Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Yuval Noah Harari: «Στο μέλλον που ετοιμάζουμε δεν θα σας χρειάζονται ούτε ως σκλάβους»!


Εφιαλτικές δηλώσεις από τον «πρεσβευτή» της «Μεγάλης Επανεκίννησης»

Ο Κλάους Σβάαμπ ο δημιουργός της εφιαλτικής «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και ο βασικός του συνεργάτης Yuval Noah Harari σε πρόσφατη συνέντευξή τους παραδέχτηκαν δημοσίως τα εφιαλτικά σενάρια που ετοιμάζουν για το μέλλον της Ανθρωπότητας.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, στη «νέα» Ανθρωπότητα που ευαγγελίζονται πολλές δουλειές θα εξαφανιστούν και συνεπώς αυτοί που τις έκαναν θα καταστούν ασήμαντοι και άρα θα «περισσεύουν».

Δεν θα χρησιμεύουν ούτε ως σκλάβοι ή υπηρέτες γιατί για ακόμα και για αυτά τα «καθήκοντα» θα πρέπει να είναι «αναβαθμισμένοι» για να τα κάνουν αφού όπως λένε ακόμα και ο εγκέφαλος θα αντικατασταθεί από «ανόργανη ύλη» και νανορομπότ.

«Εάν μείνεις πίσω θα αντιμετωπίσεις κάτι πολύ χειρότερο, θα είσαι αόρατος, άνευ ουσίας, δεν θα σε χρειάζονται ούτε καν ως υπηρέτη ή σκλάβο» είπε ο Yuval Noah Harari

«Μπορούν πλέον να διαβάσουν τις συνάψεις του εγκεφάλου και να αντικαταστήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα με ένα ανόργανο ανοσοποιητικό σύστημα αποτελούμενο από εκατομμύρια νανορομπότς».

Αν κατανοήσουμε πως λειτουργούν τα κέντρα του εγκεφάλου και παράγουν τα συναισθήματα όπως αγάπη και θυμός, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να αναπαράγουμε τις συναισθηματικές αυτές καταστάσεις βασισμένοι πάνω στη σιλικόνη και όχι τον άνθρακα (ανόργανη ύλη αντί οργανικής) βασισμένοι πάνω σε υπολογιστές και όχι μυαλά»

«Δυστυχώς θα καταστρέψουμε πολλές δουλειές» πρόσθεσε ο Κλάους Σβάαμπ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Αν κατανοήσουμε πως λειτουργούν τα κέντρα του εγκεφάλου και παράγουν τα συναισθήματα όπως αγάπη και θυμός, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να αναπαράγουμε τις συναισθηματικές αυτές καταστάσεις βασισμένοι πάνω στη σιλικόνη και όχι τον άνθρακα (ανόργανη ύλη αντί οργανικής) βασισμένοι πάνω σε υπολογιστές και όχι μυαλά''...
Ουσιαστικά, είναι η προσπάθεια για μεταφορά συνείδησης στην άμορφη ύλη, είναι ο τεχνολογικός παγανισμός- ανιμισμός. Όμως δεν θα τους βγεί, γιατί ακόμη και εάν αναπαράγουν επακριβώς τις χημικές διεργασίες που συμβαίνουν στον εγκέφαλο, συνείδηση, ή έστω μόνον αίσθηση, στην άψυχη ύλη δεν θα μπορέσουν να δώσουν , γιατί αυτές οι ιδιότητες βασίζονται σε άυλες- αιθέριες δομές οι οποίες συνδέονται με τους νευρώνες, αλλά δεν είναι νευρώνες. Αυτές μόνον ο Δημιουργός μπορεί να τις παράγει.

Ανώνυμος είπε...

OLD NEWS
Οι συγκεκριμένοι κύκλοι είναι εμφανώς ματαιόδοξοι μιας και προβάλουν ως δικά τους θέματα που είχαν μπει στην τροχιά εδώ και πολλές δεκαετίες. Εσύ μας ανοίγεις τα μάτια και μας πας ακόμα πιο πίσω για κάποιους αιώνες όπως μαρτυρά φίλε αμέθυστε και η προηγούμενη ανάρτησή σου για τον Λόρδο Βύρωνα. Αμφιβάλλω αν υπάρχει ευρεία επίγνωση από το πόσο μακρυά ξεκινάει η βαλίτσα, και όπως αυτό το τεκμηριώνεις με τις αναρτήσεις σου. Για αυτό και μόνο σου εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου.
Πολύ πριν δημιουργηθεί ο όρος ψεκασμένος κυκλοφόρησε πριν 22 χρόνια στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Τεγόπουλος η ελληνική έκδοση του NPQ με τίτλο : "Το μέλλον δεν σε χρειάζεται"
Η ελληνική έκδοση είχε βραχύβια διάρκεια (δύσκολος ο ανταγωνισμός όταν εκδίδεται ταυτόχρονα το Κλίκ και η Ελευθεροτυπία) αλλά τα συγκεκριμένα τεύχη τα κράτησα γιατί ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι αποτελούσαν ατζέντα.
Ως εκ τούτου ο κύριος Harari και κάθε ένας σαν και αυτόν αναμασά και προπαγανδίζει παλαιές προσδοκίες και ατζέντες και αν μη τι άλλο με τούτο ως δεδομένο καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως ο συγκεκριμένος δεν χαίρει, καμίας πρωτοτυπίας όπως θέλουν να τον λανσάρουν. Απλό φερέφωνο και "αναμασητής".
Το npq στην Αμερική συνέχιζε να εκδίδεται μέχρι και το 2019 με εκδότη αυτόν τον τύπο https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Gardels
Το τελευταίο τεύχος μάλιστα ΈΚΛΕΙΣΕ με κύριο άρθρο του Harari με τίτλο Human History Will End When Men Become Gods https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/npqu.12223
Ε μετά από αυτό μάλλον δεν υπήρχε λόγος οι άνθρωποι να πουν κάτι παραπάνω. Άσε που ο όρος ψεκασμένος έχει πλέον εμπεδωθεί. Βέβαια η δουλειά συνεχίζεται μετασχηματισμένη στο https://www.noemamag.com/
Ο καθένας ας κάνει την δουλειά του.
Έρχεται σκάνδαλο.