Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Ρώσοι και Ιταλοί στρατιωτικοί συναντήθηκαν στη Ρώμη στα πλαίσια του πολέμου κατά του covid19. Επιχειρούν να ορίσουν το εχθρό αφού ο ιός δεν είναι παρά το όπλο του..

Ρώσοι και Ιταλοί στρατιωτικοί συναντήθηκαν στη Ρώμη στα πλαίσια της μάχης κατά της κρίσης του covidd19.Πέραν όλων των άλλων συνασπίζονται δυνάμεις ανταλάσσοντας πληροφορίες και τεχνογνωσία για να ορίσουν τον εχθρό σε αυτόν τον πόλεμο γιατί ο ιός είναι μόνον το όπλο του, όπλο βιολογικό..Σύμφωνα με άλλη πηγή οι Ιταλοί και Ρώσοι στρατιωτικοί που συνεργάζονται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού στην Ιταλία θα ξεκινήσουν τα καθήκοντά τους συντονισμού επιχειρήσεων από το Μπέργκαμο, την πόλη με τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων στη χώρα.
Ρώσοι στρατιωτικοί λοιμωξιολόγοι θα εργαστούν στην πόλη του Bergamo στην περιοχή της Λομβαρδίας.. Ρώσοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι πηγαίνουν από την αεροπορική βάση Pratica di Mare πλησίον Ρώμης στο Bergamo.
Ρώσικα στρατιωτικά κομβόι στην Ιταλία στο δρόμο για Μπέργκαμο.
Image
H Iταλία είναι πλέον πρώτη στη μακάβρια λίστα των θυμάτων από την πανδημία.Μεταφέρθηκαν σε 24h 5,249 νέα κρούσματα από coronavirus και 743 νέοι θάνατοι. Συνολικά τα κρούσματα ανέρχονται τώρα σε 69,176 και οι θάνατοι αγγίζουν το φράγμα των 7.000 με 6,820 καταγεγραμμένους..
Σύμφωνα με διαρροές οι Ρώσοι ήδη πήραν οκ από Ιταλία να κάνουν βάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: