Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;!

 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

Γράφει ο  Gary D. Barnett

«Υπάρχει ομορφιά στην αλήθεια, ακόμα κι αν είναι οδυνηρή. Εκείνοι που ψεύδονται, στρίβουν τη ζωή έτσι ώστε να φαίνεται νόστιμη στους τεμπέληδες, λαμπρή στους αδαείς και ισχυρή στους αδύναμους. Αλλά τα ψέματα ενισχύουν μόνο τα ελαττώματά μας. Δεν διδάσκουν τίποτα, δεν βοηθούν τίποτα, δεν διορθώνουν τίποτα και δεν θεραπεύουν τίποτα. Ούτε αναπτύσσουν τον χαρακτήρα κάποιου, το μυαλό του, την καρδιά του ή την ψυχή του».

 Χοσέ Ν. Χάρις

Το προκαθορισμένο αποτέλεσμα κάθε πτυχής του πολιτικού συστήματος είναι η ραχοκοκαλιά της τυραννίας, καθώς η κοροϊδία, ο τρόμος και η διαίρεση των μαζών είναι ο μοναδικός καλύτερος τρόπος για τον έλεγχό τους. 

Όλα όσα συμβαίνουν στην πολιτική σφαίρα είναι προσχεδιασμένα και χειριστικά, ανεξάρτητα από το ποια «πλευρά» έχει επιλεγεί σκόπιμα και τοποθετηθεί στην εξουσία. 

Υπάρχει, και δεν υπήρξε ποτέ, καμία θεμιτή διαφορά στους πολιτικούς ή στα πολιτικά κόμματα στο σύνολό τους, και το παράδειγμα της αριστεράς έναντι της δεξιάς δεν είναι παρά ένα τέχνασμα, καθώς και οι δύο (όλες) πλευρές συνεργάζονται για να επιτύχουν το ίδιο τελικό αποτέλεσμα· που βασίζεται μόνο στο χρήμα, την εξουσία και τον έλεγχο.

Στην πραγματικότητα, το κομματικό σύστημα είναι το χειρότερο από όλα τα πολιτικά συστήματα κατά τη γνώμη μου, επειδή είναι το πιο ανέντιμο. Σε μια μοναρχία, ένας κυβερνών βασιλιάς με τις μονάδες επιβολής του, διεκδικεί την αποκλειστική εξουσία πάνω σε όλους. 

Σε μια δικτατορία, ένας ηγεμόνας κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα, αλλά χρησιμοποιεί ένα πολιτικό σύστημα ως κάλυμμα, ακόμη και αν παίρνει την εξουσία με τη βία. Σε μια καθαρή και ανοιχτή ολιγαρχία, ο κανόνας είναι από τους λίγους, αλλά εξακολουθεί να είναι προφανές ότι βασίζεται στη δύναμη και τον έλεγχο. 

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, είναι προφανές ότι ο λαός κυβερνάται και όχι ελεύθερος. Αλλά σε κάθε δημοκρατική ή σοσιαλιστική κοινωνία, που βασίζεται στην απάτη της προσποιητής συμμετοχής (ψηφοφορίας) από την κοινή αγροτική τάξη, η άθλια εξαπάτηση κρύβεται πίσω από μια κουρτίνα τεχνασμάτων και κακού. 

Η ουσία όλων των δημοκρατικών κοινωνιών είναι η εξαπάτηση και, στην καλύτερη περίπτωση, είναι άνευ όρων ανέντιμη.

Η προέλευση και η ρίζα της λέξης «δημοκρατία», προέρχεται από την ελληνική από το 500 π.Χ. περίπου. Η λέξη μπήκε στα αγγλικά γύρω στη δεκαετία του 1570, από τη μέση γαλλική δημοκρατία, αλλά αρχικά προέρχεται, μέσω της λατινικής, από την αρχαία ελληνική δημοκρατία, που κυριολεκτικά σημαίνει «κυριαρχία» (κράτος) από τον «λαό» (δήμο). 

Είναι η άμεση δημοκρατία, ή μια συμμετέχουσα κυβέρνηση όπου οι πολίτες που επιθυμούν να έχουν λόγο στην κυβέρνηση μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτήν. Σε αυτή τη χώρα, είμαστε καταραμένοι με αυτό που ψευδώς αναφέρεται ως «αντιπροσωπευτική δημοκρατία», η οποία είναι απλώς μια «αντιπροσωπευτική» δημοκρατία μέσω πληρεξουσίου, όπου μια μικρή ομάδα υποτίθεται ότι είναι επιφορτισμένη με την εκπροσώπηση του συνόλου της κοινωνίας. 

Βασίζεται στην απάτη του να «επιτρέπεις» μια διαδικασία ψηφοφορίας, όπου ο ένας ή ο άλλος μπορεί να σας κυβερνήσει «νόμιμα». 

Πρόκειται για ένα πολύ ανέντιμο σύστημα· στο ότι παρουσιάζεται ως ένα σχήμα όπου κάθε πολίτης υποτίθεται ότι έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στη διαδικασία διακυβέρνησης λόγω του ότι έχει μία ψήφο σε εκατοντάδες εκατομμύρια, προκειμένου να αποφασίσει την πολιτική του μοίρα σε ένα σύστημα που βασίζεται στην αυταρχική διακυβέρνηση. 

Σε οποιοδήποτε σύστημα όπως αυτό, το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. δημιουργείται μια κοινωνία αφέντη και σκλάβων. Αυτή η ιδέα είναι τόσο γελοία και είναι προφανώς δόλια, καθώς έχει σκοπό να ξεγελάσει τα πρόβατα να πιστέψουν ότι έχουν εξουσία πάνω σε εκείνους που εθελοντικά επιτρέπουν να τα κυβερνούν. 

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο γελοίο ή γεμάτο με τέτοια εκμεταλλευτική εξαπάτηση όπως αυτή η σκέψη.Οι περισσότεροι σε αυτή τη χώρα πιστεύουν ότι η δημοκρατία συμπίπτει με την ελευθερία, αλλά απλά δεν καταλαβαίνουν την έννοια. 

Αυτοί οι ένθερμοι «συνταγματολόγοι» από την άλλη πλευρά· όσοι βασίζονται στην ιδέα μιας λεγόμενης "αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας" ως απελευθερωτή, δεν καταλαβαίνουν ποτέ ότι υπάρχει μικρή ή καθόλου διαφορά μεταξύ αυτής της μορφής εξαπάτησης και μιας άμεσης δημοκρατίας. 

Πιστεύουν επίσης ότι είναι ελεύθεροι και έχουν δικαιώματα λόγω μιας άχρηστης περγαμηνής που δημιουργήθηκε, υιοθετήθηκε και εφαρμόστηκε από πολιτικούς και συνωμότες τσαρλατάνους. Αυτή είναι μια αδύνατη υπόθεση, όπως προφανώς έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά. 

Στην πραγματικότητα είναι οι πιο παραπλανημένοι από όλους κατά τη γνώμη μου, επειδή εξαπατήθηκαν και πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματική διαφορά στη θέση τους. 

Αυτό οφείλεται στη μακροχρόνια πλύση εγκεφάλου, χωρίς καμία εξάρτηση από την αλήθεια, την πραγματικότητα και το αναπόφευκτο αποτέλεσμα που είναι για πάντα παρόν σε αυτό το είδος τυραννικής διακυβέρνησης. 

Όλα βασίζονται στην προπαγάνδα και τα ψέματα, χωρίς όφελος ευφυούς κρίσης ή αναγνώρισης του γεγονότος ότι οι ατζέντες των κυβερνήσεων, όλων των κυβερνήσεων, είναι πάντα για την επέκταση της εξουσίας και του ελέγχου. ποτέ προς όφελος του λαού.

Το κόμμα και το κυβερνών σύστημα είναι μια πλήρης απάτη, οπότε η ψήφος είναι απλώς μια συνωμοσία για να ξεγελάσει το κοινό να πιστέψει ότι έχει τον έλεγχο και έχει λόγο. Δεν το κάνουν. 

Η ψήφος επιτρέπεται μόνο επειδή δεν μπορεί ποτέ να επιφέρει ανακούφιση από την τυραννία. δεν μπορεί παρά να τη διαιωνίσει. 

Δεν υπάρχουν πολιτικοί σωτήρες, μόνο πολιτικά τέρατα, οπότε κάθε φορά που επιλέγεται ένας άλλος πρόεδρος, η κατήχηση και ο διχασμός συνεχίζονται, επιτρέποντας τη συνέχιση της καταστροφής της ελευθερίας.

Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί, (πιο πρόσφατα, Τραμπ και Μπάιντεν) αν και ελαφρώς διαφορετικοί στο περιθώριο, είναι στην ουσία σχεδόν πανομοιότυποι. Αυτό δεν είναι μοναδικό για αυτές τις δύο πολιτικές πόρνες, αλλά είναι για πάντα παρόν, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στην εξουσία. 

Προσπαθήστε να εξετάσετε τα μονοπάτια που ακολουθήθηκαν και τα αποτελέσματα όλων όσων συνέβησαν σε όλη την ιστορία και εξακολουθούν να συμβαίνουν σήμερα. όλοι πιστεύεται ότι καθοδηγούνται από αυτό το διπλό και στενά συνδεδεμένο σύστημα διακυβέρνησης. 

Να θυμάστε πάντα, ότι ολόκληρη η κυβέρνηση, ανεξάρτητα από οποιοδήποτε διεκδικούμενο κόμμα, δεν είναι παρά ένα και το αυτό θηρίο. 

Είναι ο ελεγχόμενος παράγοντας της αναμφισβήτητης δύναμης. οι λακέδες, τρόπον τινά, των τραπεζιτών, του μεγάλου εταιρικού συστήματος, των δισεκατομμυριούχων, της προνομιούχας «αριστοκρατίας», και των κρυμμένων ολιγαρχών, πίσω από τη συνωμοσία για τον έλεγχο ολόκληρου του πλανήτη με τεχνοκρατικά μέσα. 

Θυμηθείτε επίσης, ότι για να πραγματοποιηθεί αυτό το ειδεχθές σχέδιο, όλη η ιδιοκτησία, όλη η τροφή και η ενέργεια, όλοι οι φυσικοί πόροι και όλη η ανθρωπότητα, θα πρέπει να ελέγχονται από μια κεντρική θέση που ασκεί ακραία και απεριόριστη εξουσία για να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγουν επιθετικό πόλεμο για περίπου το 94% της ιστορίας τους. Αυτό σημαίνει ότι και τα δύο στρατόπεδα είναι αέναοι πολεμοκάπηλοι, παρά την κομματική ένταξη. 

Λαμβάνοντας υπόψη τον Ομπάμα, τον Τραμπ και τον Μπάιντεν, οι επιθετικοί πόλεμοι και η υποστήριξή τους ήταν εμφανής συνεχώς στη Συρία, την Υεμένη και την Ουκρανία. 

Η τρομοκρατική εκστρατεία του Μπους εναντίον του Ιράκ και του Αφγανιστάν, μεταξύ πολλών άλλων τομέων, συνεχίστηκε επίσης από όλους τους προέδρους έκτοτε. 

Η πολεμική ρητορική εναντίον της Κίνας, της Ρωσίας, της Βόρειας Κορέας και του Ιράν δεν τελειώνει ποτέ, καθώς ο φόβος διοχετεύεται από κάθε πρόεδρο, το Κογκρέσο και τα μέσα ενημέρωσης. 

Οι δαπάνες και η εκτύπωση χρήματος από το πουθενά κλιμακώνονται μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση ύψους τρισεκατομμυρίων και του Τραμπ πέρυσι σημειώθηκαν δαπάνες σχεδόν 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Η καταστροφή της ελευθερίας, η επιτήρηση των πολιτών, τα μέτρα ελέγχου και η μαζική ρύθμιση είναι πιο ανεξέλεγκτα σε κάθε κύκλο. Ο Τραμπ ήταν ο πρώτος και βασικός οδηγός της «φάρσας του covid» και ο Μπάιντεν συνεχίζει τα βήματά του. 

Ο Τραμπ πίεσε έντονα και εξακολουθεί να πιέζει για τη δολοφονική ένεση βιολογικού όπλου που αναφέρεται ως «εμβολιασμός κατά της covid» και μάλιστα ισχυρίζεται ότι είναι ο «πατέρας του εμβολίου». 

Ο Μπάιντεν κάνει το ίδιο και συνεχίζει να προσπαθεί να αυξήσει τον φόβο των ψεύτικων «ιών», ώστε να δηλητηριάσει περισσότερους Αμερικανούς. Η οικονομική καταστροφή των ΗΠΑ ξεκίνησε από τη φρικτή απάντηση του Τραμπ στον «covid» και συνεχίζεται αμείωτη επί Μπάιντεν. 

Ο κακός Φάουτσι εργάστηκε υπό 7 προέδρους, μεταξύ άλλων υπό τον Τραμπ και τον Μπάιντεν, και η Ντέμπορα Μπιρξ διορίστηκε στη λεγόμενη «Ειδική Ομάδα για τον Κορονοϊό» από τον Τραμπ και αποχώρησε φέτος μόνο λόγω προσωπικών ατασθαλιών. 

Οι διορισμοί στο Υπουργικό Συμβούλιο και οι διορισμοί διεφθαρμένων δικαστών και των δύο είναι απολύτως φρικτοί, όπως συμβαίνει πάντα με τους σημερινούς και τους προηγούμενους προέδρους.

 Η υποστήριξη της «Μεγάλης Επαναφοράς», ανεξάρτητα από τη ρητορική, ήταν σχεδόν απεριόριστη και οι ατζέντες της «κλιματικής αλλαγής» συνεχίζουν να επιδιώκονται επιθετικά, ανεξάρτητα από το ποιος είναι στην εξουσία.

Αυτό μόλις αγγίζει την επιφάνεια όλων των ομοιοτήτων μεταξύ όλων των προέδρων και κυρίως των πολιτικών υψηλού επιπέδου, είτε δεξιών, αριστερών ή ενδιάμεσων, και οι όποιες διαφορές ωχριούν σε σύγκριση.

 Αυτό ήταν πάντα έτσι, αλλά κυρίως σε αυτή τη χώρα συνεχίζουν να υποστηρίζουν, και σε πολλές περιπτώσεις, τη λατρεία, τη μία ή την άλλη πλευρά, ενώ η συνεχώς αυξανόμενη τυραννική συμπεριφορά κλιμακώνεται.

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι πολιτικές είναι διεφθαρμένες σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι εξαιρετικά εγκληματικές. Και οι δύο πλευρές (όλες οι πλευρές) συνεργάζονται εναντίον όλων μας και το κάνουν εν γνώσει τους. 

Η πολιτική πλοκή καλός μπάτσος-κακός μπάτσος είναι πάντα στη θέση της, αλλά οι ρόλοι αντιστρέφονται σε τακτική βάση, έτσι ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσουν να εξαπατούν τις μάζες να πιστεύουν ότι η πλευρά τους έχει δίκιο, ενώ στην πραγματικότητα και οι δύο πλευρές είναι κακές. 

Η Δεξιά ισχυρίζεται ότι είναι ένα πράγμα και η αριστερά ισχυρίζεται ότι είναι ένα άλλο, ενώ επιδιώκει να επιτύχει ακριβώς την ίδια ατζέντα. Ο διαχωρισμός που προκύπτει μεταξύ της κοινωνίας κρατά όλους απροετοίμαστους σε τέτοιο βαθμό ώστε να επιτρέπει τη συνεχιζόμενη καταστροφή της Αμερικής με ελάχιστη ή καθόλου εμφανή αντίσταση.

Εξαπατηθήκατε, εξαπατηθήκατε, είπατε ψέματα, σας έκαναν πλύση εγκεφάλου, σας λήστεψαν, σας παρακολούθησαν, σας λογοκρίνουν, σας φυλάκισαν, σας κάλυψαν, σας κάλυψαν, σας κάλυψαν οικονομικά, σας βασάνισαν ψυχολογικά, σας δηλητηρίασαν και σε πολλές περιπτώσεις σας δολοφόνησαν, ώστε το κράτος να συνεχίσει την προσπάθειά του για παγκοσμιοποίηση και τεχνοκρατικό έλεγχο σε όλους. 

Επιτρέψατε στα παιδιά σας να κατηχηθούν, να κακοποιηθούν, να τους κάνουν ένεση με τοξίνες, να διδαχθούν να αμφισβητούν τη νόμιμη βιολογία τους. να προσπαθούν να «γίνουν» αγόρια όταν είναι κορίτσια και κορίτσια όταν είναι αγόρια. 

Πότε θα μάθετε να αποδέχεστε την αλήθεια και να δυσπιστείτε σε αυτή την άθλια και ανήθικη κατάσταση για αυτό που πραγματικά είναι; μια θρησκευτική λατρεία που σας οδηγεί στις φωτιές της κόλασης;

Μην ξεγελιέστε άλλο. Ο πόλεμος σήμερα είναι ένας πόλεμος εναντίον όλων σας. είναι η άρχουσα τάξη και οι κυβερνήσεις που πολεμούν εναντίον όλου του λαού. Είναι ένα σκόπιμα σχεδιασμένο παγκόσμιο φαινόμενο που δεν τελειώνει ποτέ και μπορεί να οδηγήσει μόνο στην καταστροφή του συνόλου της ζωής στη γη. 

Οι εκλογές που επιτρέπετε να σας χωρίσουν είναι το μεγαλύτερο ψωμί και τσίρκο όλων των εποχών και χρησιμεύουν μόνο για να διχάσουν και να μην συγκεντρώσουν ποτέ. 

Αν η αποδοχή αυτών των αληθειών γίνει ευρεία, η πρόοδος προς την ελευθερία θα μπορούσε να ανθίσει. Σκεφτείτε την προφανή λύση, η οποία είναι οι μάζες να αγνοήσουν και να μην συμμορφωθούν ποτέ με καμία κυρίαρχη τυραννική κυβέρνηση.

 Επομένως, μην συμμετέχετε στον δικό σας θάνατο. Αν κανείς δεν ψηφίσει, κανείς δεν μπορεί να εκλεγεί, και τι υπέροχος κόσμος θα ήταν αυτός.

  «Σε μια εποχή παγκόσμιας εξαπάτησης – το να λες την αλήθεια είναι μια επαναστατική πράξη».

Τζορτζ Όργουελ

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

http://oimos-athina.blogspot.com/2022/09/blog-post_28.html#more

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετάφραση.

Ένας μεγάλος κύκλος τελειώνει...

Πρώτα απ 'όλα, υπάρχει αυτό το όνομα ... ένα βαρύ όνομα! Η πρώτη ΕΛΙΣΑΒΕΤ ήταν ο αληθινός δημιουργός της βρετανικής εξουσίας: ο κυρίαρχος που ταπείνωσε την αόρατη αρμάδα των αδέξιων Ισπανών, αυτή των πρώτων αποικιών στη Βόρεια Αμερική και την Ινδία. Αλλά επίσης, εκ των υστέρων, μια ανησυχητική φιγούρα, με μια αυλή γεμάτη με τους πιο εοσφωρικούς αποκρυφιστές: τη βασίλισσα που συνήψε το Σύμφωνο για να αποκτήσει παγκόσμια κυριαρχία, στην αυλή της οποίας γεννήθηκε το όνειρο της «Νέας Τάξης» ( μερικούς αιώνες αργότερα, θα ονομαστεί Νέα Παγκόσμια Τάξη).

Η δεύτερη ΕΛΙΣΑΒΕΤ φαίνεται να έκλεισε έναν κύκλο: όχι μόνο τον κύκλο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας αλλά ίσως ολόκληρης της Δύσης και του σύγχρονου κόσμου που είναι αγγλική εφεύρεση.

Ίσως θα ακούγεται παράξενο στα αυτιά των συγχρόνων μας, αλλά ένας ηγεμόνας / κυρίαρχος αντιπροσωπεύει, έστω και παρά την θέλησή του, μια «γέφυρα» προς άλλες διαστάσεις (ουράνιες ή σκοτεινές), παρόμοιες με αυτές που αντιπροσωπεύουν οι Ιερείς σε άλλα επίπεδα. Για αυτόν τον λόγο, οι ηγεμόνες είναι πολύ περισσότερα από «αρχηγοί κρατών» - και ορισμένοι στην Αγγλία και πέρα ​​από αυτήν , νομίζω ότι το ξέρουν καλά...

Για να καταλάβετε ποια δύναμη αποδίδεται στους Βρετανούς ηγεμόνες σε ορισμένους «κύκλους» που γνωρίζουν πολλά, δείτε δύο «αβλαβή» κινούμενα σχέδια για παιδιά: «Ο κυνηγός γιγάντων» και «Ο μεγάλος ευγενικός γίγαντας - GGG». Και στις δύο ταινίες θα βρείτε την ιδέα ότι το αγγλικό στέμμα έχει εξουσία πάνω στον «κόσμο των γιγάντων» (τον σκοτεινό και τρομερό κόσμο εκείνων που «προκάλεσαν τον Παράδεισο», τον Γωγ και τον Μαγώγ, των οποίων τα αγάλματα δεν είναι τυχαία τοποθετημένα στην είσοδο της Πόλης του Λονδίνου...).

Εδώ, επιστρέφοντας σε εμάς, ο θάνατος της Ελισάβετ Β' ακούγεται σαν (ακόμα ένα) σημάδι του τέλους ενός κύκλου και επιβεβαιώνει ένα «αίσθημα» που βρίσκεται στις καρδιές πολλών.

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω...

Τζιανλούκα Μαρλέτα

Ανώνυμος είπε...

Όλες αυτές οι αναλύσεις διακρίνουν καθαρά κάποια πράγματα και σχεδόν καθόλου την λύση.
Παίζουν στο γήπεδο αυτού που θέλουν να καταγγείλουν. Εδραιώνουν έτσι ακόμα περισσότερο την τυραννία. Απόδειξη . Μην πάτε να ψηφίσετε. Είναι πραγματικά αστείο.

Προφάσεις στην τελική για παράταση αναβολής της ανάληψης ατομικής ευθύνης και απόφασης με την παρηγοριά τουλάχιστον της σωστής διάκρισης των γεγονότων (τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε)
Κούνια που μας κούναγε αδέρφια. Ας κοιμηθούμε λίγο ακόμα και κάποιος παράγγειλε στην Πόλη τα προικιά μας.

Η κουλτούρα του ΠΑΣΟΚ παντρεμένη με εκείνη του Γιανναρά. Πιο τοξικό δεν γίνεται.