Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

«Καταπέλτης» ο Κ.Φαρσαλινός: «Δεν υπάρχει δημοκρατικό τόξο - Πεθαίνουν άνθρωποι λόγω του εγωισμού της κυβέρνησης»

«Βολές» κατά Κ.Μητσοτάκη, Θ.Πλεύρη, Α.Τσίπρα και Ν.Ανδρουλάκη.

«Χείμαρρος» ήταν σε ακόμη μια συνέντευξη του ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κ.Φαρσαλινός.

Ο γιατρός εξαπέλυσε «βολές» κατά της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ), λόγω της εμμονής τους να γίνουν μαζικοί εμβολιασμοί τονίζοντας τα εξής:

«Δεν έχει κανένα όφελος αυτός ο μαζικός εμβολιασμός ως κοινωνική υποχρέωση για να εξαφανίσουμε τον ιό. Ποιον ιό θα εξαφανίσουμε; Αυτόν που δεν έχει εξαφανιστεί ούτε εκεί που έχουν 90% εμβολιασμό; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Κοροϊδεύουμε τους πολίτες; Βγαίνει ο κ. Τσίπρας και παρουσίασε τις δήθεν αριστερές απόψεις του συμβούλου του ότι είναι αναγκαίος ο μαζικός υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Βγαίνει ο Ανδρουλάκης και λέει το πιστοποιητικό κυκλοφορίας να εφαρμόζεται και στα σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία και οι άνθρωποι αυτοί με αυτού του τύπου τις απόψεις θα έρθουν και θα ζητήσουν την ψήφο των πολιτών. Δεν ζούμε σε δημοκρατία όταν ακούμε αυτά τα πράγματα από συστημικά δημοκρατικά κόμματα, δεν υπάρχει δημοκρατικό τόξο. Δεν μπορούν να ακούγονται αυτά. Δεν μπορεί να μιλάει ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ για ισοτιμία με το πιστοποιητικό κυκλοφορίας σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, ισοτιμία σε τι; Στον εκβιασμό; Ότι θα σας εκβιάσουμε οριζόντια; Ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε ούτε τα βασικά για την επιβίωση σας;»

Παράλληλα, μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» έκανε επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και σε καθηγητές, για την απόφαση να βγουν σε αναστολή εργασίας 7.000 υγειονομικούς.

«Είναι ντροπή ως χώρα να έχουμε 7.000 υγειονομικούς στην πείνα και δεν είναι μόνο το πρόβλημα για εκείνους. Στερούνται τις υπηρεσίας υγείας και πεθαίνουν πολίτες επειδή ο εγωισμός υπουργού και πρωθυπουργού δεν αφήνει να παρθεί η απόφαση να επιστρέψουν σήμερα 7.000 άνθρωποι σε ένα ΕΣΥ που πιέζεται.

Είναι υποκρισία να λένε ότι πιέζεται και να τους έχουν απ' έξω. Και λυπάμαι που κανένας από τους συνάδελφους τους, καθηγητές, επιστήμονες που βγαίνουν έξω και μιλούν για πίεση στο ΕΣΥ και δεν τολμούν να αναφέρουν τους 7.000 υγειονομικούς».

Ο Κ.Φαρσαλινός αναφέρθηκε και στην μείωση του πιστοποιητικού ανοσίας στους τρεις μήνες λέγοντας τα εξής: «Απορώ με τι ηθικό ανάστημα επιστήμονας αποφάσισε και είπε ότι η διάρκεια της φυσικής ανοσίας είναι τρεις μήνες. Αδιανόητες αποφάσεις, πρωτοφανείς αποφάσεις, που μάλλον δείχνουν ότι υπήρξε πολιτική εντολή στην οποία υπάκουσαν κάποιοι, παρά επιστημονικά αποφάσισε κάποιος ότι κρατά τρεις μήνες η φυσική ανοσία».

Τέλος σχολίασε την ανακοίνωση της κυβέρνησης για self test μέσα στις γιορτές και στάθηκε εκ νέου στη μηδενική αξιοπιστία τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «γελάνε και τα ανέκδοτα»


ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περί 'διαβολής' https://www.youtube.com/watch?v=oUO0Upb987w