Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Βίντεο με δολοφονία αιχμαλώτων από Ουκρανούς εγείρει νέα ερωτηματικά για την σφαγή στην Bucha

 

Προσοχή, το βίντεο είναι εξαιρετικά σκληρό

Ένα σοκαριστικό βίντεο έχει δοθεί στην δημοσιότητα, το οποίο σίγουρα έχει τραβηχτεί από τους ίδιους τους Ουκρανούς. Το πώς βρέθηκε στη δημοσιότητα, είναι άγνωστο. Μπορεί να έγκειται στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου που διεξάγεται στο περιθώριο του πραγματικού. Μπορεί να βρέθηκε σε κινητό Ουκρανού αιχμαλώτου που έπεσε στα χέρια των Ρώσων και να το διέρρευσαν οι Ρώσοι. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Στο βίντεο πάντως φαίνεται η διάπραξη εγκλημάτων πολέμου από τους Ουκρανούς, άρα θα πρέπει να είναι τελείως ανεγκέφαλος εάν ήταν Ουκρανός αυτός που το δημοσιοποίησε.

Το σημαντικό σημείο όμως είναι άλλο. Στο βίντεο φαίνεται εκτέλεση αιχμαλώτων οι οποίοι έχουν λευκό περιβραχιόνιο και χέρια δεμένα πισθάγκωνα. Όπως ακριβώς είναι μεγάλος αριθμός των θυμάτων από την Μπούτσα.

Το ίδιο στυλ της δολοφονίας με χέρια και πόδια δεμένα πισθάγκωνα και λευκό περιβραχιόνιο στο μπράτσο, φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από την μαρτυρική πόλη.

Όλες αυτές οι απορίες και οι αμφισβήτησης θα λυθούν πάντως, εάν η Βρετανία σταματήσει να μπλοκάρει την σύγκληση του συμβουλίου ασφαλείας και σχηματιστεί ανεξάρτητη επιτροπή για να διερευνήσει τις καταγγελίες.

Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη, είναι εξαιρετικά σκληρό


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια μετάφραση:
Η μαζική πνευματοληψία του 1914
 Μαουρίτσιο Μπλοντέ  6 Απριλίου 2022 
Δικαίως στο ιστολόγιό του ο Antonio Socci ανέφερε τον Stefan Zweig, ο οποίος αναφέρει το συλλογικό ψυχικό κλίμα φρενίτιδας και μίσους που κυρίευσε ξαφνικά τους λαούς το 1914 και έκανε αναπόφευκτη την ορμή προς τον Μεγάλο Πόλεμο και την τεράστια και άχρηστη σφαγή του.
«Ο Σαίξπηρ απαγορεύτηκε από τα γερμανικά θέατρα, ο Μότσαρτ και ο Βάγκνερ από τα γαλλικα και τα αγγλικά» ακριβώς όπως απαγορεύεται σήμερα ο Ντοστογιέφσκι. […] «Η αναστάτωση των διανοήσεων γινόταν όλο και πιο παράλογη. Δεν υπήρχε ούτε πόλη ούτε ομάδα που κατάφερε να ξεφύγει από εκείνη την υστερία μίσους. Έγινε αδύνατο να ανταλλάξω μια λογική λέξη με κανέναν. Ακόμα και οι πιο φιλήσυχοι και καλοσυνάτοι τους έπιασε η μέθη του αίματος.  Γνωστοί φίλοι και μάλιστα ως διανοούμενοι αναρχικοί, είχαν μετατραπεί ξαφνικά σε φανατικούς πατριώτες. Φίλοι με τους οποίους δεν είχα ποτέ διαφωνίες με κατηγόρησαν ανοιχτά ότι δεν είμαι πια Αυστριακός…».
Εμείς οι λίγοι που παραμείναμε διαυγείς έχουμε δει αυτή την παράλογη «υστερία μίσους» των εμβολιασμένων μαζών να συγκρούεται ενάντια στο φάντασμα «no-vax». Και τώρα βλέπουμε τη διαταραχή των διανοήσεων που εφαρμόζεται στην ουκρανική σύγκρουση και την ακαταμάχητη συλλογική παρόρμηση να αντιμετωπίζεται η σκεπτόμενη μειονότητα ως προδότης, φίλος εγκληματιών και να θεωρείται έγκλημα η παραμικρή απόκλιση από την επίσημη ολοκληρωτική γραμμή - να τιμωρείται και να καταστέλλεται.
Όσοι έχουν πνευματική λεπτότητα αναγνωρίζουν, παγωμένο σε αυτό το συλλογικό, εμμονικό και επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, που επαναλαμβάνει τις ίδιες παράλογες πράξεις μίσους του 1914, τον χαρακτήρα της διαβολικής κατοχής. «Η άθικτη ευπιστία των λαών στη μονομερή δικαιοσύνη της υπόθεσης τους» ήταν μια πανευρωπαϊκή πανδημία που μόλυνε τις μάζες στην Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και όχι μόνο στην Αυστρία, μια πραγματική ψυχική μόλυνση που εκτόξευσε τις παρεμβατικές πλειοψηφίες εναντίον των «ειρηνιστικών» μειονοτήτων ή ουδετεριστές που προειδοποίησαν για τους κινδύνους αυτής της σύγκρουης.
Ακόμη και το 1914, όπως και σήμερα, οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διάδοση αυτής της συλλογικής ψυχικής μόλυνσης, κάνοντάς την ξέφρενη με πλήρη ανευθυνότητα και σπεύδοντάς μας προς το αναπόφευκτο του πολέμου που κόστισε στην Ιταλία 600.000 θανάτους και δύο εκατομμύρια στη Γαλλία. και τη Γερμανία.
Στη Μεγάλη Βρετανία, ένα αγγλικό ιστορικό κείμενο λέει, «μέχρι τα μέσα του 1914 η επιφάνεια των διπλωματικών σχέσεων ήταν ήρεμη [....] Αλλά ορισμένοι Βρετανοί δημοσιογράφοι αποφάσισαν εσκεμμένα να δηλητηριάσουν τις αγγλογερμανικές σχέσεις και να δημιουργήσουν με την τρομοκρατία τους ένα τέτοιο κλίμα κοινής γνώμης που ο πόλεμος μεταξύ των δύο μεγάλων δυνάμεων έγινε αναπόφευκτος «(The Scaremongers: The Advocacy of War and Rearmement 1896-1914 », AJA Morris, Routlegde & Kegan Pauil, 1984).
Ο όρος “scaremongers” δεν περιορίζεται στην έννοια των «συναγερμών». Το να είσαι καστ του «πολεμόφρονα» (πολεμόφρονες υποκινητές) σημαίνει μάλλον: επαγγελματίες ταραχοποιοί φόβου. Στη συγκεκριμένη βρετανική περίπτωση, αυτοί οι δημοσιογράφοι προκάλεσαν τον φόβο στους Βρετανούς ότι το Βερολίνο, με τα νέα υπερ-θωρηκτά του, θα υπονόμευε υπαρξιακά τη ναυτική δύναμη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. 
 Ακόμη και σήμερα γινόμαστε μάρτυρες της φαινομενικά ανίκητης, ολοκληρωτικής, επαγόμενης ψυχικής μόλυνσης και αναγνωρίζουμε τη φύση της διαβολικής κατοχής. Έχουμε μια άμυνα στον Ιησού. Έλεος, Σωτήρα!

 Υστερόγραφο
Η προβαλλόμενη εικόνα είναι η αφίσα της νέας ταινίας The Privilege, που έχει ως θέμα τις Δαιμονικές οντότητες επικεφαλής των φαρμακευτικών πολυεθνικών .... Επαναστατικά φάρμακα που προκαλούν την εκδήλωση δαιμονικών οντοτήτων στον κόσμο μας ... ημέρα έναρξης σε όλο τον κόσμο, 8 Απριλίου 2022 ... Είναι απλώς μια ταινία, ίσως... ("The Privilege") https://www.imdb.com/title/tt14637290/mediaviewer/rm271507713/
«Είμαστε η ελίτ. Είναι προνόμιο να είσαι μέρος της!».