Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Οι εξωγήινοι ως άνθρωποι του μέλλοντος: ακόμα ένα τέχνασμα της διεθνούς ολιγαρχίας για τον εκφοβισμό των λαών

 Συνέχεια από: Τετάρτη 19 Μαίου 2021

Οι άνθρωποι του μέλλοντος ως κινηματογραφικά Άλιεν

Αναφερόμενος λοιπόν στη μορφή αυτών των υποτιθέμενων «εξώχρονων» επισκεπτών, ο Μάστερς τονίζει ότι οι καταγραφές στενών επαφών με εξωγήινους των ΑΤΙΑ, συνήθως τους περιγράφουν ως δίποδα, άτριχα ανθρώπινα όντα, με τεράστια κεφάλια και μάτια, μικρές μύτες και μικρά στόματα.

Επιπλέον, έχει συχνά αναφερθεί ότι αυτά τα πλάσματα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν μαζί μας στις δικές μας γλώσσες και διαθέτουν πολύ προηγμένη τεχνολογία, αλλά ωστόσο, σαφώς δομημένη πάνω στα δικά μας σημερινά τεχνολογικά επιτεύγματα.

Ο Μάστερς ισχυρίζεται τελικά ότι μέσω μιας συνολικής ανάλυσης των συνεπών προτύπων της αλλαγής της βιοεξέλιξης σε όλη την ανθρώπινη πορεία, και χάρη στην πρόσφατη πρόοδο στην κατανόηση της φύσης του χρόνου και των ταξιδιών στο χρόνο, πρέπει να αρχίσουμε να εξετάζουμε αυτή τη μελλοντική δυνατότητα στο πλαίσιο ενός, προς το παρόν, ανεξήγητου φαινομένου.

Αρχαιολογικός τουρισμός

Ως ανθρωπολόγος που διηύθυνε πολυάριθμες αρχαιολογικές ανασκαφές, ο Μάστερς πιστεύει για τους απογόνους μας ότι έρχονται να μας επισκεφτούν μόνο για επιστημονικούς λόγους, αρχαιολογικούς και ανθρωπολογικούς, αλλά και για το κέρδος που θα αποδίδει ο χωροχρονικός …τουρισμός στους επιχειρηματίες του μέλλοντος:

«Οι υποτιθέμενες αναφορές απαγωγής είναι κυρίως επιστημονικής φύσεως. Πιθανόν οι μελλοντικοί ανθρωπολόγοι, ιστορικοί και γλωσσολόγοι να επιστρέφουν για να αντλήσουν πληροφορίες με τεχνολογία στην οποία σήμερα δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση.

»Αναμφισβήτητα στο μέλλον, θα υπάρχουν εκείνοι που θα πληρώνουν πολλά χρήματα για να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν και να παρατηρήσουν πως ήταν η αγαπημένη τους ιστορική περίοδος. Νομίζω λοιπόν ότι ένας λόγος αυτής της επιστροφής, είναι επίσης και ο τουρισμός.

»Μη ξεχνάμε ότι μερικές από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές τοποθεσίες είναι οι πυραμίδες της Γκίζας και το Μάτσου Πίτσου στο Περού… Αρχαίες και προϊστορικές τοποθεσίες και οι δύο» καταλήγει ο συγγραφέας.

Κατ’ αυτόν τον πονηρό τρόπο οι υποτιθέμενες θεάσεις εξωγήινων που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε διάφορες αρχαιολογικές τοποθεσίες, υποβάλλουν στο δυτικό κοινό την ιδέα ότι οι τοποθεσίες αυτές είναι στόχοι των χρονοταξιδιωτών απογόνων μας για λόγους τουριστικούς!

Εν κατακλείδι, η «μετάφραση» όλων αυτών είναι η παρακάτω:

Οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα διάφορα επενδυτικά τους ταμεία, μετά τη θεωρία της ψηφιακής προσομοίωσης, τα «θαυματουργά» εμβόλια και τα αυτοδιαγνωστικά τεστ για τις αναρίθμητες μεταλλάξεις της υποτιθέμενης πανδημίας (ενός καθ’ όλα υπαρκτού μεν ιού, αλλά όχι πανδημικού, και με χαμηλή θνησιμότητα), έχουν βάλει στόχο να πουλήσουν μετοχές εταιρειών που υπόσχονται ταξίδια στον χρόνο.

Θα θυμίσω εδώ μια παλαιότερη αναφορά της Merril Lynch για λογαριασμό της Τράπεζας της Αμερικής (Bank of America) που προκειμένου να βρει νέες «αγορές» και να πείσει τους πελάτες της να επενδύσουν σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, τον Σεπτέμβριο του 2016 πρόβαλλε το επιχείρημα ότι «υπάρχουν 50% πιθανότητες να ζούμε μέσα σε μια προσομοίωση υπολογιστή» και το διακίνησε καταλλήλως, βασιζόμενο σε εικασίες, σε σοφιστείες, και σε ελλιπή επιστημονικά ερείσματα.

Μετά την πανδημία, και τη μεθοδική διασπορά της ιδέας ότι τα ΑΤΙΑ έρχονται από το μέλλον, τα επενδυτικά προγράμματα των τραπεζών, αναμφίβολα θα συμπεριλάβουν και την πώληση μετοχών εταιρειών που θα υπόσχονται ταξίδια στο χρόνο.


Σελίδα από την αναφορά της Merril Lynch για λογαριασμό της Bank of America.

Ο ρόλος της MUFON

Όπως πάντα όμως, υπάρχουν και τα λεγόμενα «παπαγαλάκια» (βλ. πράκτορες), δηλαδή οι οργανισμοί που υποστηρίζουν και προβάλλουν τα εγχειρήματα που γεννιώνται στα γραφεία των αγγλοσαξονικών μυστικών υπηρεσιών ιδιαίτερα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ένας απ’ αυτούς, είναι η γνωστή αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση Αμοιβαίο Δίκτυο ΑΤΙΑ (MUFON) με παραρτήματα σε πολλές χώρες του κόσμου και πάνω από 3.000 εθελοντές συνεργάτες, που έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως για τσαρλατανισμό και ψευδοεπιστήμη, η οποία δήλωσε σχετικά:

«Η υπόθεση ότι τα ΑΤΙΑ που μας επισκέπτονται προέρχονται από το μέλλον, είναι μια από τις πολλές δυνατότητες που η MUFON εξερεύνησε, προκειμένου να εξηγήσει το φαινόμενο ΑΤΙΑ. Το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα, είναι ότι δεν είμαστε μόνοι. Αλλά τώρα πλέον, το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Ποιοι είναι αυτοί; Και το βιβλίο του Μάικλ Μάστερς είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο πάνω στην υπόθεση των χρονοταξιδιωτών».

Εξωτική φυσική ή επικοινωνιακές πομφόλυγες;

Τι θα σήμαινε όμως ένα ταξίδι στο χρόνο από την άποψη της φυσικής: επιβεβαίωση της κβαντικής αρχαιολογίας, της ολογραφικής θεωρίας, και της θεωρίας του περιστρεφόμενου σύμπαντος που αμφότερες όμως δεν μπορούν να επαληθευτούν πειραματικά.

Άλλος ένας υπέρμαχος της θεωρίας των απογόνων μας που έχουν γίνει χρονοταξιδιώτες, είναι ο Λάρι Λέμκε, συνταξιούχος μηχανικός της NASA Aerospace (όλως τυχαίως…), με χόμπι του το φαινόμενο των ΑΤΙΑ, ο οποίος βρίσκει την προοπτική των ανθρώπινων χρονοταξιδιωτών από το μέλλον πολύ ενδιαφέρουσα.

«Ένα πράγμα που έχει γίνει σαφές κατά τη διάρκεια δεκαετιών παρατηρήσεων, αν πιστέψουμε τις αναφορές, είναι ότι αυτά τα αντικείμενα δεν φαίνεται να υπακούν στους συνήθεις νόμους της αεροδυναμικής και της νευτώνιας μηχανικής», δήλωσε ο Λέμκε, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο σχετίζονται η δύναμη, η μάζα και η κίνηση στον φυσικό κόσμο.

Σχετικά με την αμφιλεγόμενη κίνηση στρέβλωσης του χωρόχρονου του Αλκουμπιέρε που ωστόσο είναι συνέπεια της θεωρίας της Γενικής Σχετικότητας του Αϊνστάιν, όπως οι σκουληκότρυπες και οι μαύρες τρύπες, μαζί με άλλες «εξωτικές» υποθέσεις φυσικής, ο Λέμκε υποστηρίζει ότι «ορισμένα φαινόμενα που αναφέρθηκαν γύρω από κάποια ΑΤΙΑ, στην πραγματικότητα μοιάζουν ακριβώς με τα αποτελέσματα που προκαλεί η Γενική Σχετικότητα, μεταξύ των οποίων είναι η στρέβλωση του χωρόχρονου».

Αναπαράσταση κίνησης μέσω στρέβλωσης του χωρόχρονου, βασισμένη στη θεωρία του Αλκουμπιέρε που απορρέει από τις εξισώσεις του Αϊνστάιν για τη Γενική Σχετικότητα.

«Η ιδέα ότι κάποιος έχει καταλάβει πώς να χειριστεί το χωρόχρονο σε τοπική κλίμακα με μια προσέγγιση χαμηλής ενέργειας, θα εξηγούσε πολλά πράγματα για όλο το φαινόμενο των ΑΤΙΑ, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των αντικειμένων που αναφέρθηκαν πρόσφατα από πιλότους αεριωθούμενων μαχητικών αεροσκαφών, και από χειριστές ραντάρ, να κάνουν απότομες και αδιανόητες κινήσεις, σύμφωνα με τα δικά μας τεχνικά μέτρα», κατέληξε ο Λέμκε, στηρίζοντας τη θεωρία των χρονοταξιδιωτών απογόνων μας.

Συνεχίζεται

Οι εξωγήινοι ως άνθρωποι του μέλλοντος: ακόμα ένα τέχνασμα της διεθνούς ολιγαρχίας για τον εκφοβισμό των λαών – Aperopia

ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: