Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Οι εξωγήινοι ως άνθρωποι του μέλλοντος: ακόμα ένα τέχνασμα της διεθνούς ολιγαρχίας για τον εκφοβισμό των λαών

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΧΕΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Καθώς η επίθεση της διεθνούς ολιγαρχίας εναντίον των λαών της Δύσης επιταχύνεται, τα τελευταία πέντε χρόνια διαφαίνεται στον ορίζοντα το επόμενο όπλο εκφοβισμού τους που η ελίτ της εξουσίας θεωρεί κίνηση ρουά-ματ: «αποκαλύψεις» πρώην πολιτικών, αστροναυτών, στρατιωτικών, και πρακτόρων διάφορων αγγλοσαξονικών στρατιωτικών οργανισμών και μυστικών υπηρεσιών, που προειδοποιούν για την ύπαρξη εξωτικής τεχνολογίας Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ) εξωγήινων.

Για να εκφοβιστούν όμως όσοι ορθολογιστές θα έχουν μείνει όρθιοι και μετά την πανδημία, το αφήγημα είτε περιλαμβάνει εχθρικούς εξωγήινους, είτε σε άλλη εκδοχή του κάτι ιδιαίτερα έξυπνο:

Πως όσοι έρχονται με σκάφη υπερ-προηγμένης τεχνολογίας δεν προέρχονται αναγκαστικά από άλλους πλανήτες, αλλά είναι οι μακρυνοί μας απόγονοι από το μέλλον που επιστρέφουν για να μας παρατηρήσουν. Που στοχεύει το αφήγημα των εξωγήινων που προφανώς θα προβληθεί κατά κόρον σε όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, μετά το τέλος της πανδημίας;

Τα ιερατεία της εξουσίας στην προσπάθειά τους να αποφύγουν γενικευμένες επαναστάσεις των λαών εξ αιτίας της φτωχοποίησής τους λόγω των συνεπειών της οικονομίας του διεθνοποιημένου μετακαπιταλισμού και της ρομποτοποίησης της εργασίας τους που έχουν καταλύσει το Κοινωνικό Συμβόλαιο, επιχειρούν να αλλάξουν τη μορφή των πολιτευμάτων στις χώρες της Δύσης και στη σφαίρα επιρροής τους, με επιχείρημα τα δήθεν υγειονομικά μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επειδή όμως οι επικίνδυνες και θανατηφόρες παρενέργειες των πειραματικών εμβολίων έχουν αρχίσει να φαίνονται σε όλον τον κόσμο, και οι λαοί να κουράζονται από τη συνεχή στέρηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους και την πολιτειακή εκτροπή που προβάλλεται ως μοιραία κανονικότητα, οι εγκέφαλοι αυτών των σχεδίων είχαν ήδη προβλέψει από πριν το επόμενο βήμα της διαρκούς τρομοκράτησης των λαών, που μετά τον Ψυχρό Πόλεμο ΗΠΑ – Σοβιετικής Ένωσης, επιτάχυνε δυναμικά το 2001, με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους των ΗΠΑ:

Την άφιξη ή ακόμα και την επίθεση εξωγήινων οντοτήτων που κατέχουν εξωτική τεχνολογία και άλλες υπερφυσικές δυνάμεις, αφήγημα πολύ πιο τρομακτικό και εκφοβιστικό απ’ ο,τιδήποτε έχει μέχρι τώρα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα, που μόνο μια παγκόσμια υπερ-κυβέρνηση υποτίθεται ότι θα μπορεί να χειριστεί.

Και για να μην ανασυρθεί πάλι από τους σκεπτικιστές το Παράδοξο του Φέρμι 1 και ξεχυθεί σαν χιονοστιβάδα η αποδόμηση αυτού του αφηγήματος εκ μέρους των σοβαρών επιστημόνων όλου του κόσμου, επινοήθηκε μια πιο έξυπνη και εξόχως παραλυτική ιδέα:

Ότι οι οντότητες αυτές δεν έρχονται από άλλα αστρικά συστήματα, αλλά είμαστε εμείς στο μέλλον, δηλαδή οι μακρυνοί μας απόγονοι μετά από χιλιετίες που ταξιδεύουν μέσω υπερ-διαστατικών πυλών, καθώς είναι γνωστό ότι οι φυσικοί έχουν ανακαλύψει εδώ και πολλά χρόνια δύο κενά στο απόλυτο όριο ταχύτητας του Αϊνστάιν μέσα στο χώρο: τις γέφυρες Αϊνστάιν-Ρόζεν (γνωστές περισσότερο ως «σκουληκότρυπες») και τη κίνηση μέσω στρέβλωσης του χωρόχρονου που βασίζεται στη θεωρία του Αλκουμπιέρε.

Και οι δύο θεωρίες περιλαμβάνουν χειρισμό του χωρόχρονου με έναν εξωτικό τρόπο που επιτρέπει ταξίδια με υπερφωτεινές ταχύτητες.

Εικαστική απεικόνιση υπερ-διαστατικής πύλης από την οποία ετοιμάζεται να περάσει ένα διαστημόπλοιο.

Τα ιερατεία της εξουσίας πιστεύουν ότι αυτή η παραλλαγή του αφηγήματος των εξωγήινων όντων θα είναι η κίνηση ρουά ματ που θα κάνουν στους λαούς, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την υποδούλωσή τους δίχως ιδιαίτερα προβλήματα, και αυτήν ακριβώς θα εξετάσουμε στο παρόν άρθρο.

Οι ταξιδιώτες του χρόνου

Η ιδέα ότι οι λεγόμενοι «Άλιεν» δεν είναι εξωγήινες οντότητες, αλλά εμείς, οι σημερινοί άνθρωποι όπως θα έχουμε εξελιχθεί στο μέλλον, είχε διατυπωθεί και παλαιότερα με αποκορύφωμα την ταινία επιστημονικής φαντασίας Interstellar στην οποία μάλιστα αποκαλούνται «Εκείνοι» («Them»).

Να υπενθυμίσω δε ότι στη συγκεκριμένη ταινία ο πληθυσμός των ανθρώπων έχει μειωθεί σημαντικά από έναν παγκόσμιο πόλεμο και από μία ασθένεια των πνευμόνων…

Αυτή λοιπόν την ιδέα υποστηρίζουν ορισμένα πρόσφατα βιβλία, που κατά τη γνώμη μου, έχουν γραφτεί στο ευρύτερο πλαίσο αυτής της επιχείρησης εκφοβισμού των λαών.

Πιο συγκεκριμένα, το βιβλίο «Identified Flying Objects: A Multidisciplinary Scientific Approach to the UFO Phenomenon» (σε μετάφραση: «Εντοπίζοντας ιπτάμενα αντικείμενα: μια πολυεπίπεδη επιστημονική προσέγγιση του φαινομένου ΑΤΙΑ»), που εκδόθηκε το 2019, εξετάζει ενδελεχώς αυτή την προοπτική, και ο συγγραφέας του ισχυρίζεται ότι οι τεράστιες αποστάσεις που καλύπτουν οι απόγονοί μας με τις χρονομηχανές τους για να έλθουν στην εποχή μας, είναι χρονικές και όχι χωρικές.

«Πολυεπιστημονική προσέγγιση»

Το βιβλίο γράφτηκε από τον Μάικλ Μάστερς (Michael Masters), καθηγητή βιοανθρωπολογίας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Μοντάνα των ΗΠΑ που ειδικεύεται στην ανθρώπινη εξελικτική ανατομία, αρχαιολογία και βιοϊατρική.

Ο συγγραφέας διερευνά πώς η επιμονή των μακροχρόνιων βιολογικών και πολιτιστικών τάσεων στην ανθρώπινη εξέλιξη, μπορεί τελικά να οδηγήσει στο να γίνουμε αυτοί που πιλοτάρουν τα εξωτικά διαστημικά σκάφη που έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς, και που δεν είναι παρά χρονομηχανές που επιτρέπουν στους μελλοντικούς μας απογόνους μας να ταξιδέψουν προς τα πίσω στο τοπίο του χρόνου για να μας επισκεφτούν και να μας μελετήσουν στο δικό τους εξελικτικό παρελθόν.

Ο Μάστερς ισχυρίζεται ότι δεδομένου του επιταχυνόμενου ρυθμού ανάπτυξης της επιστήμης, της τεχνολογίας και της μηχανικής, πιθανότατα οι άνθρωποι του μακρινού μέλλοντος θα έχουν αναπτύξει τις γνώσεις και τα μηχανήματα που απαιτούνται για να επιστρέψουν στο παρελθόν. Όπως άλλωστε δήλωσε: «στόχος του βιβλίου είναι να προωθήσει ένα νέο και πιο ενημερωμένο διάλογο σ’ αυτούς που πιστεύουν κάτι τέτοιο, αλλά και στους σκεπτικιστές».

Και πράγματι, περί αυτού ακριβώς πρόκειται: Να πειστούν όσοι δεν πιστεύουν στο αφήγημα των εξωγήινων όντων, ότι ναι μεν δεν είναι οντότητες από άλλους πλανήτες, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι εξωδιαστατικά όντα, όχι πια Homo Sapiens, αλλά ένα άλλο είδος, μετάνθρωποι χρονοναύτες, που δεν έχουν πια την ίδια φυσιολογία με εμάς.

Το μήνυμα που περνάει μια τέτοιου είδους προπαγάνδα είναι πως αποδεχόμαστε ότι οι φερόμενοι ως εξωγήινοι −αν και άνθρωποι του μέλλοντος− απαγάγουν ανθρώπους και ζώα του σήμερα, υποβάλλουν αμφότερους σε φριχτά πειράματα και ακρωτηριασμούς, και ενίοτε δολοφονούν κάποιους, και εν τοιαύτη περιπτώσει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε μπροστά σε τέτοιου είδους απόκοσμες επεμβάσεις, όπου οι απόγονοί μας στο μέλλον μας αντιμετωπίζουν εντελώς ψυχρά, σαν αρουραίους εργαστηρίου.

Γιατί όμως μετά από χιλιάδες χρόνια, αφού θα έχουμε μετατραπεί σε τόσο εξελιγμένα όντα να θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν για να κάνουμε άθλια πειράματα στους προγόνους μας ή να τους παρατηρούμε σαν να βρίσκονται έγκλειστοι σε ζωολογικό κήπο;

Ποια ηθική υπάρχει σε τέτοιες πράξεις;

Γιατί άραγε όταν θα έχουμε εξελιχθεί πολύ ως είδος, θα έχουμε μετατραπεί σε «Μέγκελε», χωρίς κανένα ανθρώπινο συναίσθημα αγάπης και συμπόνοιας για τους προγόνους μας;

Μια τέτοια ανθρωπολογική εξέλιξη, ένας τέτοιος μετανθρωπισμός είναι αποκρουστικός, και ζέχνει αγγλοσαξονική δυστοπία από παντού, ταιριάζοντας απόλυτα με τις επιδιώξεις ορισμένων ιερατείων της εξουσίας.

Αυτά δεν αντικατοπτρίζουν παρά τα συναισθήματα των ελίτ της εξουσίας απέναντι στην υπόλοιπη ανθρωπότητα που την θεωρούν κοπάδι ζώων και δεν λογίζουν τους εαυτούς τους ως ανθρώπους, αλλά ως θεούς.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Παράδοξο του Φέρμι: Η ανάπτυξη αυτού του παραδόξου προέκυψε από τον Ιταλό φυσικό Ενρίκο Φέρμι κατά τη διάρκεια επιστημονικών παρατηρήσεων με συναδέλφους του στο Λος Αλάμος των ΗΠΑ τη δεκαετία ου ’50. Καθώς συζητούσαν αστειευόμενοι σχετικά με κάποιες πρόσφατες αναφορές για ΑΤΙΑ που υπήρχαν στον Τύπο, ο Φέρμι αναφώνησε «Που είναι; Που είναι όλοι αυτοί;».

    Ο Φέρμι απορούσε για την πλήρη απουσία στοιχείων για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, παρά το γεγονός ότι βάσει των αστρονομικών μετρήσεων υπάρχουν δισεκατομμύρια άλλοι πλανήτες μόνο στο γαλαξία μας. Καθώς ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγάλος, θεωρητικά υπάρχει υψηλή πιθανότητα σε κάποιο ποσοστό των πλανητών αυτών να έχει αναπτυχθεί ζωή, και ακολούθως, σε κάποιο μικρότερο ποσοστό να έχει εξελιχθεί σε νοήμονα πολιτισμό που θα έχει αναπτύξει ικανότητα για διαστρικά ταξίδια. Βάσει λοιπόν των αναμφισβήτητων αριθμών που εμπλέκονται, η Γη θα έπρεπε ήδη να έχει δεχτεί την επίσκεψη εξωγήινων πολιτισμών.

    Έχουν υπάρξει πολλές προσπάθειες για την εξήγηση του Παράδοξου του Φέρμι, οι οποίες κυμαίνονται ανάμεσα στην εκτίμηση πως οι νοήμονες εξωγήινοι πολιτισμοί είναι εξαιρετικά σπάνιοι, ότι οι τεράστιες αποστάσεις εντός του σύμπαντος αποτελούν βασικό εμπόδιο στις επαφές μεταξύ διαστρικών και διαγαλαξιακών πολιτισμών, ότι δεν υπάρχουν άλλοι νοήμονες πολιτισμοί, ακόμα και ότι βρίσκονται στη Γη, αλλά περνούν απαρατήρητοι.

    Ωστόσο, το Παράδοξο του Φέρμι χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους μετανθρωπιστές ως δικαιολογία για την μετατροπή των ανθρώπων σε μηχανές, προκειμένου να διασωθεί και να επιβιώσει η ανθρώπινη νοημοσύνη κάπου αλλού στο σύμπαν, όταν η ζωή στον πλανήτη μας θα έχει πλέον καταστεί αδύνατη. 

Συνεχίζεται

Οι εξωγήινοι ως άνθρωποι του μέλλοντος: ακόμα ένα τέχνασμα της διεθνούς ολιγαρχίας για τον εκφοβισμό των λαών – Aperopia

Δεν υπάρχουν σχόλια: