Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Ο θείος Χρυσόστομος ερωτηθείς, πότε θα είναι το τέλος, απάντησε...

Οσίου Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου
  • Ο θείος Χρυσόστομος ερωτηθείς, πότε θα είναι το τέλος, απάντησε· όταν θα έκλειψη η ντροπή από τις γυναίκες. Και μία άγραφος προφητεία λέγει· ό,τι το τέλος των αιώνων θα γίνη όταν οι άνδρες γίνουν γυναίκες και οι γυναίκες άνδρες. Στις ημέρες μας βλέπουμε την εκπλήρωση τους.   
  •   ...Προσέξατε, αγαπητά μου τέκνα, να μη έχετε τον νου σας στα γήινα, φθαρτά και μάταια του κόσμου αυτού, αλλά να τον αναβιβάζετε στην άνω πατρίδα, τον ουρανόν... Η ενθύμησή σας να είναι πάντοτε στην Βασιλεία του Θεού και γρήγορα θα την κληρονομήσετε αυτήν.... 
  • Με ευκολία οι Άγιοι δεν επήγαν στον Παράδεισο, αλλ' εκοπίασαν και αγωνίσθησαν εναντίον των τριών εχθρών, της σαρκός, τον κόσμου και του διαβόλου. Για να είναι, όμως, πρόθυμοι και σπουδαίοι, ενίκησαν και τον διάβολο και τις επιθυμίες του κόσμου και της σαρκός. Χρειάζεται προσευχή και εγρήγορση.... 
  • Όλοι οι Άγιοι αγίασαν με την ταπείνωση, διότι η ταπείνωση γεννά και την αγάπη και όλες τις αρετές. Ο ταπεινός άνθρωπος είναι κατοικητήριο του Θεού και των χαρισμάτων του Αγ. Πνεύματος... Αν υπάρχουν όλες οι αρετές και λείπη η ταπείνωση είναι ελλειπείς, ανωφελείς, είναι και βλαπτικές....
Ψυχοσωτήρια Διδάγματα Συγχρόνων Γερόντων
Εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη"
Θεσσαλονίκη
impantokratoros.gr

ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

5 σχόλια:

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ είπε...

Εχουμε  τους αιρετικους και σχισματικους οικουμενιστες στο καινοτομο πληρωμα της εκκλησιας, εχουμε  τους παρασυναγωγους των παραταξεων στο καινοτομο πληρωμα της εκκλησιας,εχουμε και τους σχισματικους οικουμενιστες στο καινοτομο πληρωμα της εκκλησιας που αποτειχιστηκαν μονο για την αιρεση απο τους οικουμενιστες.
Αυτα τα τρια ακρα κανουν σατανικο εργο στην εκκλησια.
Κρατανε τους πιστους στην πλανη στην κακοδοξια και στην διαστροφη.
Το παιζουν ορθοδοξοι και διδασκουν βλασφημιες.
Η συναξη κληρικων και μοναχων ειναι η ομαδα που κανει θεατρο οτι αγωνιζονται κατα του οικουμενισμου ενω ειναι η βαση το στηριγμα και η κολωνα ολων των οικουμενιστων επισκοπων.
Ειναι βολεμενοι κανουν ενα πλαστο αγωνα μονο στην θεωρια χωρις πραξη. Δεν μιλανε τωρα καθολου γιατι ο κοσμος τους πηρε χαμπαρι οτι τον κοροιδευουν.  Μονο πιστοι με χαμηλο νοητικο επιπεδο ακολουθουν την προδοτικη διαστροφικη και ψευδο-αντι-οικουμενιστικη συναξη κληρικων και μοναχων. Εχει πληρη εκκλησιαστικη κοινωνια ολη η συναξη κληρικων και μοναχων με ολους τους αιρετικους,σχισματικους, παρασυναγωγους,βλασφημους, πλανεμενους,κακοδοξους και διαστρφεις  ολου του κοσμου του π.σ.ε. μεσω των οικουμενιστων επισκοπων.
Καλυτεροι συμαχοι των οικουμενιστων επισκοπων απο την συναξη κληρικων και μοναχων  δεν υπαρχει, αφου εχουν αποστολη να  φρεναρουν αποτειχισεις κληρικων απο την κοινωνια των οικουμενιστων.
Οι παραταξεις των ιεραρχιων και των συνοδων των Γ.Ο.Χ. δεν πρεπει να ασχολουνται με το θεμα του οικουμενισμου.
Γιατι αφου κατασκευασανε οργανωμενες συνοδους με ιεραρχιες επισκοπων με μητροπολεις και αρχιεπισκοπες καινουργιες με ενοριες εκκλησιων μπηκανε σε κανονικο ρυθμο καινουργιας οργανωμενης εκκλησιας και το θεμα τελειωσε για αυτους.
Γιαυτο οι επισκοποι των παραταξεων δεν μιλανε για αποτειχιση στους πιστους.
Απο που να αποτειχιστουν αφου χειροτονουν συνεχεια επισκοπους.
Οι παραταξιακοι επισκοποι κλεινουν τα ματια στους ιερους κανονες της αποτειχισεως και κανανε δικους τους κανονες παραταξιακους, για να χειροτονουν επισκοπους να δημιουργουν μητροπολεις  και να κατασκευαζουν συνοδους.
Διαστροφη  καταστροφη και εξαφανιση των ιερων κανονων απο τους παραταξιακους επισκοπους,και πολλοι απο τους κληρικους μοναχους και λαικους αντι να τους κηνυγησουν για να καθαρισουν την κατασταση τους ακολοθουν αδιαμαρτηρητα συμετεχωντας και αυτοι στην μεγαλη προδοσια στην διαστροφη και στην καταπατηση του  ιερου εκκλησιαστικου νομου.

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ είπε...

Η σχισματικη ψευδο-αντι-οικουμενιστικη παραταξη του νεου ημερολογιου κανει αγωνα εναντιον των οικουμενιστων ενω παραλληλα κανει τυφλη υπακοη στην βλασφημη κακοδοξη και διεστραμενη πατριαρχικη οικουμενιστικη εγκυκλιο του 1920 που μιλαει και για ενιαιο ημερολογιο για ταυτοχρονο συνεορτασμο μεταξυ ορθοδοξων και ετεροδοξων.
Ενω συνεχιζουν το σχισμα των πατερων τους καινοτομων μασονων οικουμενιστων αρχιερεων,  κοροιδευουν τους πιστους που δεν τους ακολουθουν μεσα στο σχισμα τους  και τους λενε ημερολατρες. Πληρης διαστροφη δαιμονικοτητα και σχιζοφρενεια απο τους αρρωστους οπαδους της σχισματικης παραταξης.
Εξαφανισαν ολοκληρο το δογμα  της λατρευτικης ενοτητας και καθολικοτητας της πιστεως και την κοινωνια του Αγιου Πνευματος μεσα στην Μια Ορθοδοξη Εκκλησια.
Εξαφανισαν ολοκληρη  αρχαια παραδοση τον θεσμο της νηστεας των Αγιων Αποστολων, οπως το 2013.
Ξηλωσαν ολοκληρο τον κανονα του κυριακοδρομιου αλλαζωντας τα εωθινα Ευαγγελια τους Ηχους τους αποστολους και τα Ευαγγελια της Θειας Λειτουργειας.
Εχουν αθετησει την εγγραφη και αγγραφη εκκλησιαστικη παραδοση της Ορθοδοξιας και εχουν στα κεφαλια τους ποινες αναθεματων απο τους Πατερες των Αγιων Οικουμενικων και τοπικων Πανορθοδοξων Συνοδων.
Πλανη διαστροφη και  κακοδοξια απο τους οπαδους του οικουμενιστικου σχισματος, που αγωνιζονται ψευδως ως αντι-οικουμενιστες, ενω ειναι μισο-αποτειχισμενοι. Κρατανε πεισματικα ζωντανο σαν υπερμαχοι πρωτοστατες του οικουμενισμου  ολοκληρο το σχισμα των μασονων αρχιερεων του διαβολου.
Ολοι αυτοι που κοινωνουν με τους κακοδοξους της αιρεσεως του σχισματος και της παρασυναγωγης  πρεπει να φυγουν απο τις τρεις πλανες και να ερθουν στο Διαχρονικο Ακαινοτομητο Ομολογιακο Πληρωμα της Μιας Ορθοδοξου Εκκλησιας.
Σημερα ολοι οι Ορθοδοξοι  Χριστιανοι που εχουν εκκλησιαστικη κοινωνια με τα τρια ακρα των καινοτομων :
1) αιρετικων και σχισματικων οικουμενιστων
2) παρασυναγωγων παραταξιακων και
3) μονο σχισματικων οικουμενιστων
ειναι υποχρεωμενοι να αποτειχιστουν απο την κοινωνια των κακοδοξων προ και μεχρι Αγιας και οχι ληστρικης Συνοδικης διαγνωσεως και καταδικης με σκοπο να επιστρεψει ξανα η κανονικη ταξη η νομιμοτητα και το δικαιο της Μιας Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Ορθοδοξου  Ανατολικης Εκκλησιας.

amethystos είπε...

Tά έχουμε. Καί λοιπόν;;Εσύ γλίτωσες! Πές μας λοιπόν λόγο νά σωθούμε! Περιμένουμε!!!

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ είπε...

ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΠΑΝΤΑΣ ΗΜΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ

amethystos είπε...

ΑΛΛΟ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΦΙΛΕ. Πήγαινε γιά υπνο είσαι κουρασμένος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...