Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τρικαλινός σε KTEΛ κάνει τσαμπουκά σε νεαρή κοπέλα για την κουρτίνα - Δείτε το απίστευτο βίντεο...

Ο τύπος θέλει σκιά γιατί τον ενοχλεί ο ήλιος. Και αναστατώνει ολόκληρο το λεωφορείο των ΚΤΕΛ για μια...κουρτίνα. Κάνει τσαμπουκά σε μια νεαρή κοπέλα αλλά και στον υπεύθυνο της γραμμής.

Δείτε το απίστευτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ...




Πηγή : Eglimatikotita.gr

Σχόλιο: Και όμως κινείται. Η νεαρή κοπέλα κάνει τσαμπουκά. Επικαλείται τα δικαιώματα της, νομίζοντας ότι της ανήκει η χρήση της κουρτίνας. Εάν βρεθεί σε μία κατάσταση όπου δέν θα ισχύουν τα δικαιώματα, τί θα της απομείνει;; ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Το κλειδί είναι : Όλες οι κουρτίνες είναι κλειστές.
Δυστυχώς σήμερα αυτό δέν είναι κατανοητό. Ότι δηλαδή φρικιούμε όταν βλέπουμε την εφαρμογή της πολιτικής ορθότητος στα ξένα, αλλά δέν μπορούμε να κατανοήσουμε ότι κάνουμε ακριβώς το ίδιο και στη χώρα μας. Στηριζόμενοι σε έναν μανιχαϊστικό διαχωρισμό των Ελλήνων σε μορφωμένους και αγράματους, σε Αθηναίους και χωριάτες. ΕΝΑΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟ. ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΘΗΝΑΙΟ. Αυτή την δουλεία θα πληρώσουμε πολύ ακριβά στο μέλλον. 

Αμέθυστος.

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Άλλο δίκαιο ισχύει και αποδίδεται περί των κατοίκων/μετοίκων της Αττικής και άλλο 'στην περιφέρεια;Υπάρχει κάποιου είδους διαχωρισμός,ανωτερότης/κατωτερότης μεταξύ των;Δεν υφίσταται αδιαφοροποίητο;Δεν κατέστη σαφές.