Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ο χειρισμός της σκοτεινής ενέργειας ως μέσον παγκόσμιας ηγεμονίας

ΠΩΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ


 Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Πριν από μερικά χρόνια η πρωτοποριακή ταινία επιστημονικής φαντασίας Interstellar υπαινίχθηκε ότι οι στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ οργανώνουν εδώ και χρόνια κρυφά από τους πολίτες τους, ένα σχέδιο εκκένωσης μιας χούφτας προνομιούχων μακρυά από τον πλανήτη μας πριν αυτός πληγεί ανεπανόρθωτα από μια μεγάλη καταστροφή.

Είναι αυτός ο πραγματικός λόγος των απαγορεύσεων της εργασίας που επιβάλλονται στα περισσότερα κράτη του κόσμου; Στοχεύει εκεί το μεγαλύτερο πραξικόπημα όλων των εποχών, η Μεγάλη Επανεκκίνηση, που ετοίμασαν μεθοδικά τα ιερατεία της εξουσίας;

Ή μήπως τελικά σκοπεύει στη δήμευση της κρατικής και της ιδιωτικής περιουσίας των περισσοτέρων χωρών που θα καταλήξουν σε στρατιωτικό πλεονέκτημα των ισχυρότερων;

Με τη δικαιολογία την Covid-19, μια ασθένεια του αναπνευστικού με ελάχιστη θνησιμότητα, το συσσωρευμένο κρατικό χρέος λόγω παύσης της οικονομίας, φτάνει πλέον παγκοσμίως τα 250 τρισεκατομμύρια δολάρια. Απ’ αυτά, τα 1,8 τρισεκατομμύρια ευρώ αφορούν τον δανεισμό των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σηματοδοτεί τη πλήρη υποδούλωση των λαών των πιο αδύναμων οικονομικά κρίκων της.

Δίχως τη δικαιολογία μιας πανδημίας, η μέθοδος κτηνώδους καταστροφής μιας χώρας από τα αρπακτικά της τραπεζικής τοκογλυφίας και τους διεθνείς σπεκουλαδόρους ήταν η εξής: χαλκευμένες οικονομικές στατιστικές, παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύναψη επαχθούς κρατικού δανεισμού, υπαγωγή κρατικής περιουσίας σε παράνομα υπερκρατικά μορφώματα, υπερφορολόγηση πολιτών, απώλεια ιδιωτικής περιουσίας, εθνικής κυριαρχίας και υποδούλωση στους δανειστές.

Με τη δικαιολογία της πανδημίας, η ανεξάρτητη μικρομεσαία εργασία απαγορεύτηκε εντελώς, οπότε οι χαλκευμένες στατιστικές δεν χρειάστηκαν: η οικονομία καταστράφηκε με εξ ίσου κτηνώδη τρόπο.

Οι πολίτες υποδουλώνονται υποχρεούμενοι να πληρώσουν τη διάσωση μεγάλων χρεωκοπημένων ιδιωτικών επιχειρήσεων μέσω βαρύτατης φορολογίας (συνήθως τραπεζών ή μεγάλων αερομεταφορέων) και να εξυπηρετήσουν τα νεοταξίτικα σχέδια της παγκοσμιοποίησης που είναι εις βάρος τους.

Πού θα βρουν τα χρήματα γι’ αυτά τα σχέδια, εφόσον η απαγόρευση ενός τεράστιου τμήματος της επιχειρηματικότητας έκανε πολλούς επαγγελματίες και επιχειρήσεις να χρεωκοπήσουν; Μα από την πώληση των περιουσιακών τους στοιχείων προκειμένου να πληρωθούν οι οικονομικές τους υποχρεώσεις οι οποίες δεν παραγράφονται.


Γι’ αυτό ακριβώς εν μέσω γενικευμένης απαγόρευσης της ανεξάρτητης εργασίας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που είναι το όργανο των 1000 μεγαλύτερων βιομηχανιών του κόσμου, μέσω της περιβόητης Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset), βρίσκει την ευκαιρία να εφαρμόσει κατά γράμμα  το επιδιωκόμενο Παγκόσμιο Σύνταγμα, που δεν είναι άλλο από τη θανατηφόρα Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ.

Ποιος θα ωφεληθεί από τη βίαιη υλοποίησή της;

Εκτός από το Φόρουμ, και όλοι οι οργανισμοί της παγκοσμιοποίησης όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κ.ά, που θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα τους 17 Στόχους της Ατζέντας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τη στιγμή που οι λαοί πεθαίνουν από τη πείνα που προκαλεί η επιβεβλημένη ανεργία.

Γι’ αυτό ακριβώς οι οργανισμοί της παγκοσμιοποίησης απαιτούν από τις κυβερνήσεις, ακόμα και των πλέον χρεοκοπημένων χωρών όπως η Ελλάδα, να αδιαφορήσουν για το αν θα επιβιώσουν οι πολίτες τους, και να υλοποιήσουν «πράσινες πολιτικές» προκειμένου να ανατάξει το …οικοσύστημα που τα ίδια τα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ κατέστρεψαν με τις εγκληματικές πρακτικές τους επί δεκαετίες.

Γι’ αυτό ακριβώς η ανεξάρτητη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα απαγορεύεται, η δημόσια υγειονομική περίθαλψη αναστέλλεται, συνάπτονται νέοι επαχθείς κρατικοί δανεισμοί, αλλά το δημόσιο χρήμα θα εξακολουθήσει να ρίχνεται αφειδώς σε δράσεις που δεν θα βελτιώσουν καθόλου τη ζωή των πολιτών, αλλά που εξυπηρετούν τα συμφέροντα λίγων τεχνολογικών κολοσσών, επιχειρήσεων στρατιωτικών εξοπλισμών και αεροδιαστημικής.

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα τερατώδη;

Μα πολύ απλά διότι οι κυβερνήσεις υπακούουν σε μία άθλια ατζέντα επιβολής παγκόσμιου μετανθρωπιστικού μπολσεβικισμού κατασκευής υπερ-πλουσίων εγκεφάλων, στηριγμένο σε ασφυκτικό τεχνολογικό έλεγχο κινεζικού τύπου.

Το μεγαλύτερο πραξικόπημα της ιστορίας

Οι περισσότεροι πολιτικοί συμπεριφέρονται εντελώς επιθετικά στους πολίτες τους, λειτουργώντας εμφανώς ως εισπράκτορες των εντολέων τους που δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στη μεγάλη ληστεία της παγκόσμιας μεσαίας τάξης.

Οι κυβερνήσεις επιτίθενται εναντίον των πολιτών τους, υπακούοντας σε αλλότριες εντολές. Αυτό αποκαλύφθηκε σε όλο του το εύρος με αφορμή την απαγόρευση της ανεξάρτητης εργασίας που επιβλήθηκε σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ελληνικό ή ευρωπαϊκό φαινόμενο, αλλά με παγκόσμιο, που οφείλεται σε ένα καλά οργανωμένο πραξικόπημα.

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης αδυνατούν πλέον να επιβιώσουν, εκποιούν τα περιουσιακά τους στοιχεία στα γνωστά διεθνή αρπακτικά funds, και αυτοκτονούν κατά χιλιάδες, ενώ οι υπάλληλοί τους εντάσσονται στις στρατιές των εκατομμυρίων ανέργων που αργοπεθαίνουν και δεν προβλέπεται να ενταχθούν ποτέ ξανά στην αγορά εργασίας.

Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά;

Τα διεθνή ιερατεία της εξουσίας που έχουν ονοματεπώνυμο.

Ωστόσο, πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν τόσο απροκάλυπτα, δηλαδή να καταλύονται τα Συντάγματα και οι πολιτικές ελευθερίες τόσο ξεδιάντροπα, αν αυτά τα ιερατεία δεν είχαν εξαγοράσει τους δικαστικούς λειτουργούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης (που τους έχουν υποσχεθεί ότι θα είναι στο απυρόβλητο στο διηνεκές) και διότι απέκτησαν τεχνολογία αιχμής που τα έκανε να αποθρασυνθούν.

Είμαστε λοιπόν θεατές μιας απόλυτα επικίνδυνης κατάστασης: την ώρα που οι κυβερνήσεις απαγορεύουν την ανεξάρτητη εργασία και ο κόσμος πεινάει, αφενός μεν τον πιέζουν αφόρητα να εμβολιαστεί με κάτι που δεν είναι εμβόλιο αλλά γονιδιακή μετάλλαξη, και αφετέρου δε συνάπτουν κολοσσιαία δάνεια που θα πληρώσουν όσοι πολίτες έχουν περιουσία, ξεπουλώντας τη.

Προσέξτε το τέχνασμα: ενώ αφαιρείται από μικρομεσαίους επιχειρηματίες το δικαίωμα στην εργασία, παράλληλα δεν διαγράφονται τα δάνεια, οι φορολογικές υποχρεώσεις και οι εισφορές τους προς ασφαλιστικά ταμεία.

Με βάση ποια λογική και με ποιο δικαίωμα αποφασίζουν οι ιεροφάντες των υπερελίτ ότι από δω και πέρα προτεραιότητα θα δοθεί στις ανεμογεννήτριες, στα φωτοβολταϊκά, στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα −και μάλιστα χωρίς οδηγό− στις έξυπνα διασυνδεδεμένες πόλεις, στις τηλεποικοινωνίες 5ης γενεάς, στη ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών, στο τσιπάρισμα των ανθρώπων σαν κοπάδια βοοειδών, αλλά και στον …πλανητικό και διαστρικό εποικισμό;

Σχέδιο διαφυγής;

Πόσο νόμιμα και ηθικά είναι αυτά που συμβαίνουν; Μα καθόλου φυσικά. Γιατί βιάζονται τόσο; Δημιουργούνται πλέον μεγάλα ερωτήματα.

Πρόκειται ο πλανήτης μας να πληγεί από μια τρομακτική καταστροφή διαστημικής προέλευσης σε τέτοιο βαθμό, ώστε η ζωή στην επιφάνεια ή στο υπέδαφός του να γίνει αδύνατη;

Μήπως τα ιερατεία δεν τα ενδιαφέρει ούτε η ανθρωπότητα, ούτε ο πλανήτης μας, αλλά πώς θα τον εγκαταλείψουν με ασφάλεια όταν έλθει η μοιραία ώρα καταστροφής του; Πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον;

Απ’ όσο γνωρίζουμε, οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι σχεδόν μηδενικές. Εκτός κι αν οι «ιεροφάντες» των ελίτ γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρουμε όλοι οι άλλοι.

Πάντως, σε περίπτωση πυρηνικών πολέμων, μεγάλων ηφαιστειακών εκρήξεων, και κατακλυσμού, επειδή όλοι οι μεγιστάνες του πλούτου είναι φοβικοί και νάρκισσοι, έχουν ήδη κατασκευάσει ιδιωτικά υπόγεια πυρηνικά καταφύγια με πρόβλεψη τα εφόδιά τους να διαρκέσουν τουλάχιστον δέκα χρόνια, εξασφαλίζοντας τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ωστόσο, μια διαστημική καταστροφή όπως: πτώση μεγάλου αστεροειδούς, θανατηφόρα ακτινοβολία, τεράστιες ηλιακές εκλάμψεις κ.ά. θα απαιτούσε διαφυγή είτε σε μια άλλη πολύ πιο απομακρυσμένη από τον ήλιο περιοχή του ηλιακού μας συστήματος, είτε σε άλλο ηλιακό σύστημα. Και επειδή δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να εκκενωθούν τα 7,7 δισεκατομμύρια ανθρώπων, μόνο μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες θα διέφευγαν.

Το εγχείρημα όμως της διαφυγής μιας χούφτας τυχερών μπορεί να υλοποιηθεί μόνο από τις κρατικές υπηρεσίες άμυνας, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες πληροφοριών, ορισμένα πανεπιστήμια και διάσημους επιστήμονες, διεθνείς επιχειρήσεις πληροφορικής, αεροδιαστημικής και κατασκευής στρατιωτικών εξοπλισμών.

Πού θα κατέφευγαν οι φυγάδες;

Αν η καταστροφή αφορούσε μόνο τον πλανήτη μας, και όχι όλο το ηλιακό μας σύστημα, θα μπορούσαν να αναζητήσουν σωτηρία στην ατμόσφαιρα της Αφροδίτης, στα 50 χιλιόμετρα από τη θανατηφόρα επιφάνειά της, στη Σελήνη, στον Άρη, και δυσκολότερα, στο δορυφόρο του Κρόνου, Τιτάνα.

Αν όμως απειλείτο όλο το ηλιακό μας σύστημα, τότε οι φυγάδες θα έπρεπε να αναζητήσουν έναν εξωπλανήτη άλλου συστήματος προκειμένου να επιβιώσουν.

Σε περίπτωση δε που όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες δεν είχαν ακόμα ολοκληρωθεί, η μόνη λύση θα ήταν η διαφυγή των ολίγων εκλεκτών σε έναν τροχιακό σταθμό που θα περιστρεφόταν σε ένα από τα σημεία ισορροπίας Λαγκράνζ 1 του ηλιακού μας συστήματος, κάπου κοντά στον πλανήτη Κρόνο (όπως ακριβώς αναφέρεται στην ταινία Interstellar ), όπου δυνητικά μπορεί να περιστρέφεται εκεί αιωνίως.

Αυτή η λύση θα προσέφερε στους επιστήμονες του σταθμού το χρονικό περιθώριο να διεκπεραιώσουν όσες διερευνητικές αποστολές απαιτούνταν για την τελική αποστολή της αποικίας στον εξωπλανήτη που θα αποδεικνυόταν ότι είναι ο καταλληλότερος για να γίνει το νέο της σπίτι.

Mόνο που οι αποστάσεις των κοντινότερων ηλιακών συστημάτων είναι απαγορευτικές, και επίσημα δεν υπάρχει η τεχνολογία προώθησης ενός διαστημοπλοίου που θα μπορούσε να μεταβεί εκεί σε σύντομο χρόνο.

Γι’ αυτό και όλες οι προσπάθειες της διαστημικής έρευνας, στη πραγματικότητα, επικεντρώνονται στη τεχνολογία υπέρβασης της ταχύτητας του φωτός.

Συνεχίζεται

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ :

Ο χειρισμός της σκοτεινής ενέργειας ως μέσον παγκόσμιας ηγεμονίας – Aperopia


Δεν υπάρχουν σχόλια: