Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Giorgio AGAMBEN: “Υπάρχω σημαίνει ελέγχομαι | Μια «αδειοδοτημένη ελευθερία» είναι μια μη-ελευθερία”

 Giorgio AGAMBEN: στην διαδικτυακή του παρέμβαση στις διαδικασίες του διήμερου εκδηλώσεων/συζητήσεων (26-27 Νοεμβρίου 2021) που διοργάνωσε η «Πρωτοβουλία Ενάντια στο Υγειονομικό Απαρτχάιντ».

Το «green pass» οι άνθρωποι πιστεύουν, στην Ιταλία τουλάχιστον, ότι είναι εργαλείο για να εξαναγκάσει τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί.
Θεωρώ ότι είναι το ακριβώς αντίθετο. Ο εμβολιασμός προορίζεται για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν ψηφιακό πιστοποιητικό, έτσι ώστε να υποταχθούν μόνοι τους σε ένα γενικευμένο έλεγχο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ - https://bit.ly/3Fv8Uy1



ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. 
ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΊ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. ΣΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε ημέρα μας βομβαρδίζουν με τον αριθμό των κρουσμάτων, 20.000, 25.000 κλπ, αλλά τι σημαίνει κρούσματα; Απλά ότι κάποιοι είναι θετικοί σε ένα τεστ για κορονοϊό.

Πόσες εισαγωγές έγιναν σήμερα στα νοσοκομεία για κορονοϊό; 340 σε όλη την Ελλάδα. Πόσοι πέθαναν σήμερα; 60 σε όλη την Ελλάδα. Αυτά τα στοιχεία μας ενδιαφέρουν και όχι τα ''κρούσματα''.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ AGABEN ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ; ΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=EGBbTLN93p0