Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Η απάντηση του Ηλία Μόσιαλου στην κριτική της Ιεράς Συνόδου για το σκίτσο στο Facebook

 Απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκε από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο για την ανάρτησή του στο Facebook έδωσε ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

«Όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ειδικά αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων» είπε ο καθηγητής, υπογραμμίζοντας πως θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και η αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Συνεχίζοντας ο Ηλίας Μόσιαλος, τόνισε ότι κάνει τις καθημερινές του παρεμβάσεις με συστηματικό τρόπο, όχι μόνο με τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά με αναλυτική επίμονη δουλειά καταγραφής και ανάλυσης των επιδημιολογικών, φαρμακολογικών στατιστικών δεδομένων και παρουσίασής τους με κατανοητό τρόπο στον ελληνικό λαό.

«Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο στόχος των παρεμβάσεών μου, δηλαδή η ανάδειξη της αξίας της ανθρώπινης ζωής και της σημαντικής αναγκαιότητας της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αποκλειστικός μου στόχος ήταν η συμβολή μου στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί αλλά και ταυτόχρονα η συστηματική ενημέρωση των πολιτών για να τηρούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, προστασίας της ζωής τους», κατέληξε.

Η απάντηση του Ηλία Μόσιαλου στην κριτική της Ιεράς Συνόδου για το σκίτσο στο Facebook (newsbreak.gr)

ΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ!
Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ. 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΣ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΤΗΣ ΣΑΛΟΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μια στιγμή αφήνω την θρησκευτική προσβολή του(η οποία ίσως προέρχεται από το ταλμουδικό ασυνείδητό του(ή και συνειδητό), και σκέπτομαι την ποιότητα ενός ακαδημαϊκού που διαθέτει χιούμορ κακόφημης καφετέριας.
Αλλά ποιος βγήκε να τον υποστηρίξει δημοσίως; Αυτός http://theodotus.blogspot.com/2016/03/blog-post_14.html

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν μόνο σαλοί άνθρωποι αλλά Υπάρχουν ΚΑΙ Σαλές Τραπεζαρίες;Θα μας τρελάνεις;