Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΡΑΚΚΑ / ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝσφαγιάζουν στη Ράκκα σύριους στρατιώτες γιορτάζοντας τα επινίκια
σφαγιάζουν στη Ράκκα σύριους στρατιώτες γιορτάζοντας τα επινίκια
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
“Oρκίζομαι ότι θα ηττηθείτε …..”αυτά ήταν τα τελευταία λόγια ναρού ψυχωμένου φαντάρου στους τζιχαντιστές όταν λίγο πριν τον εκτελέσουν του ζήτησαν να επαναλάβει ότι θα νικήσει το Ισλαμικό Κράτος. Σκηνή από το αεροδρόμιο της Ράκκα.Ορκιζόμαστε ότι θα ηττηθείτε εσείς και οι δειλοί σύμμαχοί σας που καλύπτονται πίσω από τον FSA.

ο θαρραλέος νεαρός φαντάρος που ορκίστηκε στο αίμα του για νίκη
ο θαρραλέος νεαρός φαντάρος που ορκίστηκε στο αίμα του για νίκη
To Iσλαμικό Κράτος πήρε την Κυριακή το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Tabqa, που αποτελούσε την τελευταία θέση που είχαν υπό το έλεγχό τους οι κυβερνητικοί στην επαρχία της Ράκκα.
Οι δυνάμεις του στρατού αποσύρθηκαν μετά από σφοδρές μάχες που προηγήθηκαν.
Οι τζιχαντιστές είχαν καταλάβει πολλές θέσεις γύρω από την αεροπορική βάση ενώ σε περίοπτη θέση είχαν τοποθετήσει το κομμένο κεφάλι Σύριου στρατιώτη που νωρίτερα είχαν κατά την προσφιλή τους μέθοδο αποκεφαλίσει. ( AFP, Al manar)

περιέφεραν τα κεφάλια Σύριων ηρώων και πάλι στην πόλη της Ράκκα
περιέφεραν τα κεφάλια Σύριων ηρώων και πάλι στην πόλη της Ράκκα
Η επίθεση των τζιχαντιστών που πληροφορίες μας τους φέρουν γύρω στους 6.000 ξεκίνησε την Τρίτη. Περίμεναν ενισχύσεις από 2000 ακόμη που έσπευδαν από Ιράκ. Η επιχείρηση του στρατού στην οποία συμμετείχαν και επίλεκτα τμήματα δεν ήταν για να περισώσουν τη βάση αλλά για να κατορθώσουν να απεγκλωβίσουν τους 800 συντρόφους τους.

τα πτώματα των τζιχαντιστών
τα πτώματα των τζιχαντιστών
Όπερ και επετεύχθη.Οι απώλειες των τζιχαντιστών ήταν 400 άντρες και του στρατού 30 σύμφωνα με ανεπιβεβαιίωτες πληροφορίες μας.Ενώ η ΜΚΟ της συριακής ανμτιπολίτευσης με έδρα το Λονδίνο μετριάζει τις απώλειες σε 100 για τους τρομοκράτες και σε 25 για το συριακό στρατό. To France 24 μιλάει για 500 νεκρούς.aeroport_tabka_militaires_tues
Τον Ιούλιο το Ισλαμικό Κράτος ένοπλο τμήμα του νεοιδρυθέντος χαλιφάτου που αμερικανοί,ευρωπαίοι,Μοναρχίες του Κόλπου και Τουρκία επέβαλαν στην περιοχή είχαν καταλάβει τις στρατιωτική βάση 93 και τη Μονάδα 17 ενώ και τότε προχώρησαν σε μαζικούς αποκεφαλισμούς.Στην Τουρκία χώρα του ΝΑΤΟ έχουν ανοίξει γραφεία στρατολόγησης τζιχαντιστών για προώθηση στη Συρία.

φρικτά συμπλέγματα από σταυρώσεις
φρικτά συμπλέγματα από σταυρώσεις πηγή sana πριν 2 ημέρες
Το αίμα του James Foley δεν θα ξεπλύνει την πολιτική, οικονομική, και πολιτική στήριξη των ΗΠΑ στους ισλαμιστές μέσω την αδελφής πτέρυγας του FSA. Οι λαοί διαθέτουν ιστορική μνήμη.kruzigungmordort
Ανάρτηση σε φιλοτζιχαντιστικό λογαριασμό παρουσιάζει τη δημόσια εκτέλεση πολίτη με την κατηγορία της “προσβολής του Αλλάχ”.για βλασφημία.10_small

για βλασφημία
Τον κατηγόρησαν ότι πάτησε το κοράνι και αποπειράθηκε να δολοφονήσει τη μητέρα του. Το πιθανότερο είναι ότι έγινε προς εκφοβισμό και κατατρομοκράτηση του πληθυσμού.
10606001_739807192753056_6444660210938865941_n
Ηλικιωμένος εκτελέστηκε από την Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα γιατί θεωρήθηκε άνθρωπος κλειδί για τον πόλεμο.dimpenews

AYTEΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Η ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

Αμέθυστος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς σημαίνει η πρόταση: "ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.";

amethystos είπε...

Ο Κύριος στόν Σταυρό συγχώρεσε τούς σταυρωτές Του,διότι δέν ήξεραν τί έκαναν. Καί ο Σταυρός τού Κυρίου είναι τό ''σύμβολο'' τής ήττας τού Εωσφόρου. Σήμερα μέ τούς Μουσουλμάνους ο εωσφόρος νομίζει ότι θά νικήσει τόν Θεό σταυρώνοντας τούς πιστούς Του. Καί οι Μάρτυρες νίκησαν τόν Εωσφόρο, αλλά ούτε οι Ρωμαίοι ήξεραν τί έκαναν. Καί τό Μαρτύριο τών Χριστιανών μέ τά θαυματα πού το συνόδευαν κλόνισε τελικά τήν ειδωλολατρεία τους.Σήμερα αντιθέτως κλονίζεται η πίστη τών χριστιανών καί γι' αυτό ζητούν βοήθεια από τίς μεγάλες δυνάμεις τού κόσμου τούτου. Τά πλάσματα τού ερέβους δέν ωφελούνται ,μπαίνουν στό έρεβος βαθύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, να πηγαίνει κάποιος φιρί-φιρί για το μαρτύριο, πάλι δεν ξέρει τι κάνει. Εγωισμός είναι και έρεβος, από την άλλη πλευρά όμως. Το καλύτερο είναι να αφήνεις αμφότερα τα πλάσματα του ερέβους να μη βρίσκουν 'τροφή' και να αλληλοεξουδετερώνονται... EREV TOV!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...