Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Το Ισλαμικό Κράτος θα εξαπολύσει βουβωνική πανώλη ως βιολογικό όπλο.


Το Ισλαμικό Κράτος θα εξαπολύσει βουβωνική πανώλη ως βιολογικό όπλο

Ένας φορητός υπολογιστής του Ισλαμικού Κράτους, που έπεσε στα χέρια μιας «μετριοπαθούς συριακής αντιστασιακής ομάδας», περιείχε συνταγές δημιουργίας βουβωνικής πανώλης και πληροφορίες για όπλα μαζικής καταστροφής.
Όπως διαβάζουμε στο breitbart.com, ο Αμπού Αλί (Abu Ali), διοικητής των μετριοπαθών ανταρτών, βρήκε το λάπτοπ όταν οι άνδρες του μπήκαν σε ένα κτίριο, για να οχυρωθούν, το οποίο ήταν πριν στην κατοχή των τζιχαντιστών.

Το λάπτοπ περιέχει συνολικά 35.347 αρχεία και 2.367 φακέλους. Μεταξύ αυτών κείμενα στα γαλλικά, αγγλικά και αραβικά, βίντεο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, οδηγίες για τη διεξαγωγή του ιερού πολέμου (τζιχάντ), πώς να κλέβονται αυτοκίνητα για να μετατρέπονται σε οχήματα βόμβες κ.α.
Αυτό ωστόσο που πραγματικά προκαλεί τρόμο, είναι ότι στο λάπτοπ περιέχονταν οδηγίες για την κατασκευή βιολογικών όπλων και ένα κείμενο 19 σελίδων που εξηγούσε πώς να μετατραπεί βουβωνική πανώλη από μολυσμένα ζώα σε βιολογικό όπλο εναντίον ανθρώπων.
Μάλιστα το έγγραφο εγκωμιάζει τα βιολογικά όπλα ως φτηνά στην κατασκευή αλλά ικανά να προκαλέσουν «τεράστιους αριθμούς ανθρώπινων απωλειών».
Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι οι μουσουλμάνοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα όπλα εναντίον των απίστων, εάν δεν μπορούν να τους νικήσουν με άλλους τρόπους.
tribune.gr


Λίθος Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...