμα έλαβε χώρα στην εκκλησία της Παναγίας Σαιντανάγια:
Μια μοναχή από την Αίγυπτο κάλεσε μία από τις μοναχές της Μονής Σαιντανάγια και της είπε τι συνέβη με αυτήν. Είπε: Είδα την Παναγία στην εικόνα. Ζήτησε από τον Υιό της, τον Ιησού Χριστό, να άρει την επιδημία (Coronavirus) από τον κόσμο … αλλά ο Κύριος Ιησούς απέστρεψε το Πρόσωπο τουΗ Παναγία, συνέχιζε να εκλιπαρεί τον Υιό της, αλλά Εκείνος αρνούνταν να την ακούσει. Και της είπε: Αυτός ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από Εμένα, αυτός ο κόσμος στερείται ελέους, αγάπης και προσευχής. Θρήνησε η καρδιά της μοναχής της Παναγίας της Σαιντανάγιας όταν άκουσε όλα αυτά.
Αφότου τελείωσε η κλήση από την Αίγυπτο,η μοναχή της Μονής Σαιντανάγια έστρεψε τα μάτια της στην εικόνα της Παναγιάς κι άρχισε να κραυγάζει.“Παρθένα Θεομήτωρ, μην μας εγκαταλείψεις, συνεχίστε να προσεύχεσθε και δια της Μεσιτείας Σας για όλους εμάς στον Ιησού Χριστό ν΄απαλειφθεί αυτή η επιδημία και να θεραπευθεί ο κάθε ασθενής … και η μοναχή έκλαιγε πικρά. Κι ενώ συνέχιζε να κλαίει αισθάνθηκε ότι μεταφέρθηκε μέσα στο άβατο το Άγιο Ιερό της Παναγίας Σαιντανάγια κι ότι ετοίμαζε βαμβακάκια εμποτισμένα με λάδι από την ακοίμητη κανδήλα του ιερού για να τα προσφέρει στους προσκυνητές της Ιεράς Μονής. Στα κομματάκια από βαμβάκι βρήκε κάποιες ακαθαρσίες κι άρχισε να τα καθαρίζει.Εκείνη την ώρα εισέρχεται από την πόρτα στο Άγιο Ιερό (Αλ-Σαγκούρα) μια άλλη μοναχή και της λέει: “Θέλω να με συγχαρείς για τη νίκη μου.”
Η πρώτη μοναχή την ρωτάει έκπληκτη : Γιατί, τί έγινε;


Η άλλη καλογριά της απάντησε: “Υπερίσχυσα,νίκησα.”  Έπεισα τον Υιό μου και Θεό μου να κυριαρχήσει το Έλεός του και να αφαιρέσει την επιδημία αυτήν από τον κόσμο.Διαμηνύστε σ΄ ολόκληρο τον κόσμο να σχεδιάσει στα παράθυρα και στις πόρτες των σπιτιών του και στο μέτωπό του ο κάθε άνθρωπος ένα σταυρό με άγιο λαδάκι κι έτσι η επιδημία θ'αναιρεθεί.
Γι αυτή τη μεσολάβηση της Μητέρας του Θεού και τις ικεσίες της, Θεέ, ελέησον και σώσον ημάς…
27 Μαρτίου 2020 A.D.

1 σχόλιο:

χαλαρωσε είπε...

https://i-epikaira.blogspot.com/2020/03/blog-post_284.html

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ.
ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ. Ή ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ Ή ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ. ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΙΑ ΦΑΤΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ.