Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Η Ανταρκτική και η Νέα Τάξη Πραγμάτων

 Συνέχεια από: Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Οι Ανώτεροι Άγνωστοι

Επειδή λοιπόν στις μέρες μας γίνεται πολύς ντόρος για την Ουκρανία, ενώ αποσιωπάται από όλα τα συστημικά ΜΜΕ της Δύσης ο βρώμικος ρόλος των ναζιστικών ταγμάτων εκεί, είναι ώρα να θυμηθούμε τις πεποιθήσεις των Ναζί που αιματοκύλισαν τον κόσμο.

Όπως αναφέρουν οι συγγραφείς Λ. Πάουελς και Ζ. Μπερζιέ στο θρυλικό βιβλίο τους «Η αυγή των μάγων» οι θεωρητικοί των Ναζί πρέσβευαν τα εξής:

[ «Ο άνθρωπος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είναι στο σημείο μιας θαυμάσιας μεταβολής που θα τον κάνει να αποκτήσει τις δυνάμεις εκείνες που οι αρχαίοι τις απέδιδαν στους Θεούς. Υπάρχουν ίσως κάποια δείγματα του καινούριου ανθρώπου, που έχουν έρθει πέρα από τα σύνορα του χωρόχρονου.

Ίσως να υπάρχουν σχέσεις με τον Κύριο του Κόσμου, τον «βασιλιά του φόβου» που βασιλεύει σε μια μυστική πολιτεία κάπου στην Ανατολή. Αυτοί που θα συνθηκολογήσουν μαζί του, θα αλλάξουν για πολλά εκατομμύρια χρόνια την επιφάνεια της γης και θα δώσουν νόημα στην ανθρώπινη περιπέτεια».

Αυτές ήταν οι «επιστημονικές» θεωρίες και οι θρησκευτικές «συλλήψεις» που τροφοδότησαν το ναζισμό, στις οποίες πίστευε ο Χίτλερ και όλη η ομάδα που ανήκε και που κατηύθυναν τα κοινωνικά και πολιτικά πράγματα της πρόσφατης ιστορίας.

Η ιστορία της ανθρωπότητας, έτσι όπως την θεωρούσαν οι Ναζί, με τους γίγαντες και τους σκλάβους, με τις θυσίες της και τις εποποιΐες της, συνδέεται με τη θεωρία της Αρείας φυλής.

Οι ομοιότητες που είχε η σκέψη του Χόρμπιγκερ με θέματα της Ανατολής των πανάρχαιων εποχών, με τις περιόδους κάθαρσης και τιμωρίας του είδους, πάθιαζαν κυριολεκτικά τον Χίμλερ, αρχηγό των Ες Ες.

Οι Ναζί είχαν πλέον παραδεχτεί πως οι μακρινές ρίζες της Αρείας φυλής προέρχονταν από τα βουνά που τα κατοικούσαν υπεράνθρωποι μιας άλλης εποχής και ήταν προορισμένοι να διοικήσουν τον πλανήτη και το στερέωμα.

Το δόγμα του Πάγου ταίριαζε πολύ με το μαγικό σοσιαλισμό και με τη μυστικιστική πορεία της ναζιστικής ομάδας. Ταίριαζε πολύ με αυτό που ο Γιούνγκ θα αποκαλούσε λίγο αργότερα «η λίμπιντο του παράλογου».

Αυτή όμως η ιδέα των κρυμμένων δυνατοτήτων του ανθρώπου συχνά οδηγεί στην απόρριψη της επιστήμης και στην περιφρόνηση της κοινής ανθρωπότητας»].

Η αναζήτηση του υπερανθρώπου λοιπόν οδήγησε το 1939 τους Ναζί και την Εταιρεία της Θούλης να στείλουν στην Ανταρκτική την αποστολή Neuschwabenland με στόχο να εγκαταστήσει μια τεράστια στρατιωτική βάση, προκειμένου να συναντήσουν επιτέλους τους «Ανώτερους Άγνωστους» που πίστευαν ότι ζούσαν εκεί, αλλά και να μπορέσουν να καταφύγουν, σε περίπτωση που αποτύγχανε να επικρατήσει το Γ’ Ράιχ.

Πολλοί πιστεύουν ότι πράγματι κατέφυγαν εκεί αρκετές χιλιάδες υψηλόβαθμοι Ναζί το 1945, έχοντας τη βοήθεια του Κυρίου του Κόσμου και των προηγμένων Άρειων προγόνων τους.

Μετά την αποτυχημένη αποστολή του ναυάρχου Μπερντ, στην Ανταρκτική απεστάλησαν αρκετές άλλες, ενώ την επισκέφτηκε ένας και μοναδικός θρησκευτικός ηγέτης: ο πατριάρχης Κύριλλος της Ρωσίας.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο;

Ο ρωσικός ορθόδοξος χριστιανικός ναός της Αγίας Τριάδας στην τοποθεσία Μπελινγκχάουζεν, στην Ανταρκτική.

Η επερχόμενη φυλή

Ας μάθουμε λοιπόν από που ξεκινούν η γυναικοκρατούμενη κοινωνία, οι ιπτάμενες μηχανές, τα ρομπότ, τα τηλέφωνα, οι αυτόματες οικιακές συσκευές, τα λέιζερ, και όλα όσα υποτίθεται ανακαλύφθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια:

Τα είχε περιγράψει λεπτομερώς ο Ροδόσταυρος και υψηλόβαθμος τέκτονας Έντουαρντ Μπούλβερ Λύττον −που λατρεύτηκε σαν θεός από τους Ναζί− στο βιβλίο του «Vril: Power of the Coming Race» (Βριλ. Η Δύναμη της Επερχόμενης Φυλής) από το …1871.

Να γιατί οι σημερινοί Ναζί, η συμμορία του Νταβός, λένε ότι η «Επερχόμενη Φυλή» που θα μας κυβερνήσει θα είναι οι Homo Dei και θα μας αποκαλύψουν σε μερικά χρόνια ότι αυτοί θα κατέχουν την αστείρευτη κοσμική ενέργεια (βριλ), και ότι τελικά προέρχονται από τους ίδιους προγόνους με εκείνους της Μεγάλης Άρειας φυλής: τους Άτλαντες.

Ο κόσμος που προετοίμασε η Μπλαβάτκσκυ, ο Λύττον, η Μπέιλι, η (γερμανική) Χρυσή Αυγή, η Φωτισμένη Στοά της Κοινότητας Βριλ και η οργάνωση Μαύρος Ήλιος, πρέπει να υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες τους «Ανώτερους Άγνωστους», την επερχόμενη φυλή, που έχει τόσο μεγάλες δυνάμεις, ώστε μοιάζει με θεούς.

Να τι έλεγε η Μπλαβάτσκυ για τη δύναμη βριλ: «Βριλ είναι η αστρική δύναμη που ήταν γνωστή στους ατλάντειους σαν Μας – Μακ. Είναι εκείνη η δονητική δύναμη που όταν εστιάστηκε πάνω σε οποιοδήποτε στρατό από ένα όπλο στερεωμένο πάνω σε ένα ιπτάμενο πλοίο, ένα αερόστατο, μετέτρεψε σε σκόνη 100.000 ανθρώπους και ελέφαντες».

Να τι έλεγαν οι ηγέτες του εθνικοσοσιαλισμού (Γ΄ Ράιχ): «Ο έλεγχος της βριλ είναι ο προορισμός μας, η φιλοδοξία μας! Τα υπόλοιπα, ηθική, θρησκείες, ιδεολογίες και ψυχολογίες, απλώς μας εξαπατούν και μας ξεστρατίζουν».

Πιστεύει κανείς ότι οι συνεχιστές τους, οι εγκέφαλοι της Μεγάλης Επανεκκίνησης, έχουν αλλάξει γνώμη;

Το 2016, κυκλοφόρησε ευρέως η είδηση ότι οι δομές που φαίνονται κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με χρήση τηλεπισκόπησης για λογαριασμό της αποστολής IceBridge της NASA, δείχνουν ένα είδος πόλης.

Πέραν αυτού έχουν διοχετευτεί στα ΜΜΕ φωτογραφίες και βίντεο σχηματισμών που θυμίζουν πυραμίδες, αλλά οι παγκόσμιοι οργανισμοί «ελέγχου της αλήθειας» επιμένουν ότι πρόκειται για φυσικές τριγωνικές κορυφές βουνών.

Κατά πόσον λοιπόν μπορεί να αληθεύει το παρακάτω σενάριο:

− Η «Επερχόμενη Φυλή» των γιγάντων Ατλάντων – Λεμούριων ζει κρυμμένη σε πολιτείες κάτω από την Ανταρκτική, έχει πόλεις σε όλο τον κόσμο, και δεν θα ήθελε να μάθουμε τίποτε γι’ αυτό πριν αποφασίσει να βγει από εκεί κάτω και να ξεχυθεί στην επιφάνεια, γιατί η ηλεκτρομαγνητική αλλαγή του πλανήτη μας, φυσική ή τεχνητή θα επιτρέψει πλέον κάτι τέτοιο.

− Τα τωρινά υποχείριά της πιστεύουν ότι αν δεν έχουν κάνει συνθήκη μαζί της θα βρεθούν ανάμεσα στους σκλάβους, μέσα στην κοπριά που θα χρησιμεύει σαν λίπασμα για να ανθίσουν οι καινούριες πολιτείες της. Τα υποχείρια εκβιάζονται με διάφορες τακτικές και τελετουργικά ψυχικής υποβολής.

Ιδού πως είδε τους «Άρχοντες» ο Σάμιουελ Μάδερς, ιδρυτής της ερμητικής Χρυσής Αυγής, τέκτων και Ροδόσταυρος:

«Για το θέμα αυτών των Μυστικών Αρχηγών που αναφέρομαι και από τους οποίους δέχτηκα τη σοφία του Δεύτερου Τάγματος για την οποία σας πληροφόρησα, δεν μπορώ να σας πω τίποτα.

Δεν ξέρω ούτε τα γήινα ονόματά τους, και τους έχω δει πολύ λίγες φορές, αλλά με τη φυσική τους υπόσταση… Για μένα, είναι ανθρώπινα πλάσματα που ζουν στη γη αλλά που είναι προικισμένα με φοβερές και υπεράνθρωπες δυνάμεις…

Οι φυσικές σχέσεις μου μαζί τους μου έδειξαν πόσο δύσκολο είναι σ’ ένα θνητό, όσο προχωρημένος και αν είναι, να μπορέσει να υποφέρει την παρουσία τους. Έχουν φοβερές και υπεράνθρωπες δυνάμεις…

Στις σπάνιες συναντήσεις μου μαζί τους, αισθανόμουν πως βρισκόμουν σε επικοινωνία με μια τρομαχτική δύναμη, που μπορώ να τη συγκρίνω μ’ αυτό που νιώθει κάποιος όταν είναι κοντά σε κεραυνό στη διάρκεια μιας καταιγίδας και δεν μπορεί να αναπνεύσει…

Αυτή η νευρική κατάπτωση συνοδευόταν από κρύο ιδρώτα, αιμορραγία της μύτης, του στόματος και των αυτιών». (Σάμιουελ Μάδερς, «Μανιφέστο στα μέλη του Δεύτερου Τάγματος», 1896).

Το χρέος των Διογενών

Μα υπάρχουν ακόμα Κρόνιοι Γίγαντες, απόγονοι του αρχαίου Τυφώνα που ελέγχουν κρυφά τον κόσμο μας; Που μούμιες τους φυλάσσονται σε χρυσές λάρνακες στο Θιβέτ, όπως «κοιμόταν» ο Κρόνος; Τι επιδιώκουν; Να μας αφανίσουν και να υποδουλώσουν όσους λίγους απομείνουν, εμάς το σιδηρούν γένος, αφού μας υποβάλλουν στη βασιλεία του Τρόμου;

Αν ποτέ υπάρχουν και ζουν μυστικά, αυτοί διατάζουν την ελίτ των χάζαρων και της υποβάλλουν τα δικά τους σχέδια; Γι’ αυτό όλα τα διαγγέλματα των δυτικών ηγετών προς τους λαούς τους τα τελευταία χρόνια που υπάρχει το διαδίκτυο και μπορούν οι άνθρωποι να τα συγκρίνουν σε πραγματικό χρόνο, μοιάζουν σαν να έχουν βγει από το ίδιο καλούπι: είναι ψυχρά, χωρίς συναίσθημα, εχθρικά, απειλητικά προς τους ίδιους τους πολίτες τους και γραμμένα σε ξύλινη γλώσσα αντίθετης λογικής;

Δεν είναι πολύ περίεργο όμως που μόνο των δυτικών ηγετών είναι έτσι και μάλιστα αυτών που έχουν βγει από τη σχολή ηγεσίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ;

Μήπως λοιπόν πολύ απλά οι χάζαροι σιωνιστές και εντολείς των κυβερνητικών μαριονετών των περισσότερων χωρών της Δύσης και των δορυφόρων της, δηλαδή η φατρία των Ρότσιλντ, της Federal Reserve, του Βατικανού, του City του Λονδίνου και των λοιπών συμμοριτών του Νταβός, είχαν βάλει ανθρώπους τους να παριστάνουν τους «Μυστικούς Αρχηγούς», τους «Ανώτερους Άγνωστους» και εξακολουθούν και σήμερα να διασπείρουν φανταστικά σενάρια για να παραλύουν τους αφελείς από τρόμο ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι τα εγκλήματά τους;

Μήπως λοιπόν πολύ απλά άνθρωποί τους επηρέαζαν με ψυχική υποβολή τον Χίτλερ, που κατά τις μαρτυρίες δικών του ανθρώπων έβλεπε τους «Ανώτερους Άγνωστους» και πάθαινε φριχτές κρίσεις σαν να έβλεπε τον ίδιο τον Σατανά7;

Επομένως, τρία (τουλάχιστον) πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1. Οι «Τυφώνες» ζουν πάντα και γνωρίζουν ότι κάτι θα συμβεί στη Γη στο εγγύς μέλλον. Πιθανόν δε να έχουν υπόγειες πόλεις στην Ανταρκτική και αλλού.

2. Οι «Τυφώνες» απέκτησαν ξανά την τεχνολογία επέμβασης στο μαγνητικό πεδίο της Γης, και πήραν την απόφαση να ανέβουν στην επιφάνεια, εκτοπίζοντας την ανθρώπινη ράτσα που μόνο για σκλάβα θεωρούν ότι πρέπει να υπάρχει.

3. Οι «Τυφώνες» υπήρχαν μεν στο απώτατο παρελθόν, αλλά όχι πια, και όσα υποφέρουμε είναι πολύ απλά τα αποτελέσματα της άθλιας εγκληματικής φύσης των διεθνών χαζαροσιωνιστών τραπεζιτών.

Όσο για τη φερόμενη ως αντίθετη ιεραρχία των Ναϊτών Ιπποτών που τα μέλη της προέρχονται από τους Μεροβίγγειους, και υποτίθεται ότι είναι απόγονοι του Ιησού και της Μαρίας της Μαγδαληνής, η γράφουσα δεν θεωρεί πως πρόκειται ποτέ να ωφελήσουν τους Έλληνες και πρέπει να είμαστε πολύ σκεπτικοί απέναντι σ’ αυτά τα αφηγήματα.

Διότι σε τελευταία ανάλυση, αν οι Ναΐτες αποτελούν το αντίβαρο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, δεν πρόκειται ποτέ να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αλλά μάλλον των απογόνων των Αψβούργων και τον χρυσό που λέγεται ότι έφεραν από τα λαγούμια του Ναού του Σολομώντα.

Εμείς οι Έλληνες, είμαστε μόνοι μας και αυτή είναι η πικρή αλήθεια, γι’ αυτό επείγει να ξυπνήσουμε.

Ποια αντίθετη ιεραρχία λοιπόν θα τσακίσει με κεραύνιο τρόπο τη μιαρή φατρία, σώζοντας την ανθρωπότητα, και θα ταχθεί με την πλευρά των Διογενών;

Ο χρόνος θα αποκαλύψει πόσο αυθεντική είναι η Τρίτη Ρώμη.

Αξίζουμε όμως βοήθεια τη στιγμή που μεγάλα τμήματα του λαού μας έχουν εκφυλιστεί ή θα πληρώσουν όλοι τις συνέπειες του εκφυλισμού τους, χωρίς διακρίσεις; Δυστυχώς η Ιστορία μας διδάσκει ότι αυτό θα συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση, το χρέος των Ελλήνων Διογενών και το χρέος όσων νιώθουν Διογενείς είναι να διαλύσουν τους Κρόνιους με κάθε τρόπο. Η βασιλεία τους πρέπει να τελειώσει για πάντα.

Να τι εννοούσα στην τελευταία μου συνέντευξη...

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΠΗΓΕΣ: Η Ανταρκτική και η Νέα Τάξη Πραγμάτων – Aperopia

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ayta eprepe na ta elege dekaeties 70 kai 80. Tha tin esoze oti einai gynaikas kai etsi den tha etroge fapa alla doulema oposdipote. Gia palioteres dekaeties oute syzitisi. Den xorousan tetoies synomosiologikes trixes. AM Ysterografo. Den boro na fantasto kanena apo tous palious pou gnorisa na exoun gia kamari oti einai anorthologistes. Oi anthropoi pou diplasiasan tin xora tin yperaspistikan to 40 49 kai meta ftiaxan ena epipedo zois xerenontas to skato tous oste na boroun simera oi koprites na kanoun Erasmus kai metaxy dyo party na kanoun kai ligo koboskoini dikin gioga aytoi oi anthropoi loipon olon ayton ton geneon apo 1821 eos dekaeties 70 kai 80 tha pernane olous tous simerinous tou legomenou patriorikou alla Kai tou orthodoxou xorou olon ton taseon eite gia palavous eite gia apateones. OLOYS xoris kamia exairesi

Ανώνυμος είπε...

Kai gia na to kano xontro to pragma dekaeties 50 kai 60 xekinouse o xorikos apo to Kilkis as poume gia na paei Germania na doulepsei gia na zisei. Den xorousan pneymatikes dithen anisyxies kai xipikos antidytikismos tou pisinou. Ayta ta pronomia ta eixan stin Ameriki oi xipides pou xortatoi xekinousan apo to Chicago as poume gia na pane sto Berkley na vroun Anatoliki pneymatikotita kai alles tetoies malakies. Oli ayti I kinisi ton Romanidaion metalinon Zisidon klp den einai tipota allo para mia xipiki katastasi prosarmosmeni sta valkanika ithi alla pantos xipiki katastasi anthropon pou einai xortatoi kai anazitoun mia eykoli pneymatikotita analogi tou San Francisco tou 67. Olos aytos o dithen Orthodoxos anorthologismos einai mia xipiki parakmi pou tha dialythei san istos araxnis otan teleiosoun oi syntaxeis kai o kosmos erthei sta sygala tou. AM

Ανώνυμος είπε...

Kai gia na teleioso tin trilogia ton sxolion oli ayti I xara ton en Elladi Orthodoxon gia tin allilosfagi Roson kai Oukranon kai pou fantasionontai ortodoxes analabes meta apo olo ayto to kako kai pou vevaia einai sigouroi gia ton kolo tous oti aytoi kathoti stin Dysi den tha exoun tetoia pragmata mou thymizei ton proto stixo apo to perifimo holidays in the sun ton Sex Pistols. A cheap holidays in other people's misery. AM

amethystos είπε...

Φίλε άς μήν ξεχνάμε τήν αρχαία ερώτηση. Μέ τί α-σχολείσαι; Τί δουλειά κάνεις όταν δέν φροντίζεις ψυχή, δέν μορφώνεσαι; Εμείς δέν φέραμε Γερμανούς εργάτες νά ανοικοδομήσουν αυτά πού κατέστρεψαν. Καί τό πληρώνουμε σήμερα ψηφίζοντας χωρίς κριτήρια. Τούς δήθεν δυνατούς συνεργάτες τών γερμανών τούς οποίους βοηθήσαμε νά ανακαινίσουν τό σπίτι τους εγκαταλείποντας τό δικό μας.Δουλεύοντας στούς κατακτητές οι Ελληνες έμαθαν γιά πάντα τήν δουλεία. Τά ζήσαμε όλοι μιάς κάποιας ηλικίας.

Ανώνυμος είπε...

Doulevo ergatis. Palia ekana pio glamour douleies. Pote den vlepo tainies oute kales oute kakes kai hoby mou I istoria kai ta athlitika. I Ellada perase toso dyskoli istoria sto proto miso tou 20ou aiona pou oxi kritiki den prepei stous amesous progonous mas alla tous prepoun agalmata kai adriantes. Stin Ellada file Amethyste sto proto miso tou aiona eisevalan Aggloi Galloi Germanoi Italoi Servoi Voulgaroi kai eipleon ston B Pagosmio mas vomvardisan ston Peiraia mexri kai Americanoi to 1944. Episis polemisame me Tourkous Alvanous kai Kourdous. Emesa mas antimetopisan me exthrikes energeies Sovietikoi kai Giougoslavoi. I simerini katastasi einai toso light pou oloi oi palaioteroi Ellines apo Deykaliona mexri aytous pou syxnazan sta fliperadika ton 70s tha ithelan na zoune simera. Alla oi neoteres genees aytoi pou genithikan apo to 80 kai meta min xerontas kai min ektimontas ti kataferan oi Ellines apo to 1821 os tin dekaetia tou 1970 tha ta katastrepsoun ola. Edo eimaste kai tha to doume. AM

amethystos είπε...

φίλε κατάγομαι από αγροτική οικογένεια , από έναν τόπο πού βρέθηκε στό κέντρο τού εμφυλίου. Οι πρόγονοί μας αξίζουν πράγματι τόν σεβασμό μας, έζησαν ηρωικά, μάς πρόσφεραν ελεύθερη πατρίδα αλλά μετανάστευσαν καί δέν γύρισαν πίσω οι ίδιοι άνθρωποι, παρότι φρόντισαν τά σπίτια τους. Τά παιδιά τους όμως μετανάστευσαν καί αυτά γιά καλύτερη ζωή όπως οι πατεράδες τους. Στήν Αθήνα. Καί εδώ τελειώσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Episis file Amethyste les me kritiko tropo oti anti na feroume Germanous ergates pigame emeis ergates stin Germania. Loipon oi progonoi mas itan logo katastaseon realistes me omo tropo. Kanan ayto pou ginotan kai malista opos apodeixtike me thaymasto tropo kai den asxolithikan me ayto pou den ginetai. Paradeigma. Anti na prospathisoume to 21 na paroume tin Poli pou DEN ginotan apeleytherosan prota tin Notia Ellada pou ginotan kai meta diplasiasame tin xora. Ola ayta meta 600 xronia synolika Fragokratias kai Tourkokratias. Simera epeidi den theloume na ginei tipota asxoloumaste me to pos tha paroume tin Poli ton 15 ekkatomyrion Tourkon akrivos epeidi xeroume oti ayto den borei na ginei kai ayto pou boroume na kanoume na dioxoume ta ekkatomyria islamistes lathroeisvoleis den to kanoume. Oloi aytoi pou dithen oneirevonte anasystasi tou Vyzantiou den boroun oute to ENFIA na katargisoun. Mono to oti oi apogonoi tou Kolokotroni exoun enapothesei tis elpides tous sta kata tis dixasies gerontadon sta prota trisimisi kala xronia tou Antixristou deixnei oti oli ayti I anagenisi tis Romiosynis einai mia fenaki. AM

amethystos είπε...

Απολύτως. Ομως Φίλε μένω πάντα στούς Γερμανούς. Δεχθήκαμε νά μήν πάρουμε τά νόμιμα γιά τήν ανοικοδόμησή μας καί μέ τά δικά μας λεφτά πλήρωναν τούς Ελληνες εργάτες πού τούς ξανάφτιαχναν τίς πόλεις τους ενώ εμείς ξεγελιόμαστε μέ δάνεια. Αυτό δέν μπορώ νά τό ξεπεράσω φίλε. Συμπάθα με.

Ανώνυμος είπε...

https://www-voltairenet-org.translate.goog/article30109.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp