Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Παγίδα του εμβολιαστικού τόξου η μελέτη Τσιόδρα και οι δηλώσεις Κουρουμπλή. (βίντεο)


σ.σ. Από την συνέντευξη του Σπύρου Χατζάρα στο ert open

Σπύρος Χατζάρας: Οι θάνατοι στις ΜΕΘ είναι μία μικρή διάσταση όπου την βρήκανε τώρα τα κόμματα και οι πολιτικοί του εμβολιαστικού τόξου για να κάνουν αντιπαράσταση και να πείσουνε τον χαζό τηλεθεατή ότι υπάρχει αντιπολίτευση και ότι τσακώνονται.

Εύα Μαυρογέννη: Άρα είναι κάτι στημένο. Για ποιόν λόγο πολιτικά Σπύρο Χατζάρα βλέπεις ότι [γίνεται] όλο αυτό τώρα - η μελέτη Τσιόδρα και Λύτρα, μαζί με τις δηλώσεις Κουρουμπλή; Tί πάει να θολώσει τα νερά; Σε τί πάει πάλι να μας εξαπατήσει; Τί ετοιμάζουν πολιτικά;l

Σπύρος Χατζάρας: Αυτό που βασικά παίζει [είναι] ότι διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις, συνθήκες εκφράσεις ενός μεγάλου ρεύματος μη προνομιούχων (εάν θυμάστε ο Παπανδρέου είχε βασίσει την καμπάνια του ΠΑΣΟΚ στο κύμα των μη προνομιούχων Ελλήνων).

Ποιοί είναι οι μη προνομιούχοι Έλληνες σήμερα που τους κυνηγάνε, που δεν τους αφήνουνε να πάνε να πιούνε έναν καφέ, που απειλούν ότι θα τους κόψουνε 100 ευρώ, θα τους φορολογήσουνε δηλαδή με 30% το μήνα; Οι συνταξιούχοι; Eίναι οι άνθρωποι που δεν έχουν κάνει εμβόλιο και που δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο.

Άρα διαμορφώνεται από την πίεση που ασκούν αυτοί ένα δυνητικά πλειοψηφικό ρεύμα εντός της κοινωνίας που θα μπορούσε να εκφραστεί πολιτικά στην κάλπη και να δώσει ένα 40% και πάνω.

Αυτό λοιπόν που θέλουν να κάνουν είναι να διασπάσουν το μέτωπο αυτό που διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Με την πίεση, με την τρομοκρατία, με τον εκφοβισμό, με τις απειλές, αυτό διαμορφώνεται μέσα στην κοινωνία. Ένα εκλογικό σώμα, το οποίο … θέλουν να το πολυ-διασπάσουν…

(συνέχεια εδώ)


-https://www.youtube.com/watch?v=x4LNvXdToRM


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κούβελας, ενδιαφέρουσα παρατήρηση. https://www.youtube.com/watch?v=jc3Op1fjqDA

Ανώνυμος είπε...

Κανένα θέμα δεν μπορεί να ξεπερνάει κάποια όρια και προϋποθέσεις
Η δημόσια υγεία δεν μπορεί να στρέφεται κατά των πολιτών που την δημιουργούν και τη συντηρούν
Γιατί απλά θα καταστρέψει τους πολίτες και θα πεθάνει αβοηθητη
Ποιο θα συμβεί πρώτο είναι θέμα δευτερεύον
Η επιστήμη μέχρι το 2020 εννοείτο ότι εργάζεται για το σύνολο υπό συνθήκες ελευθερίας
Και όχι στρατιωτικού εγκλεισμού
Η πολιτική δεν αφορά την επιστήμη
Η πολιτική δεν κρύβεται και δεν εκμεταλευεται την επιστήμη