Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ο Μπιλ Γκέιτς μιλάει για την μείωση του πληθυσμού μέσω των εμβολίων

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πώς ο θεατής αυτού του βίντεο μπορεί να ειναι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι δεν έχει πέσει το ΜΟΝΤΑΖ της αρκούδας; η τεχνολογία σήμερα δίνει τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μέσα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΚΕΗΤΣ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ώστε να εκτίθεται ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ...

χαλαρωσε είπε...

https://sinomosiologos.blogspot.com/2020/03/blog-post_87.html

μπηκε το νερο στο αυλακι. Ειναι δρομος χωρις επιστροφη.

amethystos είπε...

Εχεις δίκαιο. Βρισκόμαστε ανάμεσα σέ δύο πανίσχυρε προπαγάνδες οι οποίες αλληλοσυγκρούονται μέ κρότο. Οπως οι βράχοι στόν μύθο τού Ιάσονα. Μπορούμε νά περάσουμε χωρίς νά συνθλιβούμε αλλά θά χάσουμε τήν ουρά μας. Τήν ουρά η οποία, στόν μύθο τού Αισώπου, επαναστατεί καί θέλει αυτή νά οδηγήσει η τυφλή, βάζοντας τήν κεφαλή στήν θέση της.

Νίκος Κ. είπε...

Πως θα ακούγαμε ένα διάγγελμα απ΄τον πρωθυπουργό μας σαν αυτό;"Ο ιός εξαπλώνεται όλο και περισσότερο.Η ζωή,η υγεία και οι θέσεις εργασίας τίθενται σε κίνδυνο.Στο εξής περισσότεροι άνθρωποι θα νοσήσουν και περισσότεροι θα πουν το τελευταίο αντίο στους ανθρώπους τους,αλλά η λύση δεν είναι να μείνουμε στο σπίτι.Πάρτε έναν φίλο και περπατήστε κρατώντας απόσταση ενός μέτρου ο ένας από τον άλλο.Μην αγκαλιάζεστε.Είναι κακό για την υγεία σας να κάθεστε στο σπίτι."
Αυτά από τον πρωθυπουργό της στη Σουηδίας,με πληθυσμό όσο και η Ελλάδα,αντί για το κινεζόπληκτο δόγμα του «Μένουμε σπίτι»,το οποίο,τι έχει προσφέρει σε Ιταλία και Ισπανία,όπως αποδεικνύεται από τις εκατόμβες νεκρών; Βρετανία και Ολλανδία, υποχώρησαν στις γαλλικές απειλές,ακόμα και εδαφικού αποκλεισμού τους και έχουν αλλάξει την βασική κατευθυντήρια γραμμή τους και έτσι και αυτοί ακολουθούν το δόγμα του «Μένουμε σπίτι»,μάλλον,λόγω απειλών...
Στην Ελλάδα βέβαια διαβάζουμε ότι ο Τσιόδρας «έδειξε» παράταση των περιοριστικών μέτρων της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.Εντάξει,να μείνουν σπίτι στα άνετα και πολυτελή διαμερίσματα τους με τα μπαλκόνια τους,τη θέα τους,και τις ανέσεις τους,όσοι τα έχουν,και με ένα πόσο στο βιβλιάριο της τράπεζας ή με μισθό δημοσίου να τρέχει.Οι άλλοι;Στην Αγιά της Λάρισας,ένας πολίτης θεώρησε ότι οι έξι επιλογές για «κατ' εξαίρεση μετακίνηση» δεν κάλυπταν την ανάγκη του και συμπλήρωσε ιδιοχείρως δήλωση με αιτιολογία... «Πηγαίνω να ταΐσω τις κότες στο κτήμα»,ενώ ένας κτηνοτρόφος έγραψε «Πηγαίνω στα κατσίκια»!Και στις δύο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν παραβάσεις και τους επιβλήθηκε πρόστιμο.Ας δούμε και το παρακάτω και ας προβληματιστούμε.
http://trelogiannis.blogspot.com/2020/03/blog-post_914.html
Μήπως τελικά κάτι δεν πάει καλά;

Μαρία Π. είπε...

Το «κινεζόπληκτο δόγμα», στοχεύει δυστυχώς στην παγκόσμια κινεζοποίηση, στον ολοκληρωτισμό που περιέγραψε ο Κλεάνθης Γρίβας.
Που επιβεβαιώνεται από το απίστευτο που διαβάζουμε στην παραπομπή του χαλάρωσε: Gordon Brown calls for global government to tackle coronavirus.
Είμαστε ανάμεσα σε δύο πανίσχυρες προπαγάνδες, και όλα αυτά θα περάσουν από πραγματικά δάκρυα και αίμα.

χαλαρωσε είπε...

https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/862008_otan-i-gi-stamatise-na-gyrizei-ptosi-ton-timon-toy-petrelaioy

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΙΚΟ. ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ LINK ME TON ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Το βιντεακι με τον Γκειτς ειναι του 17, αλλα εχει και παλιοτερα κανει τις αντιστοιχεσ δηλωσεις οπως και ο αντιστοιχος Γραμματεας του Ομπαμα, ειχε δηλασει στα φορα περι μειωσης. Ειναι γνωστα. Ο ΓΚΕΙΤς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟς ΑΛΛΑ ΑΛΑΖΟΝΑΣ. Εχει εμπλοκη επι σειρα ετων στους εμβολιασμους στην αφρικη, ειχε και με τον εμπολα εμπλοκη. Τρεχα γυρευε. Η ουσια ειναι οτι οφειλουμε να επαγρυπνουμε συν Κυριω.

amethystos είπε...

Φίλε καλημέρα. Οι Σουηδοί είναι εκ φύσεως ψυχροί, κρατούν τίς αποστάσεις τους, δέν φημίζονται γιά τά συναισθήματά τους αλλά γιά τά δικαιώματά τους. Δέχθηκαν άκριτα τούς λαθραίους καί τούς παραχώρησαν τήν κοινωνία τους. Η στάση πρός τούς λαθραίους, προδρομικά, καθορίζει καί τήν αντιμετώπιση τού ιού. Ακρίδες, μυρμηγκιές λαθραίων, επιδημίες, φωτιές, φτώχεια, πείνα, υποδούλωση.Πουλήσαμε τά πρωτοτόκια, όπως οι Αιγύπτιοι έχασαν τά πρωτότοκα. Αφήσαμε τούς ιερείς νά αναλάβουν τήν σωτηρία μας καί σάν φαρισαίοι μάς σταυρώνουν. Τί άλλο θέλουμε γιά νά καταλάβουμε ότι πήραμε λάθος δρόμο; Νά σχιστεί τό καταπέτασμα τού ναού καί νά μάς πεί ο Κύριος: Τελειώσατε, διασκορπιστείτε καί κρυφτείτε στά πέρατα τής οικουμένης; Απομυθοποιήσατε τήν οικονομία τής σωτηρίας, τήν ξηλώσατε καί μέ τόν ιστό της φτιάξατε βρόχους! Τώρα τί;

Νίκος Κ. είπε...

!!!!!! Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλημέρα σας!!!!και ΠΟΤΕ είπαμε θα αρχίσει η ΣΦΑΓΗ...ΜΕΤΑ το ΚΡΑΧ μάλλον...μέχρι τότε ας ηρεμούμε πίνοντας Δίκταμο!

Ανώνυμος είπε...

" Αφήσαμε τούς ιερείς νά αναλάβουν τήν σωτηρία μας καί σάν φαρισαίοι μάς σταυρώνουν. Τί άλλο θέλουμε γιά νά καταλάβουμε ότι πήραμε λάθος δρόμο; Νά σχιστεί τό καταπέτασμα τού ναού καί νά μάς πεί ο Κύριος: Τελειώσατε, διασκορπιστείτε καί κρυφτείτε στά πέρατα τής οικουμένης; Απομυθοποιήσατε τήν οικονομία τής σωτηρίας, τήν ξηλώσατε καί μέ τόν ιστό της φτιάξατε βρόχους! Τώρα τί;" !!!!

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ ΕΚΑΘΙΣΑΜΕΝ ΚΑΙ ΕΚΛΑΥΣΑΜΕΝ..."

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=r7u3DOOGFfc

Μαρία Π. είπε...

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/862101_ttheodorikakos-gia-koronoio-den-yparhei-kaneis-poy-na-fantazetai

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/862133_big-brother-systima-geontopismoy-ton-politon-proteinei-i

Ιωάννης Δελούσης είπε...

Αμέθυστε, ποιές είναι οι δύο προπαγάνδες που αλληλοσυγκρούονται και ποιά είναι η ουρά που επαναστατεί;

χαλαρωσε είπε...

συγγνωμη για καποιο λογο εγψαψα λαθος το ονομα του εγγλεζου.

Τεσπα.

Μειωση πληθυσμου λοιπον

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/263897_symvoylos-toy-mompama-zitaei-meiosi-toy-plithysmoy-sto-1

ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΤΑΖ. Ο ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΦΙΛΕ. ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.

http://nea.allnewz.gr/?p=40975

ΚΙ ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΟ ΓΚΕΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ
https://www.ted.com/talks/bill_gates/transcript?awesm=on.ted.com_AKPL&utm_campaign=chris_anderson_how_web_video_powers_global_innovation&utm_medium=on.ted.com-twitter&utm_source=direct-on.ted.com&utm_content=ted.com-talkpage&language=el

Εδω διαφορα μπουμπουΚΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ
http://redskywarning.blogspot.com/2011/11/7-500.html


Φιλος πολυ καλος και παλαιος, στις ιεραποστολες της Αφρικης. Δεν αναφερω στοιχεια μιας και ετσι μου ζητησε.
Οταν δεν μπορουσαν να κανουν λειτουργια με ποινη φυλακισης σε αφρικανικο κρατος, ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, με σπουδες και μεγαλη αγαπη στην Ελλαδα, περι αυτου εχουμε προσωπικη πειρα, σηκωνοταν 3 η ωρα το πρωι και λειτουργουσε στις καλυβες και οι φουκαραδεσ οι μαυροι πηγαιναν με τα ποδια δυο και τρεις ωρες για να λειτουργηθουν και με τον φοβο της απολυτης καταστροφης μιας και η απαγορευση ηταν ρητη. Κατανοητο για οσους εχουν μια μικρη γνωση απο Αφρικη. Αυτοι οι ανθρωποι και ο φιλος μας καθως και αλλα μελη της ιεραποστολης μεσουντος του Εμπολα κοινωνουσαν και ζουσαν τον Χριστο Ζωντα. Αν εκει σε επιανε ο εμπολα ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩς ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ την ευχη προς ψυχοραγουντα. ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΘ ΗΜΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΖΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΩΝ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΚΗΘΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ. ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΦΛΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ. ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.

Νίκος Κ. είπε...

Δύο διαδραστικοί χάρτες παρουσιάζουν σε real time την εξάπλωση του κορονοϊού, όπως εξελίσσεται παγκοσμίως.Αυτοί είναι του πανεπιστημίου Johns Hopkins και της Microsoft μέσω της μηχανής αναζήτησης Bing.
Στα 190.283 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα περιστατικά,με 7.519 θανάτους,παγκοσμίως.
Από τα επιβεβαιωμένα περιστατικά,δύο είναι:ο Κάρολος Πρίγκιπας της Ουαλίας και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.Όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Τζόνσον,είχε πυρετό και επίμονο βήχα. Δείτε το βίντεο: https://www.protothema.gr/world/article/989418/alert-koronoios-thetikos-ston-io-o-boris-tzonson/
Βέβαια στο βίντεο,που μιλάει ακατάπαυστα,δεν έβηξε ούτε μία φορά,παρά "τον επίμονο βήχα",που μας λέει πως έχει.Φαίνεται ότι τα συμπτώματά του είναι,πάρα,πάρα πολύ ήπια.
Διάβασα επίσης σε σχόλιο:"Προχθές στο MEGA,ένας ειδικευόμενος γιατρός διέγνωσε μόνος του ότι έχει κορωνοϊό,αλλά το νοσοκομείο αρνήθηκε να του κάνει τεστ.Και βγήκε να πει τον πόνο του.Με συμπτώματα και αυτός έντονο βήχα και έντονο λαχάνιασμα.Αυτός το είπε.Μόνο που τα δύο λεπτά που μιλούσε συνεχώς,δεν έβηξε,και κυρίως δεν λαχάνιασε καθόλου.Και από κορονογιό μπορεί να μην γνωρίζω,έχω δει όμως άνθρωπο με πνευμονία.Δεν είναι εύκολο ή να το πω σωστότερα,είναι επώδυνο να πιάσεις κουβεντούλα σαν να μη συμβαίνει τίποτε,διότι η γρήγορη αναπνοή σε εξαντλεί.Σε εξαντλεί.Σε εξαντλεί.Εδώ αυτά,δεν τα είδαμε".
Πολύ βολικό σε κάποιους,να είναι θετικός ο Κάρολος,ο Τζόνσον,ο Τομ Χανκς και άλλοι επώνυμοι και διάσημοι,πάντα με ήπια συμπτώματα,και να το ανακοινώνουν.Η φτωχολογιά θα νοιώσει καλύτερα,που μοιράζεται,έστω και μια αρρώστια μαζί τους,κι ας έχουν αυτοί τα ήπια συμπτώματα και αφήνουν για τους άλλους τα φέρετρα.Έχουμε έναν κοινό εχθρό,όπως μας λένε,βρε αδερφέ.Μετά τον κορωνοϊό,τους εξωγήινους;...Mήνυμα με αφορμή την 25η Μαρτίου George Jeffrey Papandreou:"Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης" https://www.news247.gr/politiki/papandreoy-i-pandimia-anedeixe-tin-anagki-mias-pagkosmias-dimokratikis-diakyvernisis.7609568.html
Με αφορμή τον φόβο για τον κορωνοϊό,διατρέχουμε τον κίνδυνο να παραβιάσουμε,τη λεπτή,αλλά ακόμα ορατή διαχωριστική γραμμή,που μας επιτρέπει να διακρίνουμε το φυσικό απ'το τεχνητό,την αλήθεια απ'το ψέμα,την σωτηρία απ'την απώλεια.
Υπάρχει διαφορά μεταξύ του:"πεθαίνω από κάτι" και του:"πεθαίνω για κάτι"...

amethystos είπε...

4.29 Η μία απεργάζεται τήν μείωση τής ανθρωπότητος. Η άλλη τήν θεραπεία της καί τήν σωτηρία τής οικονομίας. Τό χρυσόμαλλο δέρας χρησίμευε γιά τήν επανάκτηση τού θρόνου. Η ουρά δίνει τήν κατεύθυνση, κρατά τήν ισορροπία. Μόνος σκοπός τού ανθρώπου ήταν καί είναι η απόκτηση ή η πρόσδεση στήν εξουσία. Ηταν καί είναι ένας μονόδρομος, ώσπου ένα άλλο περιστέρι μάς ελευθέρωσε από τήν ανάγκη τής εξουσίας χάριν τής επιβιώσεως καί τής απολαύσεως. Η ουρά έγινε πηδάλιο πού μάς οδηγεί στόν ανοιχτό άπειρο ορίζοντα τής αιωνιότητος.

Μαρία Π. είπε...

Να μου επιτρέψετε να πω κάτι σχετικά με τα συμπτώματα στα οποία αναφέρθηκε ο Νίκος.
Τα συμπτώματα στην αρχή είναι σε όλους ήπια. Και στους περισσότερους παραμένουν έτσι και τελειώνει.
Σε άλλους όμως, κυρίως στους ευπαθείς και ηλικιωμένους, αλλά δυστυχώς και σε νεότερους τις τελευταίες μέρες, δημιουργούνται επιπλοκές μετά από 7-10 μέρες, συνήθως βαριά πνευμονία με δυσφορία και αναπνευστική ανεπάρκεια που χρειάζεται διασωλήνωση, και συνήθως οδηγεί σε θάνατο.

Σε αυτή την ανάρτηση αναφέρονται τα νούμερα σήμερα στην Ιταλία
Κορωνοϊός στην Ιταλία: Τραγωδία με το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ - 919 νεκροί το τελευταίο 24ωρο
https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/989584/koronoios-stin-italia-tragodia-me-to-apoluto-arnitiko-rekor-919-nekroi-to-teleutaio-24oro/

Τα συνολικά κρούσματα είναι γύρω στις 87.000.
Για 36.653 έχει αποφασιστεί ο κατ' οίκον περιορισμός.
26.029 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο και 10.950 ανάρρωσαν, ενώ 9.134 πέθαναν.
3.732 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας
Από όσους είναι στο σπίτι, κάποιοι τις επόμενες μέρες θα εμφανίσουν επιπλοκές, και θα διασωληνωθούν.Σήμερα πέθαναν 919, ενώ 589 κατάφεραν να αναρρώσουν.
Τα πράγματα λοιπόν είναι κάπως πολύπλοκα, γιατί η εξέλιξη διαφέρει απ΄τον έναν στον άλλο.