Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Τσίπρας: "Θα θέσουμε σε απόλυτη προτεραιότητα τις ζωές των μεταναστών"


Από τους πλέον θερμούς βέβαια υποστηρικτές στο Μαρακές του άθλιου συμφώνου για τη μετανάστευση ο ημέτερος εθνομηδενιστής, διεθνιστής και φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. Όπως ακριβώς δηλαδή αναμενόταν. 

«Σε απόλυτη προτεραιότητα οι ζωές των μεταναστών» λοιπόν για το μισελληνικό κνώδαλο, τόσο απόλυτη όσο και η απαξίωσή του απέναντι στις ζωές των Ελλήνων, τόσο προκλητική όσο και η απέχθειά του προς οτιδήποτε ελληνικό. 

Με χέρια και πόδια την υπερψήφισε συνεπώς κι αυτήν την επερχόμενη ταφόπλακα του σαρωτικού λαθροεποικισμού τής ήδη καταματωμένης πατρίδας (χωρίς φυσικά να ρωτήσει κανένα, χωρίς να το θέσει καν έστω και προσχηματικά σε υποτυπώδη δημόσιο διάλογο) το δωσίλογο γκρουπούσκουλο που παριστάνει την ελληνική κυβέρνηση και που επί τόσα χρόνια έχει πάει τον όρο «προδοσία» σε κυριολεκτικά εξωγήινα επίπεδα. 

Από κοντά όμως φυσικά - για να μην ξεχνιόμαστε - και ο υπόλοιπος ελεεινός εσμός από τα (απο)κόμματα της νεοταξικής αλητείας που συναπαρτίζουν τον ξεφτιλισμένο πολιτικό μας κόσμο, με προεξάρχουσα τη ΝΔ του Κούλη, που σιωπά σε όλα όσα ενδιαφέρουν και πληγώνουν τον Ελληνισμό (ως γνωστόν, ο σιωπών συναινεί)...

Ένας συνολικός συρφετός από θλιβερές πολιτικές φιλιππινέζες του εθνομηδενισμού, που σιγοντάρει σταθερά εδώ και μία συναπτή τριετία σε κάθε προδοτική απόφαση που επιβάλλουν τα ξένα αφεντικά για να τινάξουν στον αέρα τη χώρα, σε κάθε εθνοκτόνο νόμο, σε κάθε ανθελληνικό κι αντίχριστο νομοθετικό μίασμα. 

Όσο για μας, συνεχίζουμε πάντα τον μακάριο ύπνο μας, άβουλοι, απαθείς κι ανίκανοι για το παραμικρό. Πραγματικά, πανάξιος ο μισθός μας…

kostasxan

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού πληρώνεται χοντρά για να περιθάλπει μετανάστες. Φυσικό είναι να τον νοιάζουν οι μετανάστες περισσότερο από τους ιθαγενείς, δηλαδή εμα΄ς!