Τρίτη 25 Μαΐου 2021

the guardian:"αεροπορική υποκρισία των ηγετών στην καταδίκη της Λευκορωσίας"!!

 

Ως και ο the guardian αδειάζει τους ηγέτες της ΕΕ-ΗΠΑ για τους χειρισμούς τους και την καταδίκη της Λευκορωσίας για την αερο-περιπέτεια κι όχι αεροπειρατεία. Σε άρθρο του με τίτλο "αεροπορική υποκρισία των ηγετών στην καταδίκη της Λευκορωσίας"!!κατακεραυνώνει το θέατρο της ΕΕ τους τεθλιμμένους ηγέτες... τις μαύρες πλερέζες την πολιτική 2 μέτρων και 2 σταθμών…
Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης καταδίκασαν τη Λευκορωσία για την εξαναγκαστική προσγείωση της πτήσης της Ryanair που μετέφερε έναν ακτιβιστή της αντιπολίτευσης, σημειώνει ο Roshan Pedder, αλλά φαίνεται να έχουν ξεχάσει ένα παρόμοιο περιστατικό σχετικά με τον Edward Snowden.

Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης καταδίκασαν σωστά τη Λευκορωσία για την εξαναγκαστική προσγείωση πτήσης της Ryanair στο Μινσκ.Δεν ήταν αυτές οι ίδιες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που, το 2013, ανάγκασαν ένα αεροπλάνο που μετέφερε τον πρόεδρο της Βολιβίας να εκτραπεί της πορείας του και να προσγειωθεί στην Αυστρία λόγω υποψιών ότι ήταν επιβιβασμένος ο πληροφοριοδότης Edward Snowden; Οι ΗΠΑ δεν το καταδίκασαν, ισχυριζόμενοι ότι ήταν «θέμα των ευρωπαϊκών αρχών».

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: