Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Δ.Κούβελας: «Η ακίδα που παράγουν τα εμβόλια είναι παθογόνος - Λάθος να εμβολιάσεις όσους δεν κινδυνεύουν»!


«Το εμβόλιο να δίνεται μόνον σε ηλικιωμένους»

«Βόμβες» από τον καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος αποκάλυψε πως η ακίδα που παράγουν τα εμβόλια μπορεί να δημιουργήσει από μόνη της πολύ σημαντικά προβλήματα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον σχέδιο που υπάρχει για τους εμβολιασμούς, τονίζοντας πως το εμβόλιο πρέπει να δίνεται μόνο σε όσους κινδυνεύουν πραγματικά από τον ιό.

«Υπάρχει μια ανησυχητική εξέλιξη που σχετίζεται με τη γνώση πλέον που έχουμε για τα εμβόλια και σχετίζεται με την λειτουργία της ακίδας του κορονοϊού και αυτό ίσως να αιτιολογεί και τα περιστατικά θρομβώσεων που έχουμε από τους εμβολιασμούς», τόνισε ο καθηγητής.

«Μέχρι πρότινος πιστεύαμε ότι ο covid-19, είναι ένας κορωνοϊός, όπως και οι υπόλοιποι και αυτή η ακίδα είναι το «κλειδί» που απλά «ξεκλειδώνει» το κύτταρο γι' να εισχωρήσει σε αυτό και να παρασιτίσει. Υπάρχουν όμως τελευταία επιστημονικές δημοσιεύσεις που λένε ότι αυτή η ακίδα είναι από μόνη της παθολογική και δημιουργεί πολύ σημαντικά προβλήματα , μπορεί να κάνει αθηρωμάτωση, μπορεί να κάνει θρομβώσεις, με διάφορους μηχανισμούς», επισήμανε ο κ. Κούβελας.

«Αυτό μας βάζει σε σκέψεις, ότι από την στιγμή που τα εμβόλια δίνουν την οδηγία στον ίδιο τον οργανισμό μας να παράγει την ακίδα που από μόνη της είναι βλαπτική, πιθανώς να έχουμε ανεπιθύμητες παρενέργειες από αυτές που στην αρχή τουλάχιστο υποψιαζόμαστε.

Στην αρχή της παρασκευής των εμβολίων κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί –κι εγώ ο ίδιος είχα πει βλέποντας την παρασκευή του Pfizer, ότι φαίνεται ασφαλές– ότι η παραγωγή του ίδιου του αντιγόνου των εμβολίων, δηλαδή της ακίδας θα είχε από μόνη της παθολογία» σημείωσε ο καθηγητής της Φαρμακολογίας.

«Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε ότι πρέπει να αλλάξουμε στρατηγική προσέγγισης, να αλλάξει η λογική της ανοσίας στο γενικό πληθυσμό, αφού και να εμβολιαστούμε όλοι δεν χτίζουμε τείχος ανοσίας, καθώς έχουμε πιθανότητα να κολλήσουμε ξανά μετά από κάποιους μήνες, απλά δεν θα νοσήσουμε βαριά. Το εμβόλιο συνεπώς πρέπει να δίνεται αυστηρά στις ηλιακές εκείνες ομάδες, κυρίως ηλικιωμένους, που είναι πιο ευπαθείς και αν νοσήσουν από τον κορωνοϊό, έχουν πραγματικά μεγάλο κίνδυνο από τη νόσηση και όχι και σε άτομα πιθανώς νεότερης ηλικίας που δεν κινδυνεύουν. Θα είναι λάθος να δοθεί σε εκείνες τις ηλικιακές ομάδες που δεν έχουν πιθανότητες βαριάς νόσησης και να τους εκθέσουμε σε μία πιθανότητα με το εμβόλιο σοβαρής ανεπιθύμητης παρενέργειας» κατέληξε ο καθηγητής.

Δείτε όσα είπε



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ψεύδη που λένε οι 'επιστημονικές επιτροπές' της κυβέρνησης είναι εγκληματικά .

Ανώνυμος είπε...

Είναι αδίστακτοι, τώρα θέλουν να εμβολιάσουν τα νέα παιδιά και δεν σκέφτονται τις συνέπειες.. https://www.youtube.com/watch?v=FhFyFx-Gur4