Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Δέν εἶναι πλάκα, τό μεταφέρω αὐτούσιο

                                         
Ρωτᾶ τόν περιφερειάρχη ἡ παράταξη τῆς Λαϊκῆς Συσπείρωσης γιά τό λαθρομεταναστευτικό καί τήν διαχείρισή του ἐπί τοῦ ἐδάφους τῆς ΑΜ-Θ. «Η αύξηση των ροών και μάλιστα πάνω στην Εγνατία και άλλους επαρχιακούς δρόμους αυξάνει τον κίνδυνο ατυχήματος (...) Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε και ποια μέτρα θα πάρετε, ώστε: 1) Να λυθεί άμεσα το ζήτημα της οργανωμένης μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών στις οργανωμένες υποδομές της ηπειρωτικής χώρας με κρατική ευθύνη, ακόμη και με έκτακτη χρηματοδότηση, καθώς και το ζήτημα του επισιτισμού της. Έτσι διασφαλίζονται και η ασφάλεια η δική τους, αλλά και αντιμετωπίζεται η ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, αλλά και η σπέκουλα που γίνεται και από ακροδεξιές φασιστικές ομάδες..."
Ὅσο καί νά λές "δέν βαρυέσαι, τό ΚΚΕ εἶναι", ἔρχονται στιγμές πού  καί ἡ κατανόηση ἐξαντλεῖται. Τί μᾶς λένε δηλαδή ἐδῶ, νά ὀργανώνει ἡ Περιφέρεια τή μεταφορά τῶν παράνομων μεταναστῶν ἀπό τόν Ἕβρο πρός τό ἐσωτερικό τῆς χώρας μας! Γιά νά μήν ἔχουμε ἀτυχήματα στό ὁδικό δίκτυο! Καί γιατί νά μήν τούς παραλαμβάνουμε ἀπό τό τουρκικό ἔδαφος, ὥστε νά μήν χάνονται ζωές καί στό ποτάμι; Ἤ, καλύτερα, κι ἀπό τά χωριά τους στό Ἀφγανιστάν, τό Μπαγκλαντές κτλ, γιά νά μήν ἐπωφελοῦνται οἱ δουλέμποροι; Σύντροφοι, προσέξτε, ἡ ἀστικοτσιφλικάδικη λογική σᾶς ἔχει διαβρώσει!

Κώστας Καραΐσκος

σχολιο: Δεν εκπλήττομαστε καθόλου με τους ιδεοληπτικά ψυχαναγκαστικούς και τους λαθρολάγνους απάτριδες με τα ανόητα ερωτηματικά και τις πονηρές τοποθετήσεις, πολιτικές δεν τις λες... Αλλά μια αηδία την αισθάνεσαι με δαύτους!

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το βρίσκω λογικότατο: αφού το κράτος αποφάσισε την ελευθερία εισόδου των μεταναστών, να φροντίσει και για την άψογη μεταφορά τους και διαχείρισή τους, και να μην παριστάνει τάχα μου ότι του ξεφεύγουν κάποιοι και εισέρχονται αδέσποτοι. Μετανάστευση...με παπά και με κουμπάρο.

Πάντως πλάκα έχει το ΚΚΕ, νομίζει ότι οι μουσουλμάνοι προλετάριοι θα αφήσουν το κοράνι και θα πιάσουν το Μανιφέστο. Τρέλα, Τρέλα , παντού.