Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ HELLASFORCE… Η ΕΛΛΑΔΑ στο Επίκεντρο της Συνάντησης Βλαντιμίρ Πούτιν-Ντόναλντ Τραμπ


Η πρώτη μεγάλη συνάντηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν πλησιάζει…

Ο νέος Πλανητάρχης, στο πλαίσιο της G20, θα τα πει από κοντά με τον πρόεδρο της Ρωσίας, με τα θέματα στην ατζέντα τους είναι πάρα πολλά…

Η λίστα των δύο ισχυρών ηγετών είναι μεγάλη, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HELLASFORCE στο επίκεντρο των συζητήσεων τους θα βρεθεί και η Ελλάδα.

Η χώρα μας απασχολεί έντονα τους Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ, και σε συνδυασμό με την έντονη προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο, θέλουν να παίξουν ενεργό ρόλο στις εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες.

Η έναρξη των γεωτρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, η στρατιωτική βάση της Σούδας, το Κυπριακό, η πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού θα απασχολήσουν Τραμπ και Πούτιν.

Υπάρχει όμως και ένα κυρίαρχο ζήτημα και για τους δύο, αφού ήδη έχουν καταστρώνουν τα πλάνα τους για την διάδοχη κατάσταση στην πρωθυπουργία της χώρας μας.

Και αυτό είναι, σύμφωνα με αποκλειστικής πληροφορίες του Hellasforce, ένα από τα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο της μεταξύ τους συζήτησης.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, σκέφτονται έντονα τη βασιλική οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, και τους πρίγκιπες Νικόλαο και Παύλο, με τον δεύτερο να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Την ίδια ώρα ακούγεται έντονα και το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αν προχωρήσει το πλάνο Τραμπ-Πούτιν θα τοποθετηθεί σε ρόλο-κλειδί.

Παραμείνετε συντονισμένοι, θα σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλο ειναι που αναδημοσιεύει αυτες τις ειδησεις ο Αμεθυστος, και δεν ειναι λιγες. Να φανει αυτη η παρανοια που επικρατει στους νεοελληνες, εδω και πολυ καιρο (οι οποιοι έχουν αποδειχθή υπερανεπαρκείς και ουτιδανοί, οπως γραφτηκε σε ενα αλλο, πολυ ευστοχο, χθεσινο σχολιο). Και καλλιεργειται σκοπιμα απο καποιους κυκλους. Βεβαια οι Οργανωσεις επεξαν καταλυτικο, κρισιμο, καθοριστικο ρολο. Το ασχημο ειναι οτι πιανει τοπο σε ευρεα στρωματα. Και αυτο ειναι ορατο.

amethystos είπε...

Οι οργανώσεις μετάλλαξαν τήν πίστη σέ ευσέβεια. Τής προσέδωσαν μιά εξωτερική τυπικότητα αφήνοντας ανέπαφο τόν εσωτερικό εγωισμό, τό ξερίζωμα τού οποίου είναι τό νόημα καί ο σκοπός τής ασκήσεως καί τής υπακοής. Καί αυτό τό φαινόμενο κυριαρχεί παντού. Ο,τι καί νά σκεφτεί σήμερα ο οργανωσιακός είναι λόγος υπερηφανείας ο οποίος καλύπτει τήν αμαρτωλή μας καί αμετανόητη φύση. Πώς νά ξανακερδίσουμε τήν πίστη μας στόν θεό καί στόν άνθρωπο; Εδώ εντάσσονται καί οι ύμνοι στήν Ελληνική μας καταγωγή, στήν Βυζαντινή μας κληρονομιά, στήν αποστολική μας διαδοχή.Χωρίς κανένα περιεχόμενο. Είμαστε στό μέσον τής χρυσής εποχής τής νεοελληνικής κωμωδίας.