Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Παγιώνεται ο βίαιος εποικισμός της Ελλάδας

Κλιμακώνεται, εκτός των άλλων, η εξάρτηση της ελληνικής οικονομίας από τους παράνομους μετανάστες – ειδικά στην αγορά ακινήτων και στα παραμεθόρια νησιά που δέχονται τις μαζικές εισροές, εις βάρος του τουρισμού και των αξιοπρεπών επενδύσεων. Ο «μεταναστευτικός κλάδος», από την πλευρά της κατανάλωσης, συμμετέχει ήδη στο ΑΕΠ μας με πάνω από 2% – καθώς επίσης σημαντικά από την πλευρά των επενδύσεων (κατασκευές) εξαιτίας των δομών που δημιουργούνται. Πράγματι λοιπόν οι τουρίστες και οι επενδυτές στην Ελλάδα αντικαταστάθηκαν από τους παράνομους μετανάστες και από τις επενδύσεις που τους αφορούν με την πατρίδα μας να εξελίσσεται σε μία πολυπολιτισμική χώρα, όπως ακριβώς έχουν σχεδιάσει οι Γερμανοί. Σε ένα «κοινωνικό μόρφωμα» του χείριστου είδους, από μία κυβέρνηση που έχει χάσει εντελώς το λογαριασμό των πράξεων της.

Επικαιρότητα

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα προδίδουν σε καθημερινή βάση τους Πολίτες – δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Τους εμπαίζουν επίσης, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που ισχυρίζονται ότι, η ίδρυση του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ και της ΑΑΔΕ, το ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων στη γερμανική FRAPORT με μία σκανδαλώδη σύμβαση και με δάνεια των ελληνικών τραπεζών, η επιβολή των δημοπρασιών ηλεκτρικού ρεύματος ΝΟΜΕ που κόστισαν 600 εκ. € στη ΔΕΗ προς όφελος ιδιωτών «τύπου Μυτιληναίου», ο διαχωρισμός του ΑΔΜΗΕ για να ξεπουληθεί κλπ. οφείλονται στο ΣΥΡΙΖΑ – ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν προϋποθέσεις του τρίτου μνημονίου που υπεγράφη και από τα τρία κόμματα (ΦΕΚ, πηγή).
Εμπεριέχονται δε στο νόμο εφαρμογής του τρίτου μνημονίου. Ένοχοι λοιπόν είναι και τα τρία κόμματα, με θύματα τους Έλληνες Πολίτες που συνεχίζουν ανόητα να τα στηρίζουν – έχοντας πλήρη άγνοια των εγκλημάτων και των ζημιών που προκάλεσαν και προκαλούν στην πατρίδα τους οι κομματικές συμμορίες.
Τα εγκλήματα βέβαια συνεχίζονται χωρίς σταματημό, σε όλους τους τομείς – όπως με το πρόγραμμα ESTIA που έχει σχέση με τη στέγαση παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα. Σε 4.587 διαμερίσματα, όπου μέχρι τα τέλη Μαΐου όμως είχαν δημιουργηθεί 25.519 θέσεις στέγασης για τους αιτούντες άσυλο γενικότερα. Εύλογα λοιπόν η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης λόγω του συγκεκριμένου προγράμματος που απομυζείται από διάφορες ΜΚΟ – ενώ μόνο για το 2019 ο προϋπολογισμός του ανερχόταν στα 190.000.000 € (πηγή).
Πόσο μάλλον όταν οι διακινητές παράνομων μεταναστών το διαφημίζουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση πως η Ελλάδα παρέχει δωρεάν χρήματα (150 € έως 550 €, πηγή) και δωρεάν διαμονή στους παράνομους – με μοναδική τους υποχρέωση να καταθέσουν μία αίτηση ασύλου (πηγή). Ακόμη χειρότερα, μετά την ανασύσταση του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, ο αρμόδιος υπουργός διεύρυνε το πρόγραμμα με το ESTIA II και αύξησε τις θέσεις διαμονής στις 40.000 – δήθεν για την αποσυμφόρηση των νησιών (πηγή).
Όλα αυτά χωρίς να απαιτηθεί η αξιολόγηση του προγράμματος. Απλά και μόνο λόγω της σπουδής της κυβέρνησης να εξυπηρετήσει τη Γερμανία που, εκτός πολλών άλλων, θέλει να μετατρέψει τη χώρα μας σε αποθήκη παράνομων μεταναστών. Προφανώς αφενός μεν για να προστατευθεί η ίδια, αφετέρου για να έχει αργότερα φθηνό εργατικό δυναμικό για τις επιχειρήσεις και για τα ξενοδοχεία που θα μας υποχρεώσει να της ξεπουλήσουμε. Μόνο υπό αυτούς τους όρους συνεχίζει να μας στηρίζει η Γερμανία μέσω της ΕΚΤ κλπ. – ενώ αυτό που επιθυμεί η κυβέρνηση μας είναι να συνεχίσει να νέμεται την εξουσία και τα οφέλη της, έστω από τη θέση του έπαρχου της γερμανικής αποικίας
Με το συγκεκριμένο τρόπο πάντως ευνοούνται επί πλέον οι επιχειρηματίες «τύπου Παπαδημούλη» που αγόρασαν ακίνητα σε εξευτελιστικές τιμές – από τους εξαθλιωμένους Πολίτες ή από πλειστηριασμούς των τραπεζών (πηγή). Το γεγονός δε ότι, τα νοικιάζουν σε ΜΚΟ του GSoros δεν τους ενοχλεί καθόλου – αφού έτσι και αλλιώς στηρίζουν την ίδια διεθνιστική πολιτική, αδιαφορώντας για τους κοινούς θνητούς.
Ξαφνικά τώρα η κυβέρνηση, μέσω του συγκεκριμένου υπουργού, ζήτησε από 6.500 περίπου παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες που έχουν εγκατασταθεί στα δωρεάν διαμερίσματα να τα εγκαταλείψουν – επειδή συμπληρώθηκε ο μέγιστος χρόνιος διαμονής που τους εγκρίθηκε (πηγή). Η ανοησία λοιπόν φτάνει στο κόκκινο, αφού δεν φαίνεται να αναρωτήθηκε καν πού θα πάνε όλοι αυτοί, αλλά και οι επόμενοι. Πώς μάλλον θα καταλήξουν άστεγοι και εγκληματίες, αφού δεν θα έχουν άλλη επιλογή, εκτός από το να εργαστούν μαύρα για κάποιους που θα αψηφήσουν τους κινδύνους.
Πρόσφατα άλλωστε η ΕΛ.ΑΣ. άδειασε κτίριο στα Εξάρχεια, στο οποίο διέμεναν παράνομα 51 άτομα. Όπως διαπιστώθηκε όμως κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης που ακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα, τουλάχιστον δέκα από αυτούς ήταν αναγνωρισμένοι πρόσφυγες, ανάμεσά τους και οικογένειες με παιδιά, οι οποίες διέθεταν νόμιμα έγγραφα. Ωστόσο, είχαν καταφύγει στο υπό κατάληψη κτίριο, προκειμένου να βρουν στέγη. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι, δεν έχουν τη δυνατότητα να νοικιάσουν σπίτι – ενώ δεν μπορούν να βρουν θέση σε κάποια νόμιμη δομή φιλοξενίας (πηγή).
Προβλέπονται λοιπόν χαοτικές καταστάσεις που θα πληρώσουν πολύ ακριβά οι Έλληνες, ειδικά σε μία εποχή που η ελληνική οικονομία οδηγείται σε μία ακόμη παταγώδη κατάρρευση – στην καλύτερη περίπτωση, σε ένα ακόμη μνημόνιο. Ταυτόχρονα διαστρεβλώνονται οι τιμές στην αγορά ακινήτων, αφού αυξάνονται οι τιμές τους (και τα ενοίκια) σε υποβαθμισμένες περιοχές λόγω της ενοικίασης σε παράνομους μετανάστες –  ενώ μειώνονται σε αναβαθμισμένες που δημιουργούνται δομές μεταναστών.
Όσον αφορά τον τουρισμό, φυσικά δεν είναι συμβατός με τέτοιες χαοτικές καταστάσεις. Ταυτόχρονα ενισχύεται μη υγιώς το ελληνικό ΑΕΠ, από την άνοδο της κατανάλωσης που προέρχεται από τις δαπάνες των παράνομων, με τα δωρεάν χρήματα που τους δίνονται – καθώς επίσης από όλους αυτούς που απασχολούνται στον «κλάδο» (δικηγόροι, μεταφραστές, ΜΚΟ, αστυνομικοί, υπάλληλοι της FRONTEX κλπ.). Εκτός αυτού οργιάζει η μαύρη οικονομία με υπερτιμολογήσεις των υπηρεσιών στους παράνομους εκ μέρους των ΜΚΟ κλπ.
Κλιμακώνεται λοιπόν, εκτός των άλλων, η εξάρτηση της ελληνικής οικονομίας από τους παράνομους μετανάστες – ειδικά στην αγορά ακινήτων και στα παραμεθόρια νησιά που δέχονται τις μαζικές εισροές, εις βάρος του τουρισμού και των αξιοπρεπών επενδύσεων. Ο «μεταναστευτικός κλάδος» από την πλευρά της κατανάλωσης συμμετέχει ήδη στο ΑΕΠ μας με πάνω από 2% (φάνηκε από το 4ο τρίμηνο του 2019 όπου ενώ μειώθηκαν τα πάντα, συν το ρυθμό ανάπτυξης, αυξήθηκε η κατανάλωση) – καθώς επίσης σημαντικά από την πλευρά των επενδύσεων (κατασκευές) εξαιτίας των δομών που δημιουργούνται.
Πράγματι λοιπόν οι τουρίστες και οι επενδυτές στην Ελλάδα αντικαταστάθηκαν από τους παράνομους μετανάστες και από τις επενδύσεις που τους αφορούν – με την πατρίδα μας να εξελίσσεται σε μία πολυπολιτισμική χώρα, όπως ακριβώς έχουν σχεδιάσει οι Γερμανοί. Σε ένα «κοινωνικό μόρφωμα» του χείριστου είδους, από μία κυβέρνηση που έχει χάσει εντελώς το λογαριασμό των πράξεων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: