Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Τι κρύβει η επιλεκτική συμπαράσταση Βαρθολομαίου για τον ΣΚΑΪ;

Δεν θυμόμαστε να έβγαλε κάποιο ανακοινωθέν το φανάρι για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, για την τρομοκρατία και το έλλειμμα δημοκρατίας στην κηδεία και στο μνημόσυνό του.
Δεν θυμόμαστε να κατήγγειλε έλλειμμα στο Πισοδέρι, όταν για την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών τα ΜΑΤ ξυλοκόπησαν ανελέητα ανυποψίαστους πολίτες.
Ούτε στα εγκαίνια της ΔΕΘ όταν πάλι τα ΜΑΤ διέλυσαν την ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό με ξύλο, βρισιές, χημικά ακόμη και σε ηλικιωμένους και σε μικρά παιδιά.
Ούτε για τις προσαγωγές έξω από το Παλαί ντε Σπορ ή την κακήν κακώς εκδίωξη ενός ακροατή απλά επειδή τραγούδησε το "Μακεδονία ξακουστή" ή για τον νεαρό που δέχθηκε δολοφονική άνανδρη επίθεση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επειδή "κρατούσε την Ελληνική σημαία".

Αλήθεια αν συλληφθούν οι τρομοκράτες, θα έχουν από την κυβέρνηση σύριζα την τύχη του αμετανόητου Κουφοντίνα; Τότε ίσως να μείνει εκτεθειμένος και ο Πατριάρχης που βιαστικά έσπευσε να καταδικάσει.  
η συνέχεια  katanixis

ΣΧΟΛΙΟ: Δέν κρύβει. Φανερώνει τήν τελική επιλογή τού οθωμανικού δίκαιου από τό Φανάρι τού Βαρθολομαίου. Μαζί μέ τόν Ερντογάν θά αναστήσουν τόν δικέφαλο αετό καί θά ενώσουν Ανατολή καί Δύση μέ τά δεσμά τού πνεύματος τής Αυτοκρατορίας. Ο Ερντογάν ανακάλυψε ότι τό όραμα τής Αυτοκρατορίας ολοκληρώνει τό πάθος τής υπερδύναμης καί παίζει τό παιχνίδι του. Βρίσκεται πίσω ακόμη καί από τόν Ποροσένκο. 
Τό αληθινό ερώτημα είναι τί νά κρύβει άραγε πίσω από τό αυστηρό του ύφος μαζί μας!; Διότι μόνο μέ τίς αδελφές ψυχές τού Μπόζε εμφανίζεται γελαστός καί χαρούμενος.

Αμέθυστος

7 σχόλια:

χαλαρωσε είπε...

2:14:40
https://www.youtube.com/watch?v=7GJN5ro3ePs

ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ.

ΣΥΝΟΔΟ ΕΧΕΙ Η ΓΙΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

Μαααλιστα . Αυτοι στα χριστιανικα σωματεια της Θεσσαλονικης αντι να συμπαρασταθουν εργοις και λογοις στο μελος τους που οι θρασυδειλοι παρακρατικοι τον στειλαν στο νοσοκομειο και αν τα χτυπηματα ηταν πιο δυνατα ισως και στον ταφο , γυρευουν ρεστα απο τον Πατριαρχη που στο φιναλε λογω νομοθεσιας και διεθνων συνθηκων εχει τουρκικη υπηκοοτητα . Αυτοι ομως τοσο των σωματειων οσο και των μητροπολεων δεν ειδα ποτε να συμπαρασταθουν σε καποιον χριστιανο οταν ξυλοκοπηθει η εξευτελιστει απο αθεους η εθνομηδενιστες . Ποτε μα ποτε . Ενοω συμπαρασταση , οχι λογια παρηγοριας ., Εκει που θα υπαρξει σιγουρα συμπαρασταση θα ειναι αν συληφθουν αυτοι που χτυπηασανν τον χριστιανο , τοτε θα παει οπωσδηποτε καποιος αυτοκλητος παπας για να υπερασπιστει τους δηθεν ασωτους υιους και ακομη και η οργανωση που ανηκει το ατυχες μελος με μισολογα θα υπερασπισουν αυτους που τον δειραν . Ασε που στο πνευμα της εποχης μπορει να του συστησει κανεις αρχιμανδριτης να το βουλωσει να κανει υπακοη ουτως ωστε οι δειραντες να αποδειχτουν αθωοι ως αρτιγενητα βρεφη . Και μετα στο indymedia να σπαν πλακα οι δειραντες και οι ομοιδεατες με τους χριστιανουληδες . Πολυ περιεργη αποψη εχουν οργανωσιακοι και ανοργανωτοι παπαδες για την παραβολη του Ασωτου . Αυτοι την ερμηνευουν ως εξης . Εκει που ειχψε ακομη φραγκα ο ασωτος ειπε ο Πατηρ στον πρεσβυτερο . Τσακισου ρε κοροιδο δωσε και αλλα φραγκα στον μαγκα μην τυχον μου ρθει και μετανοησει και συ σκασε βουλωστο και μην μιλας . Κανε υπακοη ρε ζωον . ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ . Ψαχνουν κοροιδα . Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα . ΑΜ

χαλαρωσε είπε...

ΑΜ ασε τις πεπονοφλουδες. Ο τυπος ειναι το προβλημα. Είναι ενεργούμενο. Εχει βγει στο κουρμπετι και ψωνιζεται εν ψυχρω με τους μαφιουζους Αμερικανους , Ουκρανους κουτσαβακια κ.α. Την εχει δει ΠΡΩΤΟΣ. Εχει κι ενα σωρο τομαρια εκει γυρω και παει καροτσακι το πραγμα. Ειναι οτι μας αξιζει και η σταση μας προμηνυει τα χειροτερα. Θα ελθει χειροτερος.

Το ερωτημα παραμενει: τοσο πολυ τον ποναει αν σκαει ο Σκαι;
Να ηταν μονο αυτο ποιος εσκαγε.

χαλαρωσε είπε...

ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥ, ΚΡΥΦΟ-ΟΥΝΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΔΑ.

2:14:40
https://www.youtube.com/watch?v=7GJN5ro3ePs

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαζω πεπονοφλουδες για χαρη κανενος Φαναριου , το οποιο απο τα τελη το 19ου αιωνα μεχρι οπωσδηποτε τα μεσα του 20ου αιωνα μασονοκρατουνταν και σημερα κουμαντο κανουν οι παγκοσμοιοποιητες . Αλλωστε ειναι ανοητο καποιος να γινεται δωρεαν συνηγορος ενος πλουσιου οργανισμου . Το αυτο ισχυει και για το Πατριαρχειο Ρωσσιας που επι Τσαρων κυριαρχουσε η Οχρανα μετα η KGB και τωρα ποιος ξερει ποιος . Οποιος γινεται δωρεαν συνηγορος πλουσιων και ισχυρων και διαπλεκομενων ειναι αφελης και αρα οχι ανθρωπος της προκοπης . Το αυτο ισχυει και για αυτους που δωρεαν φανατιζονται υπερ της μιας η αλλης συνοδου ΓΟΧ ενω εχουν μια χαρα λεφτα για νομικους συμβουλους . Και για πλουσια αγιορειτικα μοναστηρια ειτε συστημικα ειτε αντισυστημικα ( ο νοων νοειτω ) το ιδιο . Αλλα η εν τοις πραγμασι συμμαχια της Ελλαδικης εκκλησιας με τους πασης φυσης εχθρους ημων των Ελληνων ναι πρεπει να μας απασχολει . Ακομη και ισλαμιστες να καψουν ζωντανους Ελληνες ( ευτυχως δεν δειχνουν ως τωρα πολεμικη διαθεση ) η ελλαδικη εκκλησια και δυστυχως και καποιοι ΓΟΧ θα τους στηριξουν εμμεσα . Ο Θεος να με βγαλει ψευτη . ΑΜ

amethystos είπε...

Μάλλον δέν θά σέ βγάλει ψεύτη.

χαλαρωσε είπε...

Ετσι θεωρουμε κι εμεις. Αλλα σε καθε περιπτωση ο Αρχοντωνης ειναι νεκροθαφτης του Πατριαρχειου. Ακομη και αυτη η εξουσια ή επιρροη που φαινεται να εχει ειναι ξεφτισμένη και οι πραγματικοι εξουσιαστες το ξερουν. Η οντως εξουσια που εχει το Πατριαρχειο κα θα μπορουσε να κανει κυριολεκτικα θαυματα με πεντε κουβεντες. Δσυστυχως επεσε στα χερια των μασονων και πιος μας σωνει. Ολοι προσπαθουν να μας ξοκολλησουν και να μας πεταξουν στον καλαθο των αχρηστων. Δις δυστυχως στο τελος θα μας βγαλουν απο την Εστια μας. Ποιος ξερει αν μετα την διάλυση υπαρξει ταση για αναγέννηση;