Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Έρευνα χαστούκι σε κυβέρνηση λοιμωξιολόγων: Προστατευμένοι για το υπόλοιπο της ζωής τους όσοι έχουν νοσήσει ήπια από Covid-19!

 Έρευνα «χαστούκι» σε κυβέρνηση: Προστατευμένοι για το υπόλοιπο της ζωής τους όσοι έχουν νοσήσει ήπια από Covid-19!

Έρευνα «χαστούκι» σε κυβέρνηση και φαρμακευτικές εταιρείες από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Ουάσινγκτον στο Σεν Λούις, καθώς τονίζει πως όσοι έχουν νοσήσει ήπια από Covid-19 έχουν ανοσία για τουλάχιστον έναν χρόνο. 

Όπως τονίζουν οι ερευνητές του πανεπιστημίου όσοι έχουν νοσήσει ήπια από τον κορωνοϊό πιθανότατα είναι προστατευμένοι από τον ιό για το υπόλοιπο της ζωής τους! Κάτι που είχε υποστηρίξει πριν λίγες ημέρες και ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.

Αυτό σημαίνει πως η φυσική ανοσία είναι πολύ ισχυρότερη απ' αυτή που προσφέρουν τα εμβόλια, καθώς τα mRNA εμβόλια - σύμφωνα με τις δηλώσεις του Α.Μπουρλά - προσφέρουν ανοσία περίπου 6-8 μήνες! 

Μάλιστα οι επιστήμονες φαίνεται να επιβεβαιώνονται εάν συγκρίνουμε το τι γίνεται στη Σουηδία και το τι στην Ελλάδα. Η Σουηδία που επένδυσε στην «ανοσία της αγέλης» έχει σταματήσει να καταγράφει νεκρούς από κορωνοϊό, την ώρα που η Ελλάδα που επένδυσε μόνο στα εμβόλια συνεχίζει καθημερινά να καταγράφει περίπου 50 θανάτους!  

Οι επιστήμονες εξηγούν ότι τα αρχικά συμπεράσματα πως τα αντισώματα εξαφανίζονται γρήγορα μετά τη λοίμωξη δεν ήταν βασισμένα σε επαρκή στοιχεία. Σύμφωνα με τα δικά τους ευρήματα, αν και ο αριθμός των ανοσοκυττάρων που δημιουργούν τα αντισώματα μειώνεται όταν ο ασθενής αναρρώσει, δεν εξαφανίζονται ποτέ τελείως.

Για να διαπιστώσει πόσο διαρκεί η ανοσία έναντι του κορωνοϊού, η ερευνητική ομάδα άρχισε να συλλέγει τόσο αίμα όσο και δείγματα νωτιαίου μυελού από 77 εθελοντές που είχαν αναρρώσει από ήπιο Covid-19.

«Οι άνθρωποι με ήπιο Covid-19 καθαρίζουν τον ιό από τον οργανισμό του δύο με τρεις εβδομάδες μετά τη μόλυνσή τους. Τα ανοσοκύτταρα που βρίσκονται επτά με έντεκα μήνες μετά τη μόλυνση δεν πολλαπλασιάζονται. Απλώς κάθονται στον νωτιαίο μυελό και εκκρίνουν αντισώματα. Αυτό κάνουν απ’ όταν επιλύθηκε το θέμα της μόλυνσης και θα συνεχίσουν να το κάνουν επ’ αόριστον» εξήγησε ο επικεφαλής της έρευνας Ali Ellebedy.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ:  (trelogiannis.blogspot.com)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na antistathei sysomi I pagosmia koinonia se ayti tin prova generale pagosmias diktatorias o kathe enas klados koitaxe ton kolo tou. Apokoryfoma oi en Elladi zilotikoi xristianoi me exairesi ton patera Voloudaki pou me seira omilion apedeixe tin elaxisti thnisimotita pou iparxei se kathe gripi oi upoloipoi eno antidrasan sosta sto kleisimo ton naon ostoso paradextikan tin yparxi pandimias Kai kalousan se litaneies les Kai exoume panoukla. Syn tin megisti vlakeia oti ston nao den kolas gripi. Opote oi papades styl Thermos vgikan Kai apo pano AM

Ανώνυμος είπε...

Dec 9, 2013 https://www.fiercepharma.com/r-d/pentagon-tasks-pfizer-radically-rethinking-vaccine-development