Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ήλθε η ώρα να μιλήσουμε για την απαγόρευση του σουνίτικου Ισλάμ

Κάθε νεκρός στην Νίκαια, την Βαγδάτη και το Kobane, είναι νεκρός στην Αθήνα.

Αυτό το τερατούργημα που ευθύνεται για την σφαγή 670 εκατομμυρίων ανθρώπων, Ινδουιστών, Χριστιανών, Εβραίων, Σιιτών κλπ, πρέπει επιτέλους να εξαφανιστεί.

Αυτό το φρικτό εξουσιαστικό σύστημα που – μεταξύ άλλων – γέννησε την έννοια της γενοκτονίας, τον εθνικισμό, τον φασισμό και τον ναζισμό και έχει το θράσος ακόμα και σήμερα να πλασάρεται ως θρησκεία, πρέπει να τεθεί εκτός νόμου από όλα τα ανθρωποκεντρικά κράτη σε Ανατολή και Δύση. 

Η «διαπίστωση» ότι η συντριπτική πλειοψηφία των τρομοκρατών του σήμερα είχαν στρατολογηθεί σε σουνίτικα τζαμιά ευρωπαϊκων χωρών, θα αρκούσε για να ενεργοποιήσει το νομικό πλαίσιο της ΕΕ για να κηρυχθεί το σουνίτικο Ισλάμ εκτός νόμου. Όσο και εάν αυτό χρησιμοποιείται από φαύλους εξουσιαστές, από τον Χίτλερ μέχρι την Κλίντον για να κάνει την «βρώμικη δουλειά» που δεν θα μπορούσαν να κάνουν εύκολα οι τακτικοί στρατοί. Από την γενοκτονία των Αρμενίων, των Ποντίων μέχρι το Αφγανιστάν, το Μπεσλάν και την Συρία. Και φυσικά η απαίτηση για απαγόρευση του σουνίτικου Ισλάμ, μόνον «ισλαμοφοβική» δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού η μεγαλύτερη σφαγή ισλαμικού πληθυσμού έγινε και συνεχίζεται ακομα και σήμερα από Σουνίτες κατά των προοδευτικών Σιιτών. Όλοι είδαν την Νίκαια, λίγοι όμως είδαν ότι πάνω από 500 σιίτες σφαγιάστηκαν στην Βαγδάτη από παρόμοιες τρομοκρατικές επιθέσεις το τελευταίο δεκαήμερο.

Αντιδημοκρατικό; Φυσικά και όχι, αφού σουνιτικές χώρες με αιχμή την Τουρκία, χρηματοδοτούν σχεδόν όλα τα νεοφασιστικά – εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης και της Ρωσίας. Από τους νεοφασιστες του Φίνι, τον Ντούγκιν, το Jobbik κλπ να μην ξεχνάμε και τα δικά μας με την τουρκικη πρέζα. Για την ακρίβεια, καθε μόρφωμα και πολιτικός που πούλαγε αντισημιτισμό, πέρναγε πρώτα από το σουνίτικο ταμείο. Και ειναι τουλάχιστον προκλητικό όλα τα καθάρματα που μεχρι πρότινος έλεγαν οτι «για όλα φταίνε οι Εβραίοι», πόζαραν με τουρκικα φέσια και στολές τζιχαντιστών υμνώντας «τα παιδιά του προφήτη», σήμερα να παριστάνουν τους αντιισλαμιστές.

Η απαγόρευση του σουνίτικου Ισλάμ, της διάδοσης του, της λειτουργίας του ακομα και με θρησκευτικό μανδύα, είναι η μόνη υπεύθυνη πράξη απέναντι στην δημοκρατία, τον πολιτισμό και τις επόμενες γενιές. Είναι η μόνη προοδευτική – αντιφασιστική πράξη, για να δείξουμε και στο προοδευτικό Ισλάμ, τους Σιίτες, ότι δεν ξυπνάμε μόνον όταν χτυπούν την γειτονιά μας οι άνανδροι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ. Κάθε νεκρός στην Βαγδάτη και το Kobane, είναι νεκρός στην Αθήνα.

Α. Νοταράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: